Skip to main content

Echipamente autoutilitare pentru instalatori

25 martie 2022

In acest articol vei descoperi secretele echipamentului unei autoutilitare pentru instalatori si solutiile pentru ati duce munca la un nivel inalt.

In 2021, inca exista persoane care cred ca instalatorul are legatura doar cu tevi, canalizari si toalete. In realitate, acest lucru nu este tocmai asa pentru ca tehnologia avanseaza si se modernizeaza iar instalatorii au o mare responsabilitate.

Mai mult, avand in vedere noua moda de a se muta in zonele rurale pentru a reveni la o viata sanatoasa si linistita, aici intra in joc instalatorul, cel care se ocupa de retelele de apa si canalizare, dar si cu incalzirea, instalarea centralelor. Pe scurt, cu cat mai mult cu cat mai bine. Instalatorul este un profesionist in multe sectoare. Iar pentru a lucra in cele mai bune conditii, are nevoie de un atelier adecvat si o autoutilitara capabila sa-l duca in toate locurile in care este nevoie de el pentru a-si desfasura munca eficient.

Exista multe lucrari pe parcursul unei zile de lucru, iar instalatorul este in continua miscare, pentru a-si desfasura activitatea pe teren. De aceea este important sa aibe un atelier mobil special pentru instalator. Un atelier mobil poate aduce o diferenta uriasa in rapiditatea muncii, economisind energie si timp de executie.

Gandestete sa duci cu tine propriul atelier, ar parea o nebunie, dar nu! Acest lucru este posibil datorita amenajarii camionetei tale pentru instalator.

Am creat solutii specifice care nu ingreuneaza compartimentul de incarcare al dubei de transport si care fac din vehiculul tau comercial un adevarat atelier mobil.

Mareste spatiul echipand camioneta pentru instalator

Optimizarea spatiului de lucru inseamna a avea elemente modulare valide in interiorul vehiculului tau comercial. Tocmai din acest motiv este bine sa te bazezi pe o companie ca a noastra, cu specialisti in constructia de produse concepute pentru a imbunatatii spatiul si pentru a profita de partile laterale ale autoutilitarei tale pentru a crea un atelier mobil perfect.

In munca noastra, echiparea unui mijloc de transport poate avea o greutate considerabila pentru compartimentul de incarcare, motiv pentru care am lucrat la noua linie T-van. Noua linie este mai usoara, in ciuda faptului ca este robusta si are laturile de mobilier perforate. Acest lucru ajuta, de asemenea, la formarea unor pereti frumosi in care poti depozita si atarna instrumentele pe carlige, in siguranta totala.

Care sunt elementele ideale pentru o camioneta amenajata pentru instalatori?

In mod ideal, orice consideram ca este util profesiei este bun, dar in practica e bine sa analizezi orice produs. De aceea am dezvoltat un sistem de rafturi mai usor si mai robust. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu dorim ca rafturile si echipamentele noastre sa afecteze greutatea vehiculului.

De fapt, este bine sa introduci elemente in compartimentul de incarcare care sa fie indispensabile pentru a te ajuta in munca zilnica, facilitand ziua ta.

Retine: e bine sa ai toate accesoriile la indemana si, prin urmare poti introduce: piese mici, scule mici, cleste, chei, suport pentru tuburi si tot ceea ce este util pentru reparatiile pe care le faci.

Printre elementele indispensabile pentru echiparea vehiculelor comerciale pentru instalatori, iti recomandam:

  • Podea multistrat perfecta pentru a evita deteriorarea compartimentului de incarcare cu lichide sau intrumente care in timpul mersului ar putea sa-l loveasca.
  • Mobilier proiectat cu: acoperitoare de roata; sertare si rafturi cu separatoare detasabile din inox, cutii detasabile din plastic de diferite culori. Există rafturi atat pentru latura stanga cat si pentru latura dreapta a autoutilitarei, in functie de necesitate. Poti face ajustari si poti alege ce preferi. 
  • Se pot combina valize practice pentru piese mici sau obiecte mai mari. Valizele sunt detasabile pentru a le duce in diverse locuri unde iti desfasori munca fara niciun efort.
  • Dulapurile sunt de diferite dimensiuni, sunt modulare si se compun dupa cum doresti cu rafturi interioare si covorase antiderapante, perfecte si pentru sculele medii.
  • Este posibil sa va echipati autoutilitara cu o tavita extensibila, perfecta pentru tevi sau pentru orice instrument de diferite lungimi pe care doresti sa il duci cu tine.
  • Pentru partea superioara si exterioara a autoutilitare poti monta suport de portbagaj, bare transversale, suport de scara sau suport pentru tuburi, in special pentru a nu aglomera compartimentul de incarcare.

Cum sa configurezi camioneta pentru instalatorii care se ocupa cu interventii de urgenta pe teren?

Stim ca interventiile hidraulice sunt importante, motiv pentru care am creat mobilier special pentru atelier in care sa te poti ocupa de: revizie, diagnostic si reparare a pompelor si conductelor hidraulice.

Evident, sa nu uitam defectiunile clasice, un atelier mobil poate oferi si asistenta mecanica generala, cum ar fi probleme cu anvelopele etc. Pe scurt, utilizarea atelierelor mobile de asistenta rutiera este foarte variata.

Datorita accesoriilor Tecnolam, este posibil sa echipam orice tip de autoutilitara, cu orice ampatament si pentru toate domeniile.

Oferta este gratuita, la fel si randarea in 3D. Cere acum oferta si vei putea vedea in premiera care va fi rezultatul final in amenajarea camionetei tale.