Skip to main content

De ce este important sa efectuezi intretinerea dubei tale?

19 iulie 2022

Multi dintre utilizatorii nostri ne intreaba: de ce este necesar sa efectuam intretinerea dubei de lucru? Adesea, este cu adevarat incomod sa intreti vehiculul si poate fi si costisitor, dar iti putem spune din experienta ca este cu adevarat necesar sa faci acest lucru.

Compania Tecnolam este specializata in realizarea de echipamente pentru autoutilitare si putem spune ca in toti anii de experienta, ne-am ocupat de multi clienti si de mijloacele de transport ale acestora.

„Ideea de baza in amenajarea unui vehicul comercial este ca acesta poate deveni un atelier mobil perfect pentru nevoile zilnice de lucru ale celor care il folosesc”.

Personalul Tecnolam: Am subliniat intotdeauna ca companie din sector, tocmai oportunitatea pe care o ofera buna intretinere a camionetei de lucru si cat de mult poate face diferenta.

CE TIPURI DE INTRETINERE SE POT EFECTUA PE PROPRIUL VEHICUL COMERCIAL?

Exista doua tipuri de intretinere care pot fi efectuate: cea obisnuita si cea programata. Prima este responsabilitatea soferului autoutilitarei si este indicat sa o faci la sfarsitul fiecarei saptamani de lucru. A doua, in schimb, este executata de atelierele autorizate in sector. Intretinerea obisnuita presupune mici interventi, care pot fi efectuate in totala autonomie; in schimb, interventia planificata trebuie facuta intr-un atelier specializat.

Atentie pentru ca din pacate exista si intretineri extra, acestea nu sunt programate ci din nefericire se intampla, nu des dar pot aparea in timp. Acestea constau in schimbarea unor piese ale vehiculului in sine precum: schimbarea ambreajului, piese de motor etc.

INTRETINEREA ESTE IMPORTANTA PENTRU CA:

Iti permite sa pastrezi autoutilitara, lucrurile pe care le transporti si oamenii in siguranta. Intretinerea vehiculului tau este primul pas pentru siguranta incarcaturii si siguranta ta. Indiferent de munca pe care o faci, este important ca duba sa fie intotdeauna un loc sigur unde sa iti poti desfasura munca de atelier mobil.

Eficienta: pe langa siguranta, un motiv important pentru efectuarea intretinerii autoutilitarei este cu siguranta eficienta. Furgoneta trebuie sa fie mereu in top pentru ca va trebui sa parcurga kilometri pentru a ajunge in diverse locuri.

Profesionalism: ofera cu siguranta un nivel mai ridicat de profesionalism celor care folosesc duba ca vehicul comercial. Profesionalismul se masoara si prin sacrificiile facute pentru a finaliza o lucrare si a o face cu grija.

Prezentarea unui atelier mobil bine intretinut, cu un caracter puternic, cu un design frumos si grija pentru piesele interne, face diferenta. Intretinerea este intr-adevar un punct forte al profesionistilor.

CE POATE FACE DIFERENTA PENTRU UN VEHICUL COMERCIAL, DINCOLO DE INTRETINERE?

Diferenta poate fi facuta, fara indoiala, printr-o configurare potrivita dubei tale. Amenajarile pe care le oferim sunt toate personalizate in functie de profesia ta. Dotarile noastre sunt modulare, prezinta diferite posibilitati de amenajare si nenumarate accesorii. Descopera modele si accesoriile noastre, suntem siguri ca vei gasi cele mai potrivite pentru tine.

Intr-o amenajare modulara vei gasi: rafturi de diferite dimensiuni, dulapuri, sertare, acoperitoare pentru roti, cutii pentru toate uneltele, blaturi de lucru, suport de menghina, bare metalice pentru prindere cu chinga, bare verticale pentru ancorare marfa si multe altele.

Dotarile noastre sunt modulare si se pot configura in orice mod doresti, fiecare dintre ele fiind adaptabila tipului de duba pe care o ai. In plus, sunt usor de asamblat si dezasamblat in functie de nevoia afacerii tale.

Pentru orice alte informatii, poti obtine o oferta gratuita plus echiparea in versiunea 3D si poti vizualiza solutia finala a set-up-ului tau.