Skip to main content

Cat costa echiparea unei autoutilitare de mici dimensiuni?

18 august 2022

„Tecnolam este la serviciul clientilor sai pentru echipari personalizate pentru furgonete de peste 30 de ani. Configuratia perfecta pentru tine la cel mai bun raport calitate/pret.”

Personalul Tecnolam

Daca esti in cautarea unei echipari pentru autoutilitara de mici dimensiuni, esti in locul potrivit. In acest articol, de fapt, vom evidentia costul unei echipari concepute exact pentru nevoile autoutilitarei si afacerii tale. Iti reamintim ca firma noastra se ocupa de peste 30 de ani cu dotari pentru autoutilitare de toate marimile: cu pasiune si daruire.

DE CE CHIAR DACA AI O DUBA MICA, ESTE IMPORTANT SA O ECHIPEZI?

Este foarte important sa echipezi o duba mica, asa cum am face cu una mare.

Asta pentru ca: o duba pe care o vom folosi pentru a lucra, va trebui gandita tocmai pentru a reduce efortul pe care urmeaza sa-l depunem in fiecare zi de munca. Avantajele configurari unei dube mici sunt:

  • Pastrezi un loc mic ordonat pe care nu l-ai putut gestiona pe deplin inainte. Asa e, daca te numeri printre acele persoane care nu isi pot ordona duba, trebuie sa stii ca o poti face, fara nicio problema datorita sistemelor noastre de organizare si depozitare scule si unelte;
  • In ciuda dimensiunilor sale mici, datorita unei configurari, duba ta se va dovedi mult mai mare si incapatoare. Asta pentru ca, vei putea tine totul in ordine si mai presus de toate, rafturile, dulapurile si sertarele noastre vor tine fara probleme orice unealta mica si mare;
  • Mai mult timp de dedicat muncii tale. Poate ca timpul necesar pentru a gasi o unealta in interiorul camionetei mici este adesea subestimat. Pe de alta parte, iti putem spune ca dupa solicitarile clientilor nostri, stim cu siguranta ca multi dintre acestia, inainte de a avea un set-up pe masura, pierdeau mult timp ca sa-si gaseasca echipamentul necesar. Datorita produselor noastre, vei putea gasi imediat ceea ce cauti si poti aranja totul in ordine;
  • Siguranta. Punct fundamental pentru munca ta. Iti putem spune ca datorita dubei tale mici si de diferite marimi, vei putea pastra in ordine chiar si piesele mici pe care anterior nu le puteai lua cu tine. Nu va exista nicio pierdere si vei putea folosi in siguranta spatiul in totala siguranta;
  • Folosesti tot spatiul. Ei bine, daca pana acum ai reusit sa utilizezi doar o mica parte din spatiul interior al dubei tale, acum datorita produselor noastre il poti umple in siguranta si ordine totala, folosind fiecare cm.

De asemenea, iti reamintim ca toate produsele noastre au garantie timp de 36 de luni de la achizitie. Dar sa nu ne pierdem in vorbe, sa vedem cat ar putea costa amenajarea perfecta pentru autoutilitara ta de mici dimensiuni.

CAT COSTA O ECHIPARE PENTRU UN VAN DE MICI DIMENSIUNI?

In ciuda dimensiunilor reduse, va trebui sa garantezi setup-ului cateva particularitati si mai presus de toate te vei putea gandi daca sa cumperi o dotare modulara sau una personalizata.

Sfatul nostru este sa alegi intotdeauna un set-up pe masura, asta pentru ca il poti proiecta singur si poti profita in a-l previzualiza in versiunea sa 3D.

De fapt, trebuie sa stii ca prin designul dotari tale si prin randarea 3D ulterioara vei putea vedea singur ce vei cumpara si cum va arata duba ta echipata.

Pentru a ramane fideli intrebarii care ni se pune foarte des despre costul amenajarilor noastre, putem spune ca echiparile noastre incep de la 300,00 EURO. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu exista un cost egal pentru toate configurarile camionetelor, dupa cum poti vedea singur din site-ul nostru, vei gasi diferite produse pe care le poti cumpara intr-o configurare modulara.

Evident, fiecare dintre acestea ar putea face diferenta intr-o cotatie de pret. Tocmai din acest motiv, te sfatuim asadar sa profiti si sa ceri o oferta potrivita pentru amenajarea dubei tale pe masura, avand in vedere evident si preturile.

Pentru a fi la curent si a afla despre cele mai bune oferte ale noastre si despre orice altceva care ar putea fi util pentru camioneta ta, citeste blogul nostru.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata si nu ezita, personalul nostru are intotdeauna o solutie pentru nevoile tale.