ECHIPARE FURGONETA VOLKSWAGEN

Solutii optime pentru configurarea vehiculului dvs. comercial Volkswagen.

Configuram echipamentul Volkswagen in functie de nevoile dvs. profesionale, va oferim module standard, adaptate la nevoile companiei dvs. sau solutii personalizate.

Daca sunteti in cautarea unui echipament ieftin si de inalta calitate pentru autoutilitare VW, vom putea recomanda solutia care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Ce model de camioneta detineti? Descoperiti solutiile noastre de echipare sau solicitati direct o oferta 3D personalizata.

ECHIPARE VOLKSWAGEN CADDY

 

Cu echiparile Tecnolam, Caddy devine un atelier mobil optim. Pentru a satisface nevoile zilnice ale companiei dvs., Tecnolam ofera solutii modulare pentru echiparea Caddy. Usor de asamblat si de inalta calitate.

ECHIPARE VOLKSWAGEN  TRANSPORTER 

 

O camioneta foarte populara printre profesionistii din toate sectoarele. Compartimentul intern este de inalta calitate si cu solutiile noastre este optimizat in continuare Sisteme de rafturi, capitonari din polipropilena sau tabla de otel, podele. Avem, de asemenea, o linie portbagaj cu suport de portbagaj si suport de scara.

ECHIPARE VOLKSWAGEN CRAFTER

 

VW Crafter este o autoutilitara care, datorita latimii usilor glisante si a marginii sale de incarcare joasa, reprezinta varful de gama al vehiculelor utilitare VW Cu echipamentul Tecnolam pentru Crafter, este posibil sa optimizati compartimentul la maxim suporturile de incarcare, portbagajele si suportul de scara permit mesterilor sa ataseze in siguranta materialul la acoperisul autoutilitarei. Datorita rafturilor si produselor Tecnolam, VW Crafter se transforma intr-un atelier mobil.

ECHIPARE VOLKSWAGEN AMAROK

 

 ECHIPARE PENTRU TOATE MODELELE DE FURGONETE VOLKSWAGEN 

Echiparile noastre pentru vehicule comerciale marca Volkswagen sunt compatibile cu

  • Volkswagen Caddy  incepand cu anul de fabricare 2015
  • Volkswagen Transporter incepand cu anul de fabricare 2015
  • Volkswagen Crafter incepand cu anul de fabricare 2006
  • Volkswagen Amarok incepand cu anul de fabricare 2015

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953