Skip to main content

Citroën Ë-Jumpy Hydrogen: Echipare

8 martie 2023

Citroën, din 1928, s-a angajat sa inoveze domeniul auto pentru a raspunde nevoilor in schimbare ale societatii si a simplifica viata de zi cu zi a profesionistilor. In 2021, ca raspuns la provocarile de mediu si sociale: producatorul auto a introdus noi energii cu Ë-Jumpy Hydrogen si noi solutii cu My Ami Cargo, oferind cea mai completa gama electrica de pe piata.

Tehnologia cu hidrogen completeaza gama de vehicule comerciale electrice Citroën pentru a satisface companiile care au nevoie de calatorii de peste 300 km sau nu pot reincarca bateriile vehiculelor in timpul zilei. Citroën ofera o solutie completa pentru a satisface toate companiile si nevoile acestui segment de piata.

In acest articol vom vorbi despre acest nou vehicul comercial si despre cum sa-l amenajam cu sisteme de organizare si depozitare eficiente si perfect pentru fiecare profesie si domeniu de activitate. Compania noastra Tecnolam isi propune sa creeze cel mai bun set-up perfect pentru tine si munca ta.

Dotarile noastre pentru autoutilitare sunt concepute pentru orice eventualitate si mai presus de toate sunt proiectate in trei variante diferite: BASE; CONFORT; LUXURY. Fiecare dintre aceste variante are anumite specificatii si mai presus de toate are caracteristici importante de luat in considerare.

Scopul nostru este sa facem clientii fericiti si sa-i ajutam sa-si realizeze visul de a avea o afacere demna, optimizata, functionala si pregatita pentru orice interventie oriunde s-ar afla.

CE PUTEM SPUNE DESPRE Ë-JUMPY HIDROGEN?

Ë-Jumpy Hydrogen, primul model Citroën care a introdus aceasta noua sursa de energie, este o furgoneta electrica cu celule de combustie cu baterii reincarcabile.

In ciuda adoptarii noii tehnologii, acesta isi mentine volumul util si capacitatea de incarcare, cu o autonomie de peste 400 km.

Cu zero emisii de CO2, artizanii si comerciantii pot accesa zonele urbane supuse restrictiilor de trafic, in deplina libertate. In plus, cele trei rezervoare de hidrogen din fibra de carbon de 700 de bari pot fi umplute in doar trei minute, asigurand astfel o eficienta mai mare in timpul activitatilor de deplasare la clienti.

CARE ESTE CEL MAI BUN ECHIPAMENT PENTRU ACEST TIP DE VAN? DE CE IL RECOMANDAM?

Pregatirea si dotarea unei camionete pentru Citroën Ë-Jumpy Hydrogen: se face in functie de nevoile specifice ale proprietarului vehiculului, asa cum am spus intotdeauna in articolele noastre, este foarte important sa luati in considerare toate aspectele pentru desfasurarea unei zile obisnuite de lucru cu ajutorul dubei.

Cu toate acestea, exista cateva elemente care pot imbunatati eficienta si functionalitatea camionetei. Unul dintre cele mai importante elemente: este un sistem de depozitare scule si unelte de lucru bine organizat si personalizat, care va permite sa profitati la maximum de spatiul din duba.

Acesta poate include: rafturi personalizate, sertare si dulapuri cu polite, cutii si compartimente pentru unelte si materiale specifice, precum si bancuri de lucru cu blat din lemn sau fier zincat. Toate aceste elemente modulare pot fi achizitionate individual in magazinul nostru online sau pot fi achizitionate si in compozitie asa cum am spus anterior.

Un alt element cheie pentru amenajarea dubei este un sistem de iluminat adecvat, care va permite sa lucrati chiar si atunci cand lumina de afara e slaba sau pe timp de noapte. Acesta poate include lumini LED incorporate in tavanul sau peretii dubei, precum si lampi portabile si lanterne, mai ales daca se lucreaza in timpul iernii.

De asemenea, este important sa luati in considerare instalarea de prize electrice pentru a alimenta uneltele electronice si alte dispozitive in timp ce lucrati in interiorul autoutilitarei.

Mai mult, o amenajare adecvata trebuie sa includa si instalarea unei podele la baza dubei pe care o puteti gasi printre produsele noastre si capitonare cu panouri din polipropilena pentru peretii si usile autoutilitarei, pentru a preveni deteriorarea caroseriei in timpul transportului de catre utilaje si materiale grele.

Sfatul nostru este evident sa solicitati o oferta si randare 3D personalizata pentru a primi toate informatiile necesare pentru echiparea atelierului tau mobil.

IN CONCLUZIE

Pe scurt, echiparea unei camionete pentru Citroën Ë-Jumpy Hydrogen: necesita atentie la detalii si o planificare atenta pentru a crea un mediu de lucru eficient si functional.

Cele mai importante elemente, rezumam, includ: un sistem de depozitare personalizat, un sistem de iluminat adecvat si protectia podelei dubei si a peretilor in sine. Cu aceste elemente cheie, toti meseriasii si profesionisti pot profita la maxim de performanta exceptionala a camionetei Citroën Ë-Jumpy Hydrogen.

Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata pentru a primi o randare 3D pentru a vizualiza rezultatul final inainte de a primi toata echiparea in atelierul mobil. Daca aveti o flota de vehicule comerciale de dotat, va stam la dispozitie completa.