Skip to main content

Care este cea mai buna duba pentru curierat de cumparat?

20 aprilie 2022

Cea mai buna duba pentru curierat de cumparat de pe piata este o decizie destul de subiectiva. Totul depinde de ceea ce ai nevoie de la o duba de serviciu. In acest articol, vom arunca o privire asupra caracteristicilor asociate cu furgonetele populare pentru transport marfa pentru curierat si utilizate de obicei de profesionisti.

Autoutilitarele pentru transportul de marfa sunt adesea coloana vertebrala pentru intreprinderile mici si nu numai. Acestea sunt folosite sa transporte marfuri, sa depoziteze unelte si sa serveasca drept atelier mobil. Prin urmare, dubele acestea trebuie sa fie de incredere dar si accesibile. Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Transporter și Ford Transit Connect bifeaza casutele din aceasta categorie.

Cand te gandesti ce furgoneta pentru curierat este cea mai buna de cumparat pentru afacerea ta, verifica caracteristicile de siguranta. Furgonetele mici au de obicei caracteristici de siguranta superioare impreuna cu mai multa fiabilitate.

Cu toate acestea, camionetele mici s-ar putea sa nu ofere spatiul de depozitare de care au nevoie unele companii. In continuare vom vorbi despre care van este cel mai bun pentru diferitele domenii.

CARE AUTOUTILITARA CARGO ESTE CEA MAI BUNA?

Alegerea dubei cargo pentru curierat se rezuma in esenta la nevoile afaceri tale si la preferintele utilizatorului. Prin urmare, ezitam sa numim o anumita marca si model de furgon. Cu toate acestea, ceea ce iti putem oferi sunt sfaturi solide despre cum sa alegi cea mai buna autoutilitara cargo pentru tine.

Cele mai bune camionete pentru transport marfa de pe piata sunt proiectate avand in vedere depozitarea. Sunt spatioase insa nu sunt echipate sau configurate cu diferite accesorii autoutilitare pentru securizarea marfurilor sau idei de mobilier pentru depozitare care sa iti permita sa utilizezi cat mai bine spatiul din interiorul autoutilitarei.

Daca depozitarea este o prioritate, cea mai buna duba pentru curierat de achizitionat va fi cea care ofera o inaltime generoasa. Este posibil sa preferi camionetele lungi, dar retine ca sunt mai greu de manevrat in spatii inguste. Acest lucru poate face parcarea mai dificila sau accesul pe strade inguste. Iar daca ai doar un loc mic de parcat sau un pasaj ingust pentru a cobora, vei intampina mai multe probleme.

Autoutilitarele inalte iti ofera, de asemenea, mai mult spatiu pentru depozitare. Cu ajutorul rafturilor metalice personalizate, vei putea incarca mai multe produse, bunuri, unelte si consumabile, folosind tot spatiul in inaltime. Acest lucru va insemna ca soferii tai vor face mai putine calatorii, economisind combustibil dar si uzura masini.

Daca costurile de functionare sunt importante pentru tine, esti atent la consum, acorzi atentie sarcinii utile si taxelor și nu faci transporturi mari, atunci poti opta pentru vehicule electrice care ofera avantaje fiscale atractive. Cu toate acestea, cu masinile electrice, trebuie sa iei in considerare si distanta maxima pe care o poti parcurge si timpii de incarcare baterie. Nu sunt ideale pentru a face livrari, dar reprezinta o optiune rentabila pentru meseriasii care fac calatorii scurte. De exemplu, timpul mediu pentru a incarca complet o furgoneta de curierat electrica este intre 2 ore si 12 ore. Acest lucru insemna ca vei sta pe loc un anumit numar de ore, fara a face livrari.

CE CARACTERISTICI SA CAUTI LA O DUBA PENTRU TRANSPORT MARFA

Cand decizi care este cea mai buna duba pentru transport marfa pe care sa o cumperi pentru afacerea ta, intreba-te daca are caracteristici care iti vor fi utile. De exemplu, controlul temperaturii din spate este ideal pentru florarii si laboratoare, bineinteles caracteristicile difera de la o afacere la alta.

Dimensiunile si capacitatea camionetei sunt o caracteristica importanta. Daca trebuie sa transporti articole lungi, cum ar fi tevi, tije sau conducte, vei avea nevoie de o duba mai lunga. Pentru companiile care transporta echipamente grele in duba pentru marfa, instalarea rafturilor personalizate va aduce un plus valoare pentru depozitare si optimizarea spatiului. Tavita extensibila este un produs excelent pentru organizare obiecte lungi datorita spatiului de stocare securizat.

Este demn de remarcat faptul ca furgonetele mai mari nu ofera neaparat incarcaturi utile semnificativ mai mari decat furgonetele medii ci doar iti dau mai mult volum. O capacitate de incarcare utila de 1814 kg este recomandarea industriei. Daca tractezi o remorca, uita-te la dube pentru transport cu o sarcina utila de aproximativ 2267 kg.

Cele mai bune camionete pentru transport marfa de pe piata pentru achizitionare sunt echipate cu caracteristici de siguranta, inclusiv airbag-uri, legaturi pentru stabilizarea echipamentului, comenzi de directie si stabilitate, senzori de parcare si frane ABS.

CE TREBUIE SA AI IN DUBA CARGO

Cateva produse care te vor ajuta la maxim pentru stabilitatea incarcaturii, siguranta ei in timpul transportului dar si durabilitatea in timp pentru duba ta cargo. Iti recomandam urmatoarele echipamente profesionale potrivite pentru orice duba alegi pentru afacerea ta de curierat si transport marfa.

Bare ancorare marfa – Aceste bare te vor ajuta in sustinerea, ancorare si blocarea marfurilor in interiorul dubei pentru o siguranta deplina in timpul transportului. Iti permit sa fixezi cu usurinta materialul din interiorul compartimentului de incarcare al autoutilitarei, iar datorita invelisului din cauciuc care se afla pe bare, nu deterioreaza marfa.

Podea autoutilitara – Podele personalizate si decupate exact dupa dimensiunea interna a dubei de lucru, potrivite pentru toate autoutilitarele. Sunt fabricate din lemn multistrat, tratat cu rasini speciale antialunecare, antimucegai, antizgarieturi, impermeabile si garanteaza o buna aderenta in timpul transportului.

Capitonaj duba – Capitonarea peretilor interni ai dubei de transport cu panouri laterale din polipropilena pentru protejarea compartimentului de incarcare. Pentru a garanta eficienta deplina in folosirea autoutilitarei pe termen lung, este esential sa ne gandim cum sa cream o protectie pentru caroseria interna si o protejam de lovituri, zgarieturi si rugina.