Skip to main content

Atelier mobil furtune hidraulice

25 martie 2022

Afla cum poti avea si tu un atelier mobil pentru furtunuri hidraulice in cazul in care lucrezi in acest domeniu si detii o autoutilitara. Echiparile noastre sunt compatibile cu toate modelele de furgonete si se pot configura cu mobilier metalic pentru depozitare scule sau cu alte produse specifice pentru vehiculul tau.

Cu ce te ajuta atelierul mobil? Atelierul mobil te ajuta sa intervii prompt de fiecare data cand ai de executat o lucrare care necesita deplasarea de la sediu iar cei din domeniu hidraulic stiu cand este de importanta rapiditatea serviciilor oferite.
De aceea o autoutilitara bine echipata va fi ajutorul potrivit la momentul potrivit.

Cat este de importanta functionalitatea autoutilitarei

Pe langa estetica care este placuta vizual si ordinea care ajuta localizarea sculelor instant, functionalitatea este elementul cheie. Aceasta joaca un rol foarte important atunci cand esti profesionist.

Avantajul unei echipari bine facute este timp castigat, iar rapiditatea executarii lucrarii aduce posibilitatea de a lua alte lucrari.
Avand toate sculele la indemana iti va fi usor sa lucrezi, minimizand eforturile si crescand castigul. Daca te-am facut curios, urmareste in continuare ce iti putem oferi si cum te putem ajuta sa iti folosesti potentialul la maxim.

RAFTURI AUTO PERSONALIZATE

Furnizam mobilier si accesorii pentru depozitarea uneltelor precum: rafturi, cutii din plastic de diferite culori sau cutii transparente, valize din plastic sau metal, compartimentate pentru piese mici dar si detasabile pentru a ajunge oriunde doresti.
In continuare producem: suport de scara cu ghidaj, bare transversale pentru portbagaj, bare opritoare pentru marfa, rampe de incarcare/ descarcare, posturi de lucru, suport pentru tuburi si cabluri, canistre metalice, menghine cu suport culisant sau rabatabil, prize, sistem de iluminare, panouri pentru agatat scule, bare metalice pentru prindere cu chinga si multe altele.

Fiecare dulap, raft, sertar sau instrument de lucru va avea locul lui. Mobilierul nostru este modular si se poate configura dupa nevoile specifice domeniului de lucru.
De asemenea poti avea bancuri de lucru, cu blat de lemn, pozitionate pe acoperitoarea de roata sau pe monoblocul ti car.

Sertarele au un sistem de inchidere dubla pentru blocare si covorase antivibratie care atenueaza zgomotul neplacut. Fi sigur ca toate instrumentele vor avea locul potrivit pentru depozitare.

 

SIGURANTA RUTIERA

Casetierele Tecnolam a fost supuse unor teste riguroase, obtinand astfel certificari CE.
Echiparile vehiculelor sunt in conformitate cu legislatia si normele stabilite de codul rutier.

Mobilierul este bine ancorat in podea si prins de peretii laterali ai autoutilitarei datorita unui sistem de fixare practic. In acest fel vei fi sigur ca nimica nu se plimba prin camioneta in timpul mersului.

Iti garantam ca rafturile pe care le achizitionezi sunt robuste, nu ingreuneaza foarte tare camioneta, sunt practice si sigure. Pentru mobilierul nostru iti oferim 36 de luni garantie pentru defectele de fabricare dar si buy back in cazul in care ai un mobilier vechi si doresti sa-l schimbi cu unul nou, economisind bani.

PODEA SI CAPITONARE INTERIOR DUBE

Daca doresti sa protejezi interiorul autoutilitarei, iti recomandam podeaua in multistrat marin fenolic tratata cu rasini speciale pentru uzura intensa. In acest fel podeaua furgonetei tale nu se va umple de rugina si nu se va deteriora in timp.
Podeaua Tecnolam este decupata la pantograf dupa dimensiunea si modelul furgonetei tale.

Capitonarea peretilor interiori se face cu placaj din polipropilena. Grosimea panourilor este de 4mm si au o structura in forma de fagure. Este rezistenta la impact si foarte usoara. Se poate monta de catre client datorita sistemului de prindere rapid si facil.

Echipam furgonete de 40 de ani

Alege Tecnolam pentru echiparea autoutilitarei tale pentru service mobil furtune hidraulice si nu vei regreta.
Intra in contact cu noi pentru un atelier mobil echipat ca la carte si personalizat dupa cerintele tale.
Echipa noastra este bine pregatita pentru a colabora si pentru a contura viitorul tau atelier mobil.

Daca doresti mai multe informatii despre serviciile si produsele noastre, cere oferta personalizata fara obligatii si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.