Skip to main content

Ce lucrari pot efectua cu propria duba?

27 martie 2023

Ai fi surprins sa afli in cate domenii te poti desfasura cu propria ta duba. Odata cu popularitatea tot mai mare a cumparaturilor online, soferii de furgonete sunt la mare cautare. De la livrari pentru diferite companii și brand-uri precum Emag sau alte site-uri de cumparaturi online, la livrare mancare sau cereri pentru transport marfa, astfel lucrand cu duba proprie poti obtine un venit rezonabil.

Daca doresti sa obti un venit suplimentar sau sa infiintezi o afacere cu norma intreaga, nu vei fi dezamagit de numarul de oportunitati fara sa ai nevoie de experienta in domeniul respectiv. Tot ce ai nevoie este o duba care sa poata gazdui marfa pe care trebuie sa o transporti.

CE LUCRARI POT FACE CU PROPRIUL MEU VAN?

Vei gasi o multime de oportunitati de angajare pentru a obtine o rentabilitate a investitiei in camioneta ta. Poti consulta anunturile de angajare pentru soferii de camionete din zona ta sau pentru prestarea acestor servicii atat la persoane juridice cat si la cele fizice.

Dimensiunea si capacitatea camionetei tale va influenta ce job-uri si activitati poti face. Asigura-te ca stii care este sarcina utila a camionetei tale si ce greutate ai voie sa transporti.

De asemenea, trebuie sa iei in considerare intervalele de timp. Majoritatea serviciilor de livrare ofera servicii in aceeasi zi sau 2-4 zile, dupa caz. Daca doresti doar sa obtii un al doilea venit, pe langa locul de munca stabil pe care il ai deja, cauta activitati pe plan local pe care sa le poti efectua in timpul liber. Stabileste-ti programul in conformitate cu rutina zilnica normala.

LUCRURI CARE SE POT LIVRA CU PROPRIUL VAN

Cel mai simplu mod de a obtine un loc de munca cu propria duba este sa te inscrii la serviciile de curierat ca sofer. Poti lucra dupa propriul program si poti castiga bani buni cu companiile de curierat la domiciliu. In plus, este mai probabil sa obtii mai multi clienti in aceeasi zi, ceea ce iti permite sa castigi mai multi bani intr-o singura zi.

De fapt, un numar tot mai mare de soferi de curierat lucreaza pe cont propriu. Tipul de locuri de munca pe care le poti face cu propria ta duba este variat si exista o multime de oportunitati de a gasi de lucru cu mai multe companii care opereaza la nivel national.

Colaborarea cu companii de livrari renumite este un loc bun pentru a incepe, in timp ce iti poti dezvolta propria baza de clienti. Poti incepe cu publicitate in ziarele locale, vitrinele magazinelor si retelele sociale. De asemenea, ai putea sa te gandesti sa investesti intr-un site web, daca descoperi ca iti poti castiga existenta din munca cu propria duba.

De asemenea, va trebui sa iti deschizi o firma si sa o inregistrezi. Chiar daca ai deja un loc de munca cu norma intreaga si te ocupi de un al doilea job cu camioneta proprie, va trebui sa declari venitul suplimentar la autoritatile fiscale din Romania sau in tara unde te afli.

ALTE LUCRARI PE CARE LE POTI FACE CU PROPRIA DUBA

Pe langa faptul ca te poti folosi de duba pentru urmatoarele domenii de activitate: instalator, electrician, mecanic, tehnician profesional, CNC, constructii, agricultura, amenajari interioare, telecomunicatii, inginer, electromecanic, mester, zidar, sudor, instalatii sanitare apa incalzire sau gaz, aer conditionat, service macarale, service eoliene, service biciclete etc., mai poti lucra cu duba proprie si in alte domenii.

LUCRURI DE GRADINAR

Locurile de munca cu propriul camion nu se limiteaza la serviciile de curierat. Este posibil sa ai un hobby, cum ar fi gradinaritul, pe care il poti extinde intr-un venit pentru un trai mai bun. Daca ai o duba care poate transporta masini de tuns iarba si diferite accesorii si scule, de ce sa nu iti transformi hobby-ul si pasiunea intr-o distractie profitabila?

Daca te hotaresti sa mergi pe calea profesionala, sa iei lucrurile in serios, sa cresti si sa investesti in pasiunea ta, ar trebui sa iei in considerare si instalarea unui sistem de rafturi pentru furgoneta. Instalarea rafturilor te ajuta sa mentii duba organizata si te va face mai productiv. Vei avea fiecare instrument la locul lui, fara a se pierde sau deteriora datorita caderii din timpul transportului, dar vei avea si masinile de tuns bine ancorate in chingile de prindere care se numara printre nenumaratele accesorii Tecnolam.

BRICOLAJ SI TAMPLARIE

Majoritatea oamenilor nu au timpul sau abilitatile necesare pentru a aborda reparatiile de tamplarie si proiectele de bricolaj acasa. Si odata cu introducerea muncii de la distanta, oamenii cauta birouri si mobilier pentru a fi instalate in office-ul sau camera lor de acasa.

Daca te pricepi la fabricarea de mobilier din lemn, de ce sa nu iti folosesti abilitatile pentru a efectua lucrari de tamplarie pentru alte persoane? In acest domeniu vei avea nevoie de un atelier mobil cu sistem de rafturi, sertare, blat de lucru, menghina, valize pentru scule, cutii din plastic pentru piese mici, panouri perforate pentru agatat scule, totul pentru a lucra si a avea echipamentele necesare mereu la indemana, indiferent de locatie.

FIRMA DE CURATENIE

In zilele noastre, oamenii sunt prea ocupati pentru a-si curata casele. Companiile de curatenie sunt la mare cautare – mai ales daca esti specializat in curatarea si iti place sa cureti in profunzime. Un loc bun pentru a incepe publicitatea este prin intermediul agentilor imobiliare si al forumurilor proprietarilor care cauta servicii de curatare la sfarsitul inchirierii. Aceste servicii pot fi prestate atat la casele rezidentiale, la proprietari privati cat si dupa constructii la blocuri.

Atata timp cat esti pasionat de un lucru si te pricepi in al efectua bine, vei reusi in orice iti propui. Pentru mai multe detalii in echiparea si dotarea dubei tale de lucru, suntem la dispozitia ta in orice moment. Ne poti scrie in pagina de contact.