Skip to main content

Dulapuri cu scule

Tecnolam echipeaza spatiul tau de lucru fie el un atelier sau garaj unde te desfasori.

Pentru a lucra in conditii optime si profesionale, iti recomandam un mobilier care iti permite sa fi ordonat si sa pozitionezi fiecare unealta la locul sau pentru a avea acces rapid la ea.
Te invitam sa descoperi configurarile cu mobilierul nostru iar daca doresti ceva mai personalizat, iti reamintim ca dulapurile sunt modulare si se pot aranja dupa cererile si nevoile tale specifice pentru dimensiunea incaperii care o doresti amenajata.

Echiparea atelierului de lucru poate contine diferite obiecte de mobilier de la dulapuri inalte cu o usa sau cu doua usi si polite interschimbabile in interior, la dulapuri de dimensiuni mici sau medi cu usi culisante, dulapuri cu 6 sau 9 sertare, carucioare mobile care se pozitioneaza in dulap, dulapuri suspendate pe perete sau pe panourile perforate, dulapuri de colt deschise, dulapuri inchise cu polite, dulap energy cu 2 sau 3 postatii potrivite pentru incarcare la curent a compresoarelor sau alte instrumente; dulap ecologic, dulap pratico suspendat cu jaluzea care se inchide la cheie.

De asemenea dispunem de o gama variata de accesorii cu margine de finisare, suport priza, suport pentru panourile perforate, polite pentru colt si blaturi din lemn multistrat,  inox sau lemn cu abs. Pretul se calculeaza in functie de configurarea aleasa fie ea standard sau personalizata.