Skip to main content

Cat costa o rampa de incarcare pentru duba

16 iunie 2022

In acest articol, vei afla cat costa o rampa de incarcare pentru duba si de ce este util sa ai una. Indiferent de profesia ta, sti cat timp este nevoie pentru a incarca si descarca orice echipament si utilaje in duba. Datorita unei rampe de incarcare, timpul poate scadea la 1/3 din timpul petrecut anterior pentru efectuarea acestor manevre.

Echiparea unei dube face intotdeauna diferenta, mai ales in ceea ce priveste caracterul practic si imbunatateste ziua ta obisnuita de lucru. Folosirea unei rampe de incarcare pe o duba dotata va economisi timp pe care il poti folosi pentru munca ta.

O rampa de incarcare este cea mai sigura modalitate de a incarca si descarca orice tip de marfa fara niciun efort.

CARE ESTE UTILITATEA RAMPELOR DE INCARCARE PE DUBITELE ECHIPATE?

Avand o rampa de incarcare, munca ta este mai putin obositoare si, evident, procesul de incarcare si descarcare a sculelor si a marfurilor de care ai nevoie va fi mai rapid. Instalarea rampei auto este foarte simpla, permite intr-un mod foarte eficient sa nu deteriorezi structura camionetei tale.

Un vehicul comercial trebuie sa fie un punct de referinta pentru munca ta si sa contina toate instrumentele necesare pentru a executa activitatea, o rampa de incarcare este produsul potrivit pentru a face diferenta.

Rampa de incarcare este sinonima cu stabilitate si durabilitate in timp! Produsele de optimizare Tecnolam sunt special concepute pentru a imbunatati orice furgoneta si pentru a usura munca de incarcare si descarcare.

Rampele sunt perfecte pentru a fi folosite in mai multe situatii de lucru, in special pentru incarcarea si descarcarea marfurilor.

Citeste ghidul nostru despre costul unei configurari pentru autoutilitara, astfel incat sa iti poti face o idee concreta despre ce ai nevoie si cat costa amenajarea unei dube personalizate!

AVANTAJELE INSTALARII UNEI RAMPE AUTO SUNT MULTE:

 1.  Economisire de timp
 2.  Usurinta in utilizare: pentru incarcarea si descarcarea marfurilor si produselor
 3.  Siguranta la locul de munca
 4.  Fara intretinere suplimentara in timp
 5.  Garantie Tecnolam 36 luni

CARE SUNT CARACTERISTICILE RAMPELOR DE INCARCARE TECNOLAM?

 • Pot fi instalate in orice vehicul comercial, atat mic cat si mare
 • Raportul calitate/pret este foarte ridicat mai ales pentru materialele folosite
 • Rampele de incarcare Tecnolam sunt in totalitate din aluminiu
 • Simplu de pliat
 • Sunt echipate cu o balama robusta cu o capacitate de 700 kg
 • Sunt echipate cu cauciuc antiderapant

Poti gasi rampele noastre de incarcare in diferite formate:

 • Rampa de incarcare 2 metri x 80 cm
 • Rampa de incarcare de 2,5 metri x 1 metru

CARE SUNT TIPURILE DE RAMPE AUTO TECNOLAM?

La Tecnolam gasesti diferite tipuri de rampe de incarcare si mai presus de toate te poti gandi sa iti amenajezi duba cu produse unice si de calitate. Produsele noastre sunt modulare si, prin urmare, fac parte din set-up-uri create pentru toti profesionistii.

Exista multe modele de rampe de incarcare, printre cele mai folosite gasesti rampele noastre din aluminiu care iti garanteaza o mare soliditate si stabilitate.

Rampele noastre sunt fixate datorita unei tavite telescopice care te ajuta sa lucrezi in deplina siguranta fara nicio problema sau miscare sau deformare. Rampele noastre sunt foarte rezistente si stabile, practice si mai presus de toate au un asemenea potential de a rezista oricarui efort extern.

Exista si modele cu sistem de deschidere dubla sau chiar orizontala sau modele care au o structura cu un singur element.

Te rugam sa reti: toate echiparile noastre sunt simple, pot fi asamblate in deplina autonomie fara nicio problema.

OMOLOGAREA RAMPELOR DE INCARCARE: CUM FUNCTIONEAZA?

Nu va trebui sa iti faci griji pentru ca rampele de incarcare necesita aviz, conform legii. La fel ca toate elementele care compun echiparile noastre pentru vehiculelor comerciale, rampele de incarcare sunt certificate. Descopera produsele pe care le poti combina cu amenajarea furgonetei tale preferate!

CAT COSTA O RAMPA DE INCARCARE/ DESCARCARE IN CONFIGURAREA AUTOUTILITAREI?

Este important ca calitatea sa fie respectata in munca ta, sa fii de incredere si mai presus de toate profesionist, nu doar pentru achizitia de noi clienti ci si pentru tine. O rampa de incarcare ii permite furgonetei tale sa dobandeasca un mare potential.

Costul unei rampe de incarcare nu va afecta prea mult costul final al unei echipari autoutilitare.

Iti reamintim ca pentru personalizare, poti solicita o oferta adaptata nevoilor tale. Pretul poate varia in functie de nevoile afacerii ta. Pentru o rampa de incarcare, pretul poate varia de la 800 de euro in sus, in functie de nevoile tale pentru vehiculul tau comercial. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice informatie, suntem la dispozitia ta.