Skip to main content

Cum organizezi instrumentele de lucru in valize scule

25 martie 2022

TRUSE DE SCULE

In acest articol vom discuta despre importanta truselor de scule, care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei o valiza pentru scule si care sunt avantajele ei.

Atunci cand vrei o schimbare si iti doresti sa fi eficient in munca pe care o depui este important sa faci ordine in atelierul tau. Ordinea te va ajuta sa cresti productivitatea, avand astfel un randament excelent.

Tecnolam iti vine in ajutor fie pentru echiparea completa a unui atelier mobil sau fix fie pentru produse singulare si personalizate pentru nevoile tale specifice. Vom continua cu prezentarea valizelor pentru scule insa daca doresti sa afli mai multe despre noi si despre echiparile autoutilitare, ne poti contacta aici.

VALIZE SCULE

Valizele organizatoare Tecnolam te ajuta sa ti in ordine piesele mici/ medii de lucru din atelierul tau astfel incat sa ai mereu tot materialul la indemana fara sa pierzi nimic.
Datorita acestor truse iti poti transporta sculele oriunde doresti, cu usurinta si in deplina siguranta.
Un alt aspect foarte important al valizelor pentru scule este protejarea sculelor de praf, rugina si lovituri care pot aparea in timpul transportului sau in locul in care sunt depozitate.

In acest fel reduci timpul de lucru, efortul fizic si cheltuielile neplacute si vei arata profesionalism in fata clientilor.
Aceste valize sunt incapatoare, sunt ergonomice si potrivite pentru multe domenii de lucru asa ca hai sa descoperim impreuna caracteristicile valizelor noastre. 

CARACTERISTICILE VALIZELOR PENTRU SCULE

Valizele pentru scule au nenumarate calitati insa noi vom enumera cateva dintre ele.

 • Potrivite pentru transportul sculelor de dimensiuni mici si medii.
 • Valize usoare pentru a fi transportate fara batai de cap.
 • Compartimentate cu cutii mici (cutii de diferite dimensiuni si culori).
 • Rezistente la soc si impact.
 • Maner solid si ergonomic.
 • Practice pentru instalatori, electricieni etc.
 • Vopsite cu pulbere de poliester.
 • Culoare albastra. 
 • Inchizatoare si blocare de siguranta.
 • Cu burete antivibratii. In interiorul valizelor se aplica un burete pentru buna sigilare a cutiilor cand valiza este inchisa.
 • Potrivite pentru suportul de valiza pozitionat in interiorul mobilierului Tecnolam. Acest suport pentru valize prezinta ghidaje cu extractie totala pentru a putea scoate usor valiza asezata in interiorul mobilierului pentru furgonete.

 

VALIZE DIN PLASTIC

Valiza profesionala din material plastic de culoare albastra in partea de jos, cu capac din plastic transparent pentru identificarea obiectelor din interior si maner albastru ergonomic.
Datorita acestui capac transparent poti identifica instant sculele, suruburile aflate in interiorul cutiilor din valiza.

Cu ajutorul valizelor pentru scule si cutiilor compartimentate, previi amestecarea ustensilelor aflate in interior. Valizele Tecnolam sunt robuste si extrem de rezistent la impact.
In interiorul valizelor se pot depozita cuie, saibe, suruburi, piulite si multe alte scule mici si medii.

VALIZE DIN METAL

Valiza profesionala din material metal de culoare albastra, cu maner negru ergonomic este ideala pentru depozitarea pieselor de dimensiuni mici si a sculelor de mana.
In acest fel poti transporta in conditii optime si in siguranta instrumentele de lucru necesare pentru interventiile de pe teren.

Disponibile in 4 dimensiuni: 440x330x66; 440x330x100; 440x330x130; 440x330x173.

KIT OPRITOR DE VALIZE

Daca detii valize de dimensiuni diferite si nu stii unde sa le depozitezi in interiorul autoutilitarei pentru a preveni miscarea lor in timpul transportului, alege kitul opritor de valize. Acest kit se monteaza in interiorul acoperitoarelor de roata deschise marca Tecnolam.

Kitul opritor de valize este compus dintr-un maner de blocare, un suport contra si o sina. Manerul iti permite sa tii valizele blocate pe partea laterala a acoperitoarei de roata, prevenind orice miscare. Avantajul sau este ca poate gazdui una sau mai multe valize de diferite dimensiuni.

TOT CE AI NEVOIE PENTRU ATELIERUL TAU MOBIL

Daca iti doresti o echipare autoutilitara profesionala care sa te ajute in desfasurarea muncii in afara sediului de lucru, te invitam sa descoperi toata gama de produse Tecnolam.

Configuram toate marcile auto prezente pe piata, personalizand fiecare camioneta la cerere. De asemenea vei primi in timp real o randare 3D cu echiparea pe care o doresti pentru a te ajuta sa iti faci o idee clara de cum va arata viitorul tau atelier mobil.

Atat mobilierul nostru cat si celelalte accesorii sunt profesionale si de o calitate superioara. Preturi sunt de producator si prezinta un avantaj major care face diferenta.