Skip to main content

6 locuri pentru depozitarea instrumentelor într-un atelier mobil

25 martie 2022

Tecnolam vine in intampinarea ta cu propunerea unui mobilier profesional si modular pentru depozitarea scuelelor si uneltelor de lucru pentru autoutilitara ta.

In urmatoarele randuri vrem sa enumeram cateva din modalitatiile pe care le putem folosi pentru ordonarea instrumentelor de lucru in atelierul mobil, care sa ne ajute sa gasim usor sculele si in acelasi timp sa ne asiguram ca totul este in siguranta atunci cand ne deplasam cu autoutilitara plina.

1) Acoperitoare de roata pentru depozitare valize sau alte unelte

Carcasa rotii, este un loc care pe multi deranjeaza pentru ca nu se poate folosi, ocupa loc si este inestetic. Tecnolam vine cu solutii excelente pentru acoperirea rotii, folosind acel spatiu ca baza pentru mobilier.
Acoperitoarea de roata poate fi de 4 tipuri:
        

  • deschisa
  • cu usa rabatabila
  • cu usa partial inchisa
  • cu rulou din aluminiu

2) Sertare culisante

Sertarele pe care le propune pot fi de diferite dimensiuni, sunt integrate in mobilier pe partea frontala sau laterala. Sunt prevazute cu covorase antivibratii si cu un sistem de blocare in timpul deplasarii autoutilitarei.

3) Rafturi cu despartitoare sau fara

Rafturile pot fi lungi sau scurte si pot avea despartitoare din aluminiu detasabile pentru a fi mutate cu usurinta. Astfel puteti aseza sculele si uneltele in rafturi deschise, usoare si sigure.

4) Cutii cu gura larga sau cutii transparente

Cutiile noaste sunt de diferite modele. Avem cutii detasabile, cu gura larga, cu 3 culori (albastru, galben, rosu) pentru depozitarea suruburilor si intrumentelor mici. Insa mai avem si cutii transparente, integrate in mobilier, care se rabateaza si va permit sa vizualizati rapid unde se afla ustensila care va trebuie.

5) Dulapuri incapatoare

Dulapurile sunt echipate cu usi duble pentru a reduce spatiul de deschidere, iar inchiderea este tripla pentru a asigura o strangere perfecta.

In interior avem mai multe rafturi reglabile sau sine.

6) Valize din plastic sau metal 

In interiorul valizelor sunt prezente cutii mici pentru depozitarea surubelelor sau pieselor mici.
Acestea sunt echipate cu inchizatori care pot fi blocate, cu maner ergonomic si blocare de siguranta.
In interiorul valizelor se aplica un burete pentru buna sigilare a cutiilor cand valiza este inchisa.