Skip to main content

Cutii pentru scule – Accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din atelier

25 martie 2022

Descopera cum poti eficientiza ziua de munca datorita acestor cutii pentru scule. Exista unele accesorii ce nu trebuie sa lipseasca din atelierul tau mobil iar printre acestea se numara cutiile de scule sau trusa de lucru. Fie ca esti mester, instalator sau electrician, sigur ai nevoie de un astfel de instrument pentru ati facilita munca.

Pentru a avea sculele mereu aproape si la indemana, iti recomandam cutiile din plastic marca Tecnolam, cutii rezistente, cu gura larga, detasabile pentru a le putea duce unde se doreste sau cutii fixe transparente cu usi basculante.
Continua lectura pentru a vedea ce tipuri de cutii sunt potrivite pentru service-ul tau, ce castigi si cum sa iti amenajezi vehiculul comercial in mod profesional.

Ce tipuri de cutii sunt potrivite pentru atelierul mobil

Pentru un atelier mobil ordonat si functional avem nevoie de produse si accesorii profesionale, mobilier modular care sa poata fi personalizat si adapat nevoilor tale specifice de lucru. De accea este important sa faci o lista cu instrumentele de lucru pe care le folosesti si sa cauti mobilierul potrivit pentru depozitarea lor.

Tecnolam iti prezinta 3 tipuri de cutii pentru scule, cutii profesionale, usoare si rezistente:

In continuare vom analiza fiecare model de cutie prezentat pentru a te ajuta sa faci alegerea potrivita in echiparea camionetei tale.

Care sunt avantajele cutiilor pentru scule

Avantajele care le au cutiile pentru scule sunt nenumarate. In primul rand cutiile pentru scule sunt practice, extrem de folositoare si usor de transportat pentru cei care doresc sa aibe sculele mereu la indemana.

Cutiile din plastic pe care le propune Tecnolam sunt cutii rezistente, sunt deschise si prezinta o gura larga pentru a vedea exact ceea ce este in interior. Aceste cutii le poti gasi in 3 culori: rosu, galben si albastru si sunt de diferite dimensiuni pentru diferitele necesitati.

Sunt excelente pentru instalatori, electricieni sau mecanici si pot fi folosite pentru depozitare diferite instrumente de lucru precum ciocan, surubelnita, cuie, chei, imbusi si multe altele.

Cutiile transparente pentru scule sunt fixe in mobilier si prezinta un sistem de blocare pentru siguranta in timpul transportului. Aceste cutii transparente permit vizualizarea rapida a ustensilelor si sortarea lor pe categorii. Usa cutiei este basculanta si robusta.

In final avem valize detasabile din metal sau plastic care prezinta cutii de diferite dimensiuni si culori in interior. Sunt potrivite pentru depozitarea ustensilelor mici de lucru, piulite, cuie, mufe, suruburi, saibe, dibluri, nituri etc.

Depozitarea cutiilor pentru scule in camioneta

Pentru depozitarea cutiilor in mod ordonat si pentru a ne asigura ca stau fixe in autoutilitara in timpul transportului, folosim rafturi metalice deschise. Aceste rafturi sunt incorporate in mobilierul Tecnolam, mobilier profesional, usor dar foarte rezistent care poate fi compus din diferite produse precum sertare culisante, dulap cu polite, tavita extensibila speciala pentru depozitare obiecte lungi, acoperitoare de roata si asa mai departe.

Rafturile se pot comanda in functie de dimensiunea dorita si se pot utila cu: cutii din plastic detasabile, cutii transparente fixe sau valize detasabile compartimentate cu cutii mici sau daca se doreste pot fi simple cu separatoare din aluminiu interschimbabile.

Depozitarea instrumentelor de lucru in camioneta in mod ordonat si inteligent nu a fost niciodata mai usor de realizat. Tecnolam are solutia perfecta pentru tine! Te ajuta sa fi eficient, sa raspunzi prompt la interventii, sa fi rapid in executarea lucrarilor, dai dovada de profesionalism si iti usurezi munca de zi cu zi.