Skip to main content

ACCESORII PENTRU BLOCAREA MATERIALELOR INCARCATE IN FURGONETA

„Calatoriti in siguranta, pastrand in acelasi timp siguranta incarcaturii”

V-ati gandit vreodata sa instalati bare pentru sustinerea incarcaturi in duba dvs.? Cu toate acestea, daca va folositi vehiculul pentru munca sau agrement, a sosit timpul sa profitati la maxim de spatiu si sa imbunatatiti, de asemenea, estetica si nu numai vehiculul dvs.

Astazi, datorita tehnologiilor moderne, instalarea este cea mai simpla care poate exista si, in special, este posibil sa obtineti un loc de munca curat si minim invaziv intr-un timp foarte scurt, fara a atinge cabina soferului din interiorul vehiculului dvs. comercial, chiar si in deplina autonomie.

In acest domeniu trebuie sa acordam o atentie deosebita materialelor care sunt fundamentale in acest sens.

SIGURANTA INCARCATURI PENTRU FURGONETE SI BLOCAREA MATERIALELOR

BARE DE BLOCARE INCARCATURA

Barele pentru blocarea incaracaturii va permit sa blocati cu usurinta materialul din interiorul compartimentului de incarcare al autoutilitarei, iar datorita invelisului lor din cauciuc nu deterioreaza materialul si garanteaza o buna aderenta in timpul transportului. La capete sunt echipate cu un sistem de arcuri care le permite sa fie usor fixate si decuplate de-a lungul sinelor speciale situate in partea superioara si inferioara a autoutilitarei.

BARE DE BLOCARE INCARCATURA DIN OTEL CU COARDA

Sistem practic care va permite sa pastrati orice tip de incarcare ancorata de duba. Structura din otel zincat disponibil in tije de 3 metri si poate fi, de asemenea, taiata la dimensiune in functie de nevoile clientului. Chingile din nailon  cu prindere au o capacitate de 4.000 kg si sunt disponibile in diferite lungimi.

BARA DE METAL PENTRU PRINDERE

Bara metalica care trebuie aplicata la barele de oprire a incarcaturi, echipata cu un sistem practic care le permite sa fie deplasate simplu si rapid, pentru a satisface diferitele nevoi de incarcare ale materialului care trebuie fixat in duba.

BARE DE BLOCARE INCARCATURA CU ACCESORII DIN ALUMINIU

CARLIG FLEXIBIL PENTRU SUPORT DE UNELTE

Noile cuplaje flexibile Tecnolam permit sustinerea elementelor verticale grele cu sectiune tubulara in peretii autoutilitarei. Acestea pot fi inserate in serie pe o sina din aluminiu pentru a fi montate mai usor, dar sunt proiectate si pentru a fi montate direct si individual pe o suprafata.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU BARELE DE BLOCARE INCARCATURA? COMPLETEAZA FORMULARUL DE MAI JOS SI VEI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP