Skip to main content

Cum sa configurezi cel mai bine o duba pentru electricieni

25 martie 2022

In acest articol vei afla cum sa configurezi cel mai bine o duba pentru electricieni cu tot ce este nevoie pentru desfasurarea munci. Daca esti in cautarea unei autoutilitare amenajate pentru electricieni, te afli in locul potrivit. Vom transforma duba ta intr-un atelier mobil profesional.

Fiecare meserias are cerintele specifice domeniului de lucru in care isi dezvolta activitatea, insa datorita companiei noastre, poti da spatiu creativitatii tale si, prin urmare, potii configura o autoutilitara pentru nevoile afaceri tale.

Orice model de autoutilitara deti, fie ea Fiat, Dacia, Renault sau alta marca si doresti sa o echipezi corespunzator pentru noi lucrari, esti in locul potrivit.

Ce trebuie sa contina camioneta pentru electricieni

Configurarea camionetei este modulara, ceea ce inseamna ca poate include cateva elemente modulare de baza care pot fi asamblate in interiorul unui compartiment pentru camionete si, de asemenea, in exterior.

Sa incepem de la baza cu o podea din lemn multistrat care iti va permite sa protejezi baza furgonetei de  lucruri ascutite sau surubelnite sau materiale care ar putea cadea si, astfel, vor deteriora autoutilitara lasand rugina sa apara in interior. Podeaua trebuie sa fie foarte rezistenta si solida. Recomandam podele tratate cu rasini speciale iar la Tecnolam vei gasi tot ce ai nevoie in acest domeniu. Poti alege unul dintre podelele noastre din placaj personalizate si decupate la pantograf dupa marimea dubei pe care o deti. Sunt cu adevarat necesare pentru sectorul in care lucrezi.

La fel recomandam o protectie pentru pereti laterali interiori si anume, capitonarea cu panouri din polipropilena. Acest material este in forma de fagure, super rezistent la socuri si lovituri, este impermeabil si foarte usor de intretinut. Va da un aspect placut dar si util camionetei tale de lucru.

MOBILIER PROFESIONAL PENTRU DEPOZITARE SCULE SI UNELTE

Ca electrician bun, va trebui sa iei in considerare si mobilierul pentru depozitare scule. Daca vrei sa iei in considerare cele mai bune rafturi, perfecte pentru munca ta, iti recomandam rafturile si sertarele noastre. Mobilierul nostru pentru echipare autoutilitare este robust si usor in acelasi timp, bine asamblat si cu o posibilitate infinita de personalizare.

Fiecare casetiera poate contine: sertare personalizate, dotate cu covorase antiderapante pentru a fixa sculele mici si mari, rafturi spatioase pentru scule de diferite dimensiuni, cutii rabatabile transparente sau cutii detasabile din plastic, cele mai bune din industrie. In plus, exista si valize din plastic sau din metal compartimentate cu cutii, utile materialelor mici, cu adevarat perfecte pentru a fi luate oriunde doresti, potrivite pentru orice interventie in afara sediului.

Ceea ce putem recomanda pentru depozitare scule in interiorul autoutilitarei este acoperitoare de roata. Este un produs excelent care iti permite optimizarea spatiului, profitand la maxim de fiecare cm al furgonetei.

Un alt element pe care va trebui sa il iei in considerare, deoarece ar putea schimba cu adevarat perspectiva afacerii tale este dulapul cu doua usi. Pare banal, dar acest dulap cu doua usi incapator poate fi folosit ca o garderoba pentru haine curate/murdare sau ca si loc pentru depozitare instrumente de lucru. Este foarte bine realizat si poate sa contina intr-adevar o multime de materiale. 

UNDE DEPOZITAM OBICTELE LUNGI

Tavita extensibila este conceputa pentru cei care efectueaza lucrari de mentenanta electrica. Daca ai nevoie sa transporti scule mai lungi in duba ta, iti recomandam acest raft lung perfect pentru depozitare tuburi sau tevi lungi.

Daca lucrezi cu instrumente lungi si nu incap in autoutilitara pe care o deti, atunci e bine sa optezi pentru un suport de portbagaj cu suport de scara integrat. Astfel eviti inghesuiala in compartimentul de incarcare.

Ciresa de pe tort a configurarilor noastre pentru camionete sunt numeroasele accesorii care te pot ajuta in desfasurarea munci de zi cu zi.

CARE SUNT ACCESORIILE RECOMANDATE PENTRU CAMIONETA PENTRU ELECTRICIENI

Accesoriile recomandate de noi pentru o echipare bine facuta in duba ta de lucru din domeniul electricienilor, sunt nenumarate. Avem o gama larga de accesorii atat in site cat si in catalogul nostru online. In 2021, am echipat multe autoutilitare cu produse speciale pentru electricieni transformand astfel furgoneta intr-un atelier mobil spectaculos. Pe aceasta cale multumim clientilor pentru increderea acordata.

Lucram cu pasiune si mai ales cu scopul de a-i ajuta cu adevarat pe clientii nostri sa lucreze profesional, eficient si rapid in fiecare zi.

Cele mai bune accesorii pentru echiparea unei camionete pentru electrician sunt:

Sertarele sub podea, o resursa incredibila pentru cresterea spatiului in interiorul autoutilitarei tale pentru electrician. Aceste sertare lungi, pozitionate sub podea sunt excelente pentru depozitare toate instrumentele de lucru, cablurile si cheile mari si grele.

Valizele fabricate de Tecnolam sunt ergonomice, practice si incapatoare. Aceste valize vin pozitionate pe un suport special asezat pe rafturile noastre si sunt detasabile pentru a le putea transporta oriunde ai nevoie.

CERE OFERTA SI RANDAREA 3D

Solicita o oferta online gratuita, personalizata pentru domeniul tau de electrician. Suntem la dispozitia ta pentru a-ti oferi cele mai bune solutii si pentru a crea atelierul tau mobil asa cum il doresti!

Pentru a raspunde prompt la orice interventie si pentru a da dovada de profesionalism iti recomandam o echipare bine facuta cu produse de calitate, functionale si sigure. Tecnolam vine in ajutorul tau cu oferta gratuita, de asemenea poti cere randarea 3D gratuit pentru a vedea inca de la inceput cum poti amenaja duba ta cu necesarul pentru domeniul tau de lucru.