Skip to main content

Echipare furgonete pentru interventii aer conditionat

Daca ai nevoie sa instalezi pe autoutilitarele tale, echipamente de mentenanta a aparatelor de aer conditionat, trebuie sa cauti un service care sa iti realizeze lucrari profesionale si care sa dispuna de mecanici si ingineri experimentati care sa stie exact cum sa iti doteze vehiculele cu echipamentele necesare. Astfel, Tecnolam este raspunsul perfect pentru tine.

Service Mobil Instalatii Aer Conditionat

Aceasta echipare pentru duba contine: podea multistrat din lemn tratat cu rasini speciale. Este o podea foarte rezistenta la lovituri. De asemenea si capitonarea peretilor a fost executata cu panouri din polipropilena impermeabile si calitative care se monteaza si se curata foarte usor.

Mai departe avem o echipare pentru latura stanga a camionetei cu mobilier monobloc format din: o acoperitoare de roata inchisa cu usa albastra basculanta; 3 sertare culisante pentru depozitare si covorase antivibratii. Aceste sertare sunt prevazute cu inchidere securizata la cheie si sistem de blocare in timpul mersului. Apoi gasim 3 suporti de valize cu o valiza din metal detasabila, cu maner ergonomic foarte rezistent si 2 valize din plastic cu capac transparent si cutii mici pentru depozitare. 

In continuare avem o acoperitoare de roata deschisa cu kit opritor de valize reglabil, trei rafturi deschise cu separatoare interschimbabile din aluminiu si un raft lung in partea de sus pentru depozitare obiecte lungi.

Configureaza furgoneta cu mobilier modular

Intra in legatura cu noi completand formularul de mai jos si cere oferta personalizata pentru atelierul tau mobil.
Mobilierul nostru este modular si se poate configura dupa nevoile si cerintele domeniului tau de lucru si bineinteles dupa dimensiunile camionetei tale.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL