Skip to main content

Cele mai cerute echipamente in 2021

25 martie 2022

Ca in fiecare inceput de an, facem o analiza a rezultatelor anului precedent si dorim sa le impartasim cu voi, asadar am realizat un rezumat al celor mai solicitate si apreciate echipari din anul 2021. Mai jos facem o lista cu aceste dotari atelier mobil, pentru a fi o inspiratie pentru urmatoarele comenzi sau achizitii pe care le doriti.

CE MODELE VAN AM ECHIPAT CEL MAI MULT IN ULTIMUL AN

Exista o diferenta uriasa intre tarile in care suntem prezenti si exportam; atat in Italia cat si in Europa, cea mai echipata duba in anul 2021 a fost Fiat Ducato, pe locul doi gasim Volkswagen Crafter si pe locul trei Renault Trafic. In Germania, in schimb, cele mai echipate autoutilitare sunt Volkswagen Crafter, pe locul doi Mercedes Benz Sprinter si al treilea loc il are duba Citroen Jumper.

DOMENIILE CARE AU CERUT CELE MAI MULTE ECHIPARI AUTOUTILITARE IN 2021

Clientela noastra este cu siguranta foarte variata si deseori ne trezim producand echipari, pentru noi domenii de locuri sau activitatii pe care nu le-am configurat in trecut. Insa ceea ce ne bucura este faptul ca ne ajuta sa ne dezvoltam, gasind mereu solutii noi si potrivite cu activitatile zilnice pe care aceste autoutilitare si lucratorii lor le desfasoara. Chiar daca fiecare amenajare nu este la fel cu alta, de la an la an observam anumite diferente intre tehnicienii de intretinere care solicita dotarile noastre; cei care necesita cel mai mult echiparile noastre sunt instalatorii si nu suntem surprinsi de acest lucru, deoarece cifrele confirma aceasta tendinta de 10 ani incoace. Cea de-a doua categorie sunt electricieni, care, spre deosebire de instalatori, tind sa solicite si suportul de portbagaj si suportul de scara pentru depozitarea uneltelor de lucru in afara compartimentului de incarcare. A treia categorie din cel mai cerut domeniu pentru echipare atelier mobil din ultimul an, sunt zidarii si firmele de constructii. Pe locul patru se afla firmele care vand si instaleaza aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare industriale. Continuam cu a cincea, dulgherii, meseriasii, tamplari, montatori de usi si ferestre, flotele marilor companii si, in mod surprinzator, producatorii si instalatorii de panouri solare si acumulatori.

TARI IN CARE AM VANDUT CEL MAI MULT

Dupa cum bine stiti, Tecnolam este o companie care, mentinand standarde inalte de productie si o calitate de neegalat, datorita tehnicilor de productie care imbina maiestria cu cele mai moderne metode, exportam in toata Europa si nu numai deorece suntem prezenti si in tari din intreaga lume. Tara in care am vandut cel mai mult ramane evident Italia dar este si cea din care am exportat cel mai mult. A doua tara unde am vandut cel mai mult este Spania, urmata de Romania, Germania, Belgia, Olanda si Ungaria unde, in ultimul an am crescut cel mai mult procentual si urmata de Franta. In 2021 am echipat dube pentru companiile aeriene si camionete pentru firme care se ocupa de reparatii si intretinere trenuri si cai ferate.

CE ECHIPAMENTE AU FOST CELE MAI VANDUTE SI APRECIATE IN EUROPA

Echipamentele cele mai solicitate si achizitionate dintre toate sunt casetierele Tecnolam si asta cu siguranta datorita sistemelor inovatoare de securizare si rezistenta materialelor. Alaturi de mobilierul nostru cu sertare, am observat o crestere accentuata a cererii de rafturi deschise, mai ales din cauza cresterii numarului de electricieni si constructori, care sunt categoriile care au cel mai mult nevoie de aceste dotari, pentru a depozita unelte de lucru mici, medi si mari. De asemenea in anul 2021 am observat o crestere puternica a cererii de podele autoutilitare care, din pacate, nu este intotdeauna solicitata impreuna cu panouri interioare pentru acoperirea peretilor laterali. Se crede ca podeaua de una singura va proteja tabla metalica si mobilierul de umiditate, rugina si mucegai care intradevar este o prioritate insa fara capitonare si estomparea tuturor factorilor care dauneaza, aceste probleme pot reaparea. Cererea de suport portbagaj si suport scara a crescut considerabil si aceasta este o veste excelenta pentru siguranta utilizatorului, deoarece datorita sistemului cu sine culisante si amortizate pentru pozitionarea, urcarea si coborarea scarilor se evita accidente inutile si imbunatatesc semnificativ calitatea muncii si timpul de executare.

CERERILE CRESC DATORITA PROFESIONALISMUL NOSTRU

Pe langa cresterea diferitelor sectoare mentionate mai sus, suntem siguri ca, cresterea noastra se datoreaza resurselor pe care le investim continuu pentru imbunatatirea produselor pe care le oferim, calitate si pentru siguranta pe care o castiga clientii nostri. Spre deosebire de multe alte companii din sector, care se gandesc doar la reducerea costurilor, ajungand adesea la compromisuri in ceea ce priveste calitatea si siguranta, am reusit sa reducem costurile avand grija la risipa si crescand investitiile in cercetare si dezvoltare in domeniul sigurantei atat rutiere cat si la locul de munca. Nu intamplator efectuam in fiecare luna teste pe diverse modele de autoutilitare echipate cu echipamentele noastre, obtinand rezultate din ce in ce mai bune si adunand date extrem de pretioase. Acesta ramane pentru noi cel mai important lucru in care sa investim timp si bani. De aceea continuam sa crestem si sa ne extindem in toata Europa, pentru ca am ramas cu valorile unei companii mici desi am produs si ne-am extins ajungand la mai multi clienti din toata lumea. Suntem siguri ca anul acesta va aduce si alte mari satisfactii, atat pentru noi, cat si pentru toti acei profesionisti care nu se multumesc cu lucruri de mantuiala ci aleg calitatea si siguranta prin noi!