Skip to main content

DULAPURI PENTRU AUTOUTILITARE

DULAPURI DIN OTEL PENTRU ECHIPARE FURGONETE

“Trasforma furgoneta intr-un atelier mobil ”

Dulapurile Tecnolam pentru camionete sunt fabricate in intregime din otel si sunt fabricate in patru versiuni de dimensiuni pentru a satisface fiecare nevoie.

Sunt disponibile in:

 • latime de 507 mm,
 • patru inaltimi 483; 724; 966; 1.207 mm,
 • doua profunzimi 360; 410 mm. 

Dulapurile auto sunt echipate cu usi duble pentru a reduce spatiul de deschidere, iar inchiderea este tripla pentru a asigura o strangere perfecta.

In interior avem mai multe polite reglabile sau sine. Dulapurile cu inaltimea de 724 – 966 – 1.207 mm au o parte superioara mai ingusta, deoarece partea dulapului este trapezoidala pentru a urma curbele autoutilitarei.

CUM SUNT FABRICATE DULAPURILE TECNOLAM PENTRU ECHIPAREA FURGONETEI?

In interior exista mai multe rafturi reglabile si sine pentru haine. Dulapurile cu inaltimea de 724 – 966 – 1.207 mm au cea mai ingusta parte superioara, deoarece latura dulapului este de forma trapezoidala pentru a urma curbele autoutilitarei.

CARE SUNT CARACTERISTICILE DULAPURILOR TECNOLAM PENTRU FURGONETE?

Sa aflam impreuna caracteristicile dulapurilor Tecnolam pentru autoutilitare si avantajele in alegerea unui produs de cea mai inalta calitate.

“Poti pune mai multe rafturi in functie de necesitati

  1. Sunt fabricate in intregime din otel
  2. Le poti gasi in 4 dimensiuni diferite pentru toate nevoile de lucru si utilizare maxima
  3. Sunt disponibile in latime de 507 mm, in patru inaltimi 483, 724, 966, 1.207 mm si in doua adancimi 360, 410 mm
  4. Poti adauga rafturi dupa cerinte
  5. Rafturile pot fi coborate si ridicate la nevoie
  6. 36 luni garantie
  7. Robusteze
  8. Produse de calitate inalta
  9. Siguranta in mediu de lucru
  10. Atelier mobil configurat dupa cum doresti
  11. In functie de nevoile afacerii
  12. Ordine si curatenie
  13. Inchidere centralizata

DE CE SA ECHIPEZI UN ATELIER MOBIL ADAUGAND DULAPURI CU RAFTURI LA CAMIONETA TA?

Trebuie specificat faptul ca este un sistem care iti permite sa economisiti mult spatiu in interiorul compartimentului de incarcare. Vei putea sa-ti iei ramas bun de la dezordine si sa te concentrezi asupra muncii tale. De acuma vei gasi usor instrumentele din interiorul autoutilitarei.

Ordinea iti va permite sa lucrezi cat mai bine, economisind timp in efectuarea lucrarilor. Daca visul tau este sa creezi un atelier mobil care sa te poata insoti in munca ta, noi la Tecnolam te vom ajuta sa profiti la maxim de spatiul disponibil si sa iti imbunatatesti camioneta.

Vei putea alege configurarea potrivita pentru tine si dulapurile pe care le consideri cele mai bune pentru ati organiza compartimentul pentru autoutilitare in functie de nevoie.

Solicitati o oferta in cativa pasi si imbunatatiti-va viata profesionala. Oferta este complet gratuita si in 3D. De asemenea, veti primi catalogul nostru cu cele mai bune produse potrivite pentru dvs. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

AI NEVOIE DE OFERTA PENTRU DULAPURILE TECNOLAM? COMPLETEAZA FORMULARUL SI VETI FI CONTACTAT IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL