Skip to main content

CINE SUNTEM

TECNOLAM SRL CU SEDIUL CENTRAL IN ITALIA, A FOST FONDATA IN 1981.
PRODUCEM DE 40 DE ANI ECHIPAMENTE PENTRU FURGONETE SI ATELIERE.

In primii ani principala productie a fost cea de prelucrare de otel in numele unor terte parti. Apoi, cererea de produse finite, si in special de sisteme de ordonare a uneltelor, a devenit foarte puternica, deoarece unii dintre partenerii Tecnolam au venit din acest sector.

Pe parcursul acestor 40 de ani, Tecnolam a reusit sa devina o companie lider in domeniul sistemelor de ordonare a uneltelor, numarand astazi mai mult de 3.000 clienti activi in intreaga Europa, precum si aproximativ 200 de puncte de vanzare si concesionari.

Tecnolam este o companie de productie reala, cu o strategie inovatoare (deoarece este compusa dintr-o serie de companii, fiecare specializata in productia unui anume articol) si este capabila sa concureze cu orice alt competitor din Europa si din lume.

Tecnolam este reprezentata in zona de est a Europei prin TECNOLAM-RO cu sediul in Timisoara si este specializata in productia de echipari pentru vehicule comerciale, care face munca sa fie functionala si productiva la maxim. Tecnolam a gasit cu timpul propria sa piata oferind propriile servicii nu doar service-urilor auto mobile, ci si echiparii atelierelor cu bancuri de lucru, carucioare pentru scule echipate cu seturi de scule profesionale, realizand astfel autovehicule comerciale si ateliere de lucru echipate conform standardelor Europene in vigoare, garantand calitatea produselor oferite.

Va propunem o vasta gama de echipari profesionale pentru autovehicule comerciale, special pentru a va sustine si imbunatatii munca si pentru a crea un service mobil sau pentru a avea o furgoneta echipata in cel mai bun mod. Experienta noastra va va ajuta sa realizati utilarea furgonetei cu diverse dotari, podele, panouri si cutii care permit ordonarea obiectelor si sculelor si in acelasi timp permit gasirea cu usurinta a tot ceea ce cautati si aveti nevoie. Profitati de experienta noastra si dotati-va furgoneta cat mai optim.

Calitatea superioara, constructia robusta si design-ul reusit situeaza produsele TECNOLAM in topul produselor de acest gen.

certificat 1

Producem direct echiparile noastre

TECNOLAM ESTE O COMPANIE REALA DE FABRICATIE CU O STRATEGIE INOVATIVA (ALCATUITA DIN O SERIE DE FIRME, FIECARE SPECIALIZATA IN PRODUCEREA UNUI ARTICOL PRECIS) CAPABILA DE A CONCURA CU ORICE COMPETITOR LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL

Clienti In toata Europa

+10000

Furnizori In toata Europa

+250

TECNOLAM ESTE O MARCA INREGISTRATA LA NIVEL EUROPEAN

CERE OFERTA GRATUITA