Skip to main content

Cum sa protejezi compartimentul de incarcare de socuri?

25 martie 2022

Pentru muncitori precum electricieni, instalatori sau meserias, una dintre cele mai enervante probleme sunt loviturile din zona de incarcare a autoutilitarei. De fapt, pe termen lung, loviturile ar putea distruge caroseria sau pot face duba nesigura si inutila. Lucrand in graba, nu este intotdeauna posibil sa aranjati echipamentul de lucru in cel mai bun mod posibil. Astfel, o lovitura dupa alta vor deteriora autoutilitara provocand rugina in interior.

CUM SE TRANSFORMA ADANCITURILE IN INTERIORUL AUTOUTILITAREI PE TERMEN LUNG?

In cel mai rau caz, pereti laterali ar putea fi atacate de rugina si ar putea intra in caroseria autoutilitarei, lasand umezeala sa treaca in compartimentul de incarcare. Pentru cei care transporta materiale si unelte de lucru, umezeala inseamna sa trebuiasca sa schimbati instrumentele de lucru mai des, adaugand astfel costuri inutile companiei dumneavoastra.

CUM PROTEJEZI FURGONETA DE ACESTE RISCURI?

Tehnicienii Tecnolam s-au gandit la diferite tipuri de pereti laterali pentru protectie in functie despecificul munci si tipul de duba folosita, adica:

  1. Tabla zincata care combina rezistenta ridicata a fierului cu protectia de rugina oferita de zinc
  2. Tabla vopsita care este usor de spalat si rezistenta la impact
  3. Polipropilena

CARE ESTE CEA MAI POTRIVITA ALEGERE?

Acest lucru depinde in mod evident de munca pe care o faceti, asa ca va recomandam intotdeauna sa ne contactati, astfel incat sa putem decide impreuna ce este cel mai potrivit pentru munca dvs. si pentru duba dvs.

Evident, in ceea ce priveste versatilitatea, sfatul nostru este sa instalati capitonarea din polipropilena, dar permiteti-mi sa explic de ce.

Tehnicienii si inginerii Tecnolam au ales acest tip de acoperire tocmai pentru capacitatile polipropilenei.

  • Este rezistenta la impact, de fapt chiar si barele de protectie ale camionetelor dvs. sunt fabricate in cea mai buna parte din polipropilena.
  • Absoarbe o parte din umiditate, asigurand astfel un mediu uscat si excelent pentru depozitarea materialelor de lucru si a pieselor de schimb.
  • Rezistenta la orice agent chimic. Imaginati-va daca apa, vopseaua sau acid cade in duba dvs.; alte tipuri de capitonari ar fi fost afectate sever, dar polipropilena nu.
  • Este mai usoara decat alte tipuri de materiale plastice, asigurand astfel siguranta si greutate redusa pe autoutilitara.
  • Rezista bine la schimbarile de temperatura si cei care locuiesc in Germania stiu bine cum diferenta de temperatura, intre zi si noapte, poate fi uneori extrema si daunatoare pentru materialele compuse doar din metal.
  • Este aproape imposibil ca acesta sa fie afectata de ciuperci sau mucegai.

CAPITONAREA PROPUSA DE TECNOLAM ESTE USOR DE INSTALAT IN AUTOUTILITARA?

Capitonarile noastre, pe langa faptul ca sunt robuste si realizate pe masura, sunt extrem de usor de asamblat. Dupa cum sa mentionat in articolele anterioare, singura abilitate de care aveti nevoie este sa stiti cum sa folositi un burghiu! Dar sunteti profesionisti, asa ca va fi usor.

PE CARE MODEL DE FURGONETA POT MONTA CAPITONAREA?

Fie ca aveti un ducato, un trafic, un sprinter sau orice alt tip de duba, prezenta si viitoare, fiind pe masura, nu exista tipuri de duba care nu pot fi modificate cu sistemele Tecnolam. Evident, daca aveti intrebari despre asta, va reamintesc ca ne puteti suna sau trimite un mesaj whatsapp sau puteti completa formularul pentru a primi ajutor si raspunsuri la orice fel de intrebare.

CAT COSTA CAPITONAJUL TECNOLAM?

Capitonajul Tecnolam au cel mai bun raport pe care il puteti gasi in raportul calitate / pret. De fapt, preturile trec direct de la producator la consumator si acest lucru face diferenta.

Va reamintim ca produsele noastre merg direct de la realizarea pe masura pentru dvs., la livrarea la domiciliu, fara intermediari, scazand astfel pretul.

Chiar si capitonarile, ca orice alt produs Tecnolam, au o garantie de 3 ani. Este certificat TÜV si este produs in Romania.