Skip to main content

Echipare furgonete pentru mentenanta stivuitoare

Vrei sa fii primul la fata locului atunci cand se defecteaza un stivuitor? Vrei ca inginerii tai sa poata repara eficient si rapid orice fel de defectiune legata de functionarea corecta a unui stivuitor?

Atunci vino sa cunosti cea mai experimentata echipa de ingineri montatori din Romania, doar la Tecnolam! Noi vom putea sa iti dotam autoutilitarele si dubele cu echipamente care sa iti permita sa intervii prompt si rapid pentru a remedia orice fel de defectiune a utilajelor grele si nu numai.

Daca doriti sa beneficiati de experienta inginerilor nostri si de capacitatea lor de a duce la bun sfarsit orice fel de proiect, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa ne vizitati, de restul ne vom ocupa noi! Descoperiti acum eficienta, profesionalismul si ingeniozitatea celei mai bune echipe de ingineri montatori din Romania!

Mobilier Autoutilitare | Echipare duba pentru mentenanta stivuitoare

Aceasta echipare este una modulara si personalizata dupa cerintele si nevoile clientului pentru activitatea de lucru si anume prestarea serviciilor de mentenanta stivuitoare. Pentru ca este nevoie de deplasare si de executarea lucrarilor in afara sediului, pentru o buna pregatire ai nevoie de un atelier mobil ca la carte.

In urmatoarele randuri vom enumera toate produsele folosite pentru aceasta configurare. Mobilier modular, usor dar foarte rezistent si ancorat in pereti laterali ai furgonetei datorita sistemului de prindere.

Pe latura dreapta gasim: un mobilier monobloc ti car cu acoperitoare de roata deschisa pentru depozitare scule; un suport de menghina culisant din lemn cu borduri din aluminiu. Mai apoi avem 3 sertare culisante de diferite dimensiuni cu sistem de inchidere dublu; un raft deschis cu 4 cutii din plastic detasabile de culoare albastra si un raft terminal ideal pentru depozitarea obiectelor lungi. Nu in ultimul rand avem prins de acest monobloc, suportul cu rola de hartie.

Pe latura stanga gasim: o acoperitoare de roata deschisa, 4 sertare culisante, 2 rafturi mici deschise si 2 rafturi lungi si deschise. Si pe acest monobloc gasim accesorii prinse precum: suportul cu bidon de apa de 10 litri cu robinet. 

Terminam echiparea noastra cu podeaua profesionala decupata la CNC dupa dimensiunea dubei si tratata cu rasini speciale antialunecare, antizgarieturi, antimucegai si impermeabila. Podeaua se poate monta usor si in deplina autonomie direct de catre client.

Oferim garantie 36 de luni la toate produsele noastre cu oferta si randarea 3D gratuite!

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL