Skip to main content

Cum sa echipezi camioneta Dacia

25 martie 2022

Descopera gama noastra de mobilier profesional Tecnolam pentru ateliere mobile si afla cum sa echipezi camioneta Dacia cu tot ce este nevoie pentru munca ta de zi cu zi. Am pregatit pentru tine trei solutii, la preturi avantajoase pentru configurarea Dacia Dokker si Dacia Logan. Te invitam sa intri in lumea profesionistilor si sa te pregatesti pentru un nou atelier, ordonat, functional si compact.

Echiparile Tecnolam sunt concepute pentru a intampina fiecare nevoie pe care clientul o are, fie el mester, instalator, mecanic sau electrician. Mobilierul nostru este modular și se poate configura dupa cerinte. 

Cum amenajam duba Dacia

Autoutilitara de lucru este un partener de nadejde, iar daca este bine utilata te va ajuta sa raspunzi prompt si la timp pentru multe lucrari pe teren. De aceea este foarte important sa analizam ce avem nevoie si ce de care lucruri ne putem lipsi pentru amenajarea autoutilitarei. În primul rand trebuie sa vedem care este domeniul de lucru pentru care se foloseste camioneta Dacia si ce ustensile trebuiesc pentru ajutorarea si indeplinirea muncii. Cunoscand domeniul, putem recomanda mobilierul necesar pentru depozitarea sculelor si uneltelor. 

Avem nenumărate combinații de mobilier profesional din metal pentru depozitarea scule si uneltelor care ajuta la desfasurarea munci. Pe langa mobilier avem podele profesionale care ajuta la stabilitatea mobilierului, protejeaza baza furgonetei de lovituri sau rugina si reda un aspect curat si placut dubei tale de lucru. Apoi facem capitonari cu pereti din polipropilena pentru uniformizarea partilor laterale si nu in ultimul rand avem suport pentru scara exterioara, bare pentru prindere marfa, rampe pentru incarcare/descarcare si diferite accesorii.

Sa le luam pe rand. Incepem cu, configurarea mobilierului care poate fi una foarte variata. Aici precizam ca avem nevoie de ampatament si dimensiunile interioare a spatiului de incarcare pentru a putea introduce un mobilier cu marimea potrivita. 

 • Baza mobilierului va fi mereu o acoperitoare de roata care poate sa fie deschisa simpla, deschisa cu kit opritor de valize, acoperitoare cu usa din aluminiu sau cu usa basculanta.
 • Urcam in sus cu rafturi deschise si simple, rafturi deschise cu separatoare interschimbabile din aluminiu sau rafturi deschise cu cutii din plastic, detasabile si cu gura larga de diferite dimensiuni si culori, precum galben, rosu si albastru. Sau avem rafturi cu cutii transparente rabatabile, ideale pentru a vedea exact ce se afla inauntru. 
 • Sertarele culisante sunt excelente pentru depozitare scule, in interiorul lor au covorase antivibratii si sunt prevazute cu inchidere dubla pentru a fi sigur ca nu se deschis in timpul mersului. La fel avem sertare de diferite dimensiuni, mici sau mari, inguste sau late. 
 • Suportul de valiza culisant ajuta la depozitarea valizelor in mobilier. Valizele pot fi din plastic sau din metal si fiecare are in interior cutii mici de diferite culori, compartimentate pentru a se putea depozita surubele sau piulite mici. Fiecare valiza are pe capac un covoras antivibratii. 

Alte accesorii Dacia Dokker si Logan

Pe langa mobilierul profesional, Tecnolam a pregatit o gama vasta de accesorii care se pot monta in camioneta Dacia pentru a facilita munca depusa in afara sediului.
Printre aceste produse gasim: 

 • Protectie podea, podea in multistrat fenolic tratata cu rasini speciale, anti alunecare, anti mucegai, anti zgarieturi, anti pete si cu borduri din aluminiu pentru a garanta rezistenta maxima. Podea decupata la pantograf dupa marimea exacta a furgonetei tale.
 • Capitonare interior duba cu pereti din polipropilena. Este o capitonare rezistenta, usoara, are un aspect placut la vedere si la atingere si se decupeaza dupa formele masinii.
 • Bara metalica pentru prindere marfa cu chinga.
 • Sertare culisante pozitionate sub podea. Te ajuta sa castigi spatiu de depozitare.
 • Panouri perforate si carlige pentru agatat scule. Un accesoriu excelent pentru a avea mereu sculele la indemana si la vedere.
 • Menghina si suport de menghina culisant sau rabatabil.
 • Post de lucru cu plat din lemn sau fier zincat.
 • Sistem de iluminare, prize si diferiti suporti.
 • Accesorii nenumarate.

Care este pretul pentru o echipare Dacia

Pretul pentru o echipare poate varia in functie de configurarea aleasa. Se poate opta pentru configurarea de baza, comfort sau de lux. Se poate mobila o singura latura a dubei Dacia sau se pot echipa ambele laturi, inclusiv peretele din spatele soferului.

Pretul se calculeaza dupa ce se aleg piesele ce compun mobilierul si toate accesoriile care se vor pentru amenajarea dubei. Oferta si randarea 3D este gratuita si vei primi in scurt timp cotatia de pret a mobilierului ales. 

Cum montam produsele Tecnolam in Dacia

Configurarea camionetei Dacia se face rapid si in deplina autonomie. Asamblarea produselor Tecnolam este simpla si fiabila pentru oricine.

Atat mobilierul nostru, cat si podeaua si capitonarea peretilor, se pot monta cu usurinta de catre client sau se pot monta de catre noi. Furnizam kit-ul de prindere si materiale video pentru a putea fi montata toata gama noastra. Instructiunile sunt usor de inteles si fiabile.

De asemenea oferim garantie 3 ani pentru defectele de fabricare si avem activ serviciul de buy back pentru produsele vechi care se vor inlocuite cu altele noi.

Intra in contact cu noi si cere oferta specifica pentru domeniul tau de lucru.