Politica de confidențialitate

Această politică explică când și de ce colectăm informațiile personale, cum le folosim, condițiile în care le putem dezvălui altora, ce fel de informații colectăm și ce opțiuni și drepturi aveți ca utilizator al acestui site.

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate și de asemenea cu termenii și condițiile noastre.

Data la care intra in vigoare acest document: 07 Iulie 2018, ultima actualizare

  1. Cine suntem noi?

Noi suntem S.C. TECNOLAM-RO SRL, denumita in continuare si “Compania”, producator de sisteme de ordonare pentru service mobil.
Compania este o societate cu răspundere limitată  J23/3006/2015; CUI 19229006, cu sediul Social in Oras Otopeni, Strada 23 August, Nr.244-2,Lotul 4 Camera Nr.1, Parter, Judet Ilfov.

  1. Cum colectăm informațiile de la dumneavoastra?

Obținem informații cu acordul dumneavoastra atunci când ne contactați pentru a solicita informații despre serviciile noastre sau pentru a solicita o ofertă de preț, fie prin email sau telefon.

Informatiile dumneavoastra au fost obtinute de Companie din urmatoarele surse:

Angajati, cereri de oferta de prêt; Angajati ai colaboratorilor; Autoritati publice; Website-uri publice; Institutii de Educare; Furnizori si Prestatori;

  1. Ce informații colectăm și cum se utilizează?

Colectăm informații pentru a ne permite să ne îndeplinim obligațiile față de clienții noștri și să răspundem la întrebări de afaceri sau sa oferim cotații de preț pentru serviciile noastre.

Explicit, colectăm următoarele date cu caracter personal:

Nume, Email, Telefon – Pentru a putea primi o oferta personalizata afacerii dumneavoastra din partea noastra, avem nevoie de aceste date pentru a va putea contacta, atunci cand va exprimati dorinta de a primi o astfel de oferta, prin formularul nostru de contact de pe site.

Comenzi Tecnolam-RO SRL

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
  • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
  • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
  • Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a vă emite factura

Suport Tecnolam-RO SRL

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
  • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei.

Aceste date cu caracter personal ne permit sa avem un contact initial cu un prospect, in vederea inchierii unui contract de prestari servicii.

Compania proceseaza datele dumneavoastra pentru scopurile prevazute in aceasta Policita de Confidentialitate, iar temeiul juridic in baza caruia se proceaza datele sunt detaliate aici:

Detalierea Temeiurilor legale de procesare a datelor conform GDPR
Aceasta harta prezinta diferitele temeiuri legale pentru procesarea datelor personale
conform GDPR si indica articolele si preambulul specifice fiecarei baze legale de procesare
Nr. crt. Baza legala (temei juridic) Articol si Preambul Scopul prelucrarii aferent temeiului legal
1 Consimtamant Rec.32, 42, 43; Art.6(1)(a)  Procesarea este permisa daca persoana vizata si-a dat acordul la prelucrarea datelor sale personale
2 Executarea unui contract Rec.44; Art.6(1)(b)  Procesarea este permisa daca este necesara pentru intrarea intr-un contract, pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte
3 Indeplinirea unei obligatii legale ce ii apartine Operatorului Rec.45; Art.6(1)(c), 6(3)  Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale prevazuta in dreptul Uniunii, sau in legislatia romaneasca aplicabila Operatorului
4 Protejarea intereselor vitale Rec.46; Art.6(1)(d)  Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice
5 Interesul Public Rec.45; Art.6(1)(e) Prelucrarea este permisa daca este necesara pentru indeplinirea unei sarcini executate in interesul public sau este ca urmare a exercitarii autoritatii publice cu care este investit Operatorul
6 Interesul Legitim al Operatorului sau al unei terte parti Rec.47, 48; Art.6(1)(f)  Prelucrarea este permisa daca este necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator sau de o terta parte, cu exceptia cazul in care prevaleaza interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, in special cand persoana vizata este copil
Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personal Rec.51-56; Art.9 Prelucrarea de categorii speciale de date cu caracter personal este interzisa, cu exceptia:
Art.9(2)(a)  Subiectul vizat si-a dat acordul in mod expres
Art.9(2)(b)  Prelucrarea este necesara in contextul exercitarii unor drepturi ale Operatorului sau subiectului vizat decurgand din domeniul ocuparii fortei de munca si al securitatii sociale si protectiei sociale
Art.9(2)(c)  Prelucrarea este necesara pentru protejarea intereselor vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice aflata in incapacitate fizica sau juridica de a-si da consimtamentul
Art.9(2)(d)  Prelucrarea este efectuata in cadrul activitatilor legitime ale unei asociatii, fundatii, sau orice alt organism fara scop lucrativ, cu conditia ca prelucrarea sa se refere numai la membrii sau la fostii membrii ai organismului respectiv, sau la persoane cu care acesta are contacte permanente in legatura cu scopurile sale si ca datele personale sa nu fie comunicate tertilor fara consimtamantul persoanei vizate
Art.9(2)(e)  Prelucrarea se refera la date care sunt facute publice in mod manifest de catre persoana vizata
Art.9(2)(f)  Prelucrarea este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau ori de cate ori instantele actioneaza in exercitiul functiei lor judiciare
Art.9(2)(g)  Prelucrarea este necesara din motive de interes public major, in baza legii, proportionat cu scopul urmarit si protejeaza interesele persoanei vizate
Art.9(2)(h) Prelucrarea este necesara in scopuri legate de medicina preventiva sau a  muncii, de evaluarea capacitatii de munca, a angajatului, de stabilire a unui diagnostic medical, de furnizarea de asistenta medicala sau sociala sau a unui tratament medical sau de gestionarea sistemelor si serviciilor de sanatate si asistenta sociala, conform legii Uniunii sau al legii nationale sau in temeiul unui contract incheiat cu un cadru medical   
Art.9(2)(i)  Prelucrarea este necesara din motive de interes public in domeniul sanatatii publice
Art.9(2)(j) Prelucrarea este necesara pentru scopuri de arhivare in interesul public, pentru scopuri istorice, stiintifice sau statistice, supuse masurilor adecvate de protectie

3.1. Datele sensibile

Nu colectăm date personale sensibile (de exemplu, sănătate, date genetice, biometrice, origine rasială sau etnică, opinii politice, credințe religioase sau filosofice, apartenența la sindicate, orientare sexuală). Solicităm în mod expres să nu vă furnizați niciun fel de date sensibile.

3.2. Informații despre copii

Serviciile noastre nu sunt direcționate către copii sub 14 ani. Dacă aflați că un copil sub 14 ani ne-a furnizat informații personale fără consimțământ, vă rugăm să ne contactați.

 3.3. Terțe părți

Nu vom vinde sau închiria informațiile dvs. unor terțe părți.

Nu vom împărtăși informațiile dvs. unor terțe părți în scopuri de marketing.

Putem transmite informațiile dvs. unor terți furnizori de servicii pe care i-am angajat în scopul îndeplinirii sarcinilor și furnizării de servicii pentru dumneavoastra în numele nostru (de exemplu, putem oferi detaliile dumneavoastra de contact unei companii de curierat rapid în cazul in care solicitați ca un document să vă fie livrat la o anumită adresă).

De asemenea, folosim anumite servicii “3rd party” pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obligațiile contractual.

Detaliat mai jos sunt tipurile de categorii de “3rd Party”:

  1. Furnizori de servicii – de exemplu, folosim si serviciul de email GoDaddy pentru a putea comunica cu dumneavoastra; Practiciani de medicina muncii;
  2. Consultanti profesionisti – de exemplu, avocati, auditori, asiguratori si orice alt consultant profesionist din afara Companiei;
  3. Autoritati publice si guvernamentale – de exemplu: Autoritati de reglementare a activitatii Companiei; Autoritati cu scop in punerea in executare a legii; Organisme publice si legale;
  1. Controlul informațiilor

Aveți anumite drepturi cu privire la informațiile pe care le deținem despre dumneavoastra, astfel cum sunt definite în Regulamentul general privind protecția datelor (EU GDPR). Dacă doriți să exercitați aceste drepturi, puteti sa ne contactati la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro incluzand si adresa dumneavoastra de e-mail folosita în primă instanță (acesta este identificatorul unic pe care îl folosim pentru a identifica și a compara informațiile personale).

4.1. Solicitarea unei copii a informațiilor dvs.

Puteți solicita gratuit o copie a tuturor datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastra. La cerere, vom furniza datele personale pe care le avem în evidență despre dumneavoastra. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere scrisa prin care va exprimati acest drept, la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro

4.2. Actualizarea sau corectarea informațiilor

Precizia informațiilor dumneavoastra este importantă pentru noi. Dacă modificați adresa de e-mail sau orice altă informație pe care o deținem este inexactă sau depășită, contactați-ne pentru a ne putea corecta înregistrările. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti o cerere scrisa prin care va exprimati acest drept, la adresa de email gabrielapuflea@tecnolam.ro . 

 4.3. Ștergerea informațiilor

Aveți dreptul să solicitați gratuit ștergerea informațiilor dumneavoastra personale. Cu excepția cazului în care există un motiv convingător ca datele să nu fie șterse (de exemplu, dacă trebuie să folosim aceste date pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale sau legale, pastrarea facturilor emise pe o perioada determinata de timp, etc.), datele dumneavoastra personale vor fi șterse la cerere. 

4.4. Automatizarea procesului decizional

Nu utilizăm informații personale pentru luarea de decizii sau crearii unui profil al dumneavoastra; datele dumneavoastra nu fac obiectul luării automate a deciziilor sau a crearii unui profil.

  1. Securitate

Compania ia în serios securitatea. Pentru a vă proteja informațiile de pierderi, folosire incorectă sau acces neautorizat sau dezvăluire, am pus la punct proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și asigura informațiile pe care le colectăm. Acești pași includ următoarele:

  1. Minimizarea datelor
  2. Utilizarea parolelor de bune practici
  3. Monitorizarea securității site-ului
  4. Filtrarea traficului de tip spam
  5. Cele mai bune practici de securitate privind dispozitivele (PC-uri, laptop-uri, dispozitive mobile), conturile online, accesul fizic și stocarea fizică.
  6. Formarea și responsabilizarea personalului în ceea ce privește protecția datelor
  1. Acces neautorizat la date

Politica noastră de securitate a datelor cu caracter personal include un proces clar de tratare a unei brese de securitate. Dacă este cazul, vă vom notifica cu promptitudine orice acces neautorizat la informațiile dumneavoastra personale.

  1. Reclamații

Dacă doriți să adresați o plângere cu privire la modul în care am tratat informațiile dvs. personale, ne puteți contacta direct și vom investiga problema.

Date Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) – website: www.dataprotection.ro; email: anspdcp@dataprotection.ro

telefon: +40.318.059.211

Orice întrebări privind această politică și practicile noastre de confidențialitate trebuie trimise prin e-mail la gabrielapuflea@tecnolam.ro

07.07.2018, ultima actualizare