Skip to main content

Ce includ dotarile pentru ateliere profesionale?

18 octombrie 2022

In acest articol vom vorbi despre dotari pentru ateliere profesionale, adica: mobilier conceput special pentru cei care doresc sa-si pastreze mereu atelierul in ordine si vor sa lucreze eficient. Compania Tecnolam se ocupa de configurari concepute special pentru ateliere profesionale de diferite domenii si activitati.

Luam act de solicitarile clientilor nostri, procesand-le pentru a cauta mereu cel mai bun produs la cel mai convenabil pret. Ideea noastra de baza este de a oferi mobilier modular pentru ateliere cu solutii profesionale si mereu in concordanta cu inovatia, optimizarea si cererile de astazi.

Linia noastra de mobilier este proiectata cu un design modern si functional pentru a oferi cel mai bun produs de cea mai inalta calitate.

Ne-am gandit la diferite configuratii cu produsele noastre modulare, cum ar fi: bancuri de lucru, dulapuri cu rafturi si sertare, carucioare pentru scule, dulapuri suspendate, panouri perforate pentru agatare si alte piese de mobilier profesional.

In acest fel, tot ansamblul modular iti va permite sa ai configuratia potrivita pentru atelierul tau profesional. Produsele noastre pot fi adaptate oricarui spatiu de lucru fie el un garaj, un service auto, o vulcanizare, o hala de productie, spatii de mici sau mari dimensiuni.

COMPOZITII MODULARE PERSONALIZABILE PENTRU ATELIERE PROFESIONALE

Ei bine, sa vorbim despre aceste compozitii, tocmai pentru ca expertii nostri au creat o multime dintre ele pentru a raspunde nevoilor clientelei noastre.

Oferim trei tipuri de configuratii:

Configuratie de BAZA
Configuratie STANDARD
Configuratie SUPERIOARA

Fiecare din configuratiile noastre au caracteristici diferite si le poti alege in functie de nevoile afaceri tale.

Am conceput 14 configuratii de mobilier pentru atelier, fiecare cu versiunea de baza, standard sau superioara astfel incat orice client sa gaseasca ce este mai potrivit nevoilor sale si sa se bucure de o experienta de lucru imbunatatita semnificativ!

Poti vedea toate configuratiile noastre in site la sectiunea mobilier modular service – dulapuri scule.

CARE SUNT BENEFICIILE ACHIZITIONARII UNEI CONFIGURATII CU MOBILIER DE ATELIER?

Avantajele achizitionarii unei configuratii modulare in cadrul magazinului nostru sunt cu adevarat numeroase. Dorim sa enumeram cateva, pentru ati permite sa evaluezi cu ochii tai potentialul acestui sistem de mobilier modular pentru ateliere profesionale.

  • Achizitionarea materialelor de inalta calitate, cu garantie 36 de luni;
  • Dezvaluirea potentialului, pe care pana acum nu l-ai putut exprima in cadrul locului de munca, cu ajutorul mobilierului practic si util;
  • Ordinea si curatenia fara sa pierzi timp pretios pentru ca nu gasesti sculele sau le-ai pierdut. De altfel, datorita acestei fantastice oportunitati de a echipa atelierul tau, va fi mult mai usor sa depozitezi totul la locul lui si sa pastrezi uneltele intacte.
  • Munca eficienta. Vei lucra mult mai eficient si mai rapid cu ajutorul atelierului tau bine dotat.
  • Clienti multumiti: ei bine, nu trebuie sa subestimezi dovada de profesionalism pe care o dai cu un atelier bine pus la punct. Clientii tai vor vedea acest lucru si vor apela cu incredere la serviciile tale. Un mediu bine intretinut este un indiciu al unui profesionalism sporit.

CUM SA CERI O OFERTA PENTRU UNA DINTRE CONFIGURATIILE NOASTRE?

Nimic mai simplu! Ne poti contacta telefonic, prin e-mail sau completand formularul din site si in cel mai scurt timp posibil, vei primi un raspuns cu toate detaliile. Mobilierul comandat va ajunge la tine in cateva zile iar asamblarea lui va fi simpla datorita instructiunilor noastre.