Skip to main content

VALIZE SI CUTII PENTRU SCULE

Organizarea este cea mai sigura cale pentru un spatiu optimizat si mai multa eficienta in activitate. Iar pentru a te ajuta sa te bucuri de acest lucru, oferta Tecnolam Romania include o gama diversificata de cutii pentru scule destinate atelierelor de reparatii, service-urilor si autoutilitarelor.
Alegerea celor mai potrivite variante de cutii si truse pentru depozitarea sculelor asigura o mai buna compartimente, mai mult spatiu si un loc special destinat ustensilelor de care ai nevoie. Astfel, gratie avantajelor puse la dispozitie de acest tip de produs, fie ca te afli in service sau in autoutilitara ta de interventii, poti avea si lua cu tine mult mai multe dintre echipamentele necesare.
Cutiile de scule pentru dube si furgonete iti ofera libertatea de a organiza mai bine spatiul interior al vehiculului. Daca stii cum sa le folosesti, poti dispune de toate ustensile imediat si le vei gasi mereu la locul lor.
Echipa noastra iti sta la dispozitie cu informatii si detalii pentru a cumpara cutiilele de scule cele mai potrivite pentru dimensiunile autoutilitarei tale si pentru depozitarea ustensilelor de care ai nevoie. Fie ca preferi o cutie de scule metalica sau de plastic, la noi poti gasi mai multe variante si solutia perfecta.
Un inginer proiectant, secondat de o echipa de executie calificata si cu experienta vor pune in opera proiectul considerat cel mai avantajos pentru echiparea atelierului sau vehiculului tau.
Produsele aflate in oferta noastra sunt realizate din materiale sigure si rezistente, cu un concept nou, sunt ergonomice si ofera posibilitatea de a fi suprapuse, alipite si apucate cat mai usor.
Nu lasa dezordinea sa iti complice activitatea si alege una dintre solutiile oferite de Tecnolam Romania.

Truse de scule

A avea intotdeauna la indemana ustensilele de care ai nevoie imediat si pe cele care iti pot fi utile doar ocazional, este cea mai avantajoasa alegere pentru o activitate eficienta. De aceea oferta noastra include truse de scule cat mai variate, foarte practice pentru depozitarea si transportul echipamentelor si ustensilelor.
Cu forme si dimensiuni variate, cu design special, din materiale rezistente si durabile, cutiile si trusele pentru depozitarea sculelor pe care le poti cumpara de la noi, sunt menite sa serveasca tuturor scopurilor.
Toate produsele comercializate sunt de calitate superioara. In functie de domeniul de activitate, de frecventa utilizarii lor si de exigentele personale si profesionale, putem veni cu recomandari si solutii alternative avantajoase.
Cele mai bune si practice truse pentru organizarea sculelor nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa. Cu atat mai putin cand vorbim despre o firma al carei domeniu de activitate este service-ul si lucrarile specializate de constructii, instalatii, service si reparatii. Cumpararea si detinerea unora cat mai complete este un mare avantaj.
Astfel, fie ca ai nevoie de o cutie goala sau de una gata echipata, la Tecnolam Romania gasesti intotdeauna cele mai avantajoase oferte!

Valize metalice

Valize din plastic