Skip to main content

Ce este un atelier mobil si cum sa il faci eficient

25 martie 2022

In acest articol vei afla ce este un atelier mobil si cum sa il faci eficient pentru duba si munca ta. Noi cei de la Tecnolam ne ocupam de amenajarea autoutilitarelor pentru toate marcile si modelele si dorim sa venim in ajutorul tau si sa iti dam cateva sfaturi despre cum sa-ti transformi camioneta intr-un adevarat atelier pe 4 roti.

Precizam ca un atelier mobil este o duba amenajata intr-un mod eficient si bine structurata pentru a face munca mai usoara si mai practica oriunde te-ai afla.

Meseriasi cu experienta recunosc importanta unui atelier eficient pentru furgonete iar companiile de asigurari specializate afirma faptul ca un atelier de furgonete bine echipat este „o prioritate cheie” pentru toti profesionisti care isi desfasoara activitate cu ajutorul vehiculelor comerciale, evitand astfel costurile inutile care apar datorita neglijari.

CE ESTE UN ATELIER MOBIL VAN?

Un atelier mobil eficient este un punct de referinta pentru afaceri de orice fel. A avea un atelier in interiorul dubei inseamna a-ti putea organiza mai bine munca. Este o modalitate de a-ti pastra instrumentele de lucru in ordine si de a lucra cu mai multa viteza si profesionalism. In acest fel vei putea transporta toate sculele la locul unde trebuie executate lucrarile ba mai mult vei putea efectua reparatii sau servicii de mentenanta direct in duba ta de lucru bine echipata.

CAND TOATE SCULELE, MATERIALELE SI ACCESORIILE AU LOCUL LOR IN DUBA, VOR FI MAI USOR DE GASIT. CA REZULTAT, VEI PETRECE MAI PUTIN TIMP IN EXECUTAREA LUCRARILOR SI VEI AVEA MAI MULT TIMP PENTRU A LUA MAI MULTI CLIENTI.

Un atelier mobil bine organizat este o solutie excelenta pentru meseriasi, cum ar fi instalatori, electricieni, dulgherii, constructori, zugravi etc., deoarece vei avea mereu la indemana toate uneltele de care ai nevoie. Un avantaj este faptul ca poti efectua anumite lucrari direct la locatia clientului.

PENTRU CARE PROFESII ESTE RECOMANDAT SA AI UN ATELIER MOBIL?

Transformarea dubei tale intr-un atelier mobil, te va face mai eficient si mai pregatit pentru munca de zi cu zi si este extrem de simpla. Te poti baza pe profesionisti si poti profita de experienta unei companii care se ocupa de aceste dotari de 40 de ani: Tecnolam.

Asadar, daca esti instalator, tamplar, electrician, montator, zugrav, tehnician sau oricare ar fi meseria ta profesionala, esti in locul potrivit! Cu Tecnolam vei descoperi nu numai ce este un atelier mobil, ci si cum sa-l faci eficient.

ESTE POSIBIL SA-TI PERSONALIZEZI COMPLET DUBA PENTRU A O TRANSFORMA INTR-UN ATELIER MOBIL?

Da! Este posibil deoarece, datorita anilor de experienta si expertiza Tecnolam, avem solutii multiple pentru fiecare tip de afacere care necesita dotari atelier mobil van eficient. Prin urmare, vei putea profita de toata experienta Tecnolam pentru a-ti gestiona afacerea.

Iti poti echipa atelierul mobil cu ajutorul configuratiilor standard: BASE; COMFORT; LUXURY.

Daca configurarile propuse de noi ti se pare ca nu se potrivesc, poti alege sa personalizezi complet aspectul si designul camionetei tale, pentru a avea un atelier mobil perfect pentru tine. Personalizarea este usor de realizat.

PASI PENTRU A OBTINE UN ATELIER MOBIL 100% PERSONALIZAT

 • Intra in contact cu Tecnolam si spune-ne ceea ce ai nevoie;
 • Personalul nostru te va ajuta sa alegi echiparea perfecta pentru camioneta ta, fie din configuratiile noastre standard, fie 100% personalizata;
 • In cazul unei configuratii standard poti plasa comanda instant;
 • In cazul unei configuratii personalizate, poti vizualiza imediat catalogul nostru pe baza caruia vom alege ceea ce doresti sa personalizezi;
 • Te vom ajuta sa alegi echipamentul, materialele, aspectul si accesoriile in functie de nevoile tale de lucru, impreuna cu modelul si ampatamentul camionetei tale;
 • Solicita o oferta gratuita pentru a putea vedea imediat rezultatul final in 3D.

TOT CE ITI TREBUIE PENTRU A CREA UN ATELIER MOBIL EFICIENT

Personalizarea atelierului mobil van iti ofera avantajul de a-ti organiza uneltele si materialele acolo unde doresti datorita mobilierului modular. Apoi capitonarea autoutilitarei tale va fi realizata astfel incat sa nu provoace daune in timpul transportului si mai presus de toate se va monta si o podea pentru o functionalitate majora. Podeaua este foarte importanta pentru a evita rugina data de lichidele care pot cadea in duba in timpul transportului sau a muncii dar si pentru pozitionarea si aderenta mobilierului pentru scule.

Iti poti echipa ambele parti ale dubei, atat partea dreapta, cat si cea stanga. Rafturile si dulapurile Tecnolam sunt usor de instalat si se pot face in deplina autonomie. De asemenea avem multe accesorii utile pentru nevoile tale din atelierul mobil.

Expertii de la Tecnolam creeaza fiecare piesa dintr-un atelier mobil pentru autoutilitare pentru a-ti usura viata profesionala. De la cele mai mici piese la cele mai mari, de exemplu: rafturile cu cutii transparente iti vor permite sa depozitezi piese mici si sa nu pierzi timp pretios incercand sa le gasesti sau tavita extensibila pentru depozitarea obiectelor lungi precum tevi, bare, tije. Produsele noastre pentru echipare autoutilitare sunt variate și perfecte pentru orice model de vehicul comercial.

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI ATELIER MOBIL?

 • 100% fiabile
 • Materiale de inalta calitate
 • Optiuni optime de personalizare
 • Ordine si curatenie majora
 • Flexibilitate in comanda diferitelor module
 • Posibilitatea de a alege accesorii concepute special pentru camioneta ta
 • Profesionalismul personalului nostru si ajutor in alegerea celui mai bun set-up in functie de caracteristicile cerute
 • Posibilitate de proiectare in functie de nevoile tale de lucru
 • 36 luni garantie
 • Ajutor in asamblarea simpla si practica
 • Serviciu excelent pentru clienti
 • Raport calitate/pret exceptional

CUM SA CERI O OFERTA 3D GRATUITA?

Solicitarea unei randari 3D gratuite este simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi fie sa completezi formularul prezent in site sau la pagina contact. Iti vom raspunde cat mai curand posibil cu configuratia conceputa special pentru camioneta ta de atelier mobil.