Poza principala pentru Ford Custom

Ford Custom

Autovehiculul dumneavoastra destinat interventiilor este o investitie care trebuie protejata in timp. TECNOLAM va propune cel mai economic si ergonomic sistem de lucru ce necesita un minim de preocupare.

Toate produsele noastre sunt realizate din aluminiu si inox pentru a garanta robustetea mobilierului si greutatea optima a acestuia.

Mobilierul nostru este personalizat in functie de:

  • specificul activitatii clientului
  • de culoarea pe care o doreste
  • de tipul de masina pe care o are sau intentioneaza sa o cumpere
  • este confectionat din tabla de prima calitate; tara de origine Italia, cu grosimi ce variaza intre 1 si 3 mm. Mobilierul este confectionat cu utilaje
    semiautomate cu control numeri de ultimul tip. Pe site www.tehnotab.ro poate fi vazut tot ciclul de productie din Romania. Vopselele folosite sunt vopsele pulberi ecologice iar procesul de vopsire se face utilizand tehnologia in camp electrostatic.
  • Mobilierul este modular astfel incat se poate confectiona orice tip de mobilier. Plecand de la o structura de ranfortare care se pozitioneaza pe acoperitoarea rotii furgonetei putem constui mobilierul folosind diverse dimensiuni de sertare, rafturi deschise, vestiare si accesorii de blocare pentru marfa astfel incat acestea sa fie ordonate si sa nu se deplaseze in timp ce masina se afla in miscare.
Sună Mesaj