Skip to main content

Atelier instalator: care sunt produsele de luat in considerare?

23 februarie 2023

In acest articol, vom descoperi care sunt produsele perfecte de luat in considerare daca sunteti instalator si aveti nevoie de echipamente profesionale de atelier. Daca aveti deja un atelier mobil in interiorul camionetei, calatoriti mult prin oras si nu sunteti multumit de performante, va sfatuim sa evaluati mobilierul pentru atelierul dumneavoastra si sa il imbunatatiti pentru a va usura munca si a scurta timpul lucrarilor. Atelierul optimizat si bine dotat este un aspect important fata clientilor.

Un mobilier profesional poate fi ales individual, produs cu produs sau modular. Sfatul nostru este sa va ganditi la mobilierul de atelier modular care sa va garanteze flexibilitate cu o configurare personalizata si mai ales durabilitate in timp.

Firma Tecnolam se ocupa de peste 30 de ani cu mobilier profesional de atelier atat mobil cat si fix pentru instalatori si alti profesionisti. Misiunea noastra este sa oferim artizanilor, ca si in cazul dumneavoastra, produse valide, robuste si mai ales de lunga durata. Facem acest lucru construindu-ne mobilierul cu cele mai bune materiale, printr-o alegere atenta, luand in calcul punctului de vedere al profesionistilor din sector.

Dar haideti sa nu ne pierdem in vorba si sa intelegem care sunt cele mai bune produse pentru echiparea unui atelier pentru un instalator profesionist.

De ce are nevoie un instalator? Mobilier atelier profesional pentru instalator, ce sa alegi?

Un atelier de instalator trebuie sa aiba mobila: versatila, rezistenta si durabila peste ani.

In primul rand, sfatul nostru este sa alegeti una dintre compozitiile care va permit sa depozitati cele mai mari echipamente in zonele inferioare, pentru a facilita introducerea sculelor care se folosesc cel mai mult in zonele superioare ale compartimentarii atelierului.

Acest lucru nu numai ca va ajuta sa maximizati si sa va optimizati spatiul vertical, dar este cea mai sigura solutie si pentru a nu deteriora mobilierul, mai ales atunci cand se lucreaza cu produse grele.

Un alt sfat, pentru componenta atelierului instalatorului profesionist, este achizitionarea unui banc de lucru profesional. Bancul de lucru face parte din fiecare dintre compozitiile noastre pe care le gasiti in site-ul nostru online. Este o piesa fundamentala deoarece va permite sa lucrati in totala siguranta cu greutati de pana la 1000 kg. Este cu adevarat foarte important pentru un instalator si pentru orice profesionist din sector sa distribuie greutatile in mod egal in atelierul lor si sa dispuna de spatiu unde pot efectua lucrari manuale.

Tocmai din acest motiv, in magazinul nostru, exista zeci de configuratii diferite din care sa alegeti. Sunt compozitii modulare, formate din cele mai bune produse ale noastre. Cu toate acestea, daca doriti o dotare care nu este prezenta in magazinul nostru, puteti solicita o oferta personalizata.

Un alt sfat este sa alegeti intotdeauna o configuratie cu un sertar mare sau mai multe sertare, care poate tine uneltele si sculele ordonate. Alegand o compozitie de tip modular, veti gasi nenumarate rafturi, dulapuri, si spatii pentru depozitarea sculelor voastre.

Prin configurare veti invata sa alegeti intotdeauna cea mai eficienta solutie pentru nevoile voastre! In sectiunea de produse, exista toate produsele individuale pe care le puteti studia pentru a intelege care este potrivit pentru dvs.

Cat costa echiparea unui atelier instalator?

In ceea ce priveste costul echipamentelor noastre profesionale de atelier, acestea sunt foarte diversificate. De fapt, avem modele de baza sau produse individuale care au un cost mai mic, totusi evident cu cat se adauga mai multe produse sau daca alegeti o configuratie completa va costa mai mult.

Costurile pentru amenajarea unui atelier instalator profesionist variaza de la 500,00 euro la mii de euro, in functie de configurarea aleasă de dvs. Dotarea va ajunge direct in atelierul dvs. sau in locul indicat, in cateva zile lucratoare.

Pentru orice informatie sau intrebari, va rugam sa ne contactati!