Skip to main content

Echipare vehicule comerciale robuste si usoare, cu Tecnolam se poate

1 septembrie 2022

Una dintre cele mai populare preocupari in randul clientilor nostri este despre greutatea dotarilor pentru vehicule comerciale. Unii dintre ei ne intreaba: cum este posibil ca un set-up sa fie robust, dar in acelasi timp usor?

Ei bine, putem spune ca a fost nevoie de multi ani pentru a ne perfectiona tehnicile si, dupa 30 de ani, dotarile noastre sunt perfecte pentru orice tip de autoutilitara. Experienta de-a lungul anilor ne-a invatat sa luam in considerare toate punctele de vedere ale clientilor nostri, facilitand munca lor fara sa ingreunam compartimentul de incarcare.

Greutatea produselor pentru dube si a tuturor echiparilor noastre modulare, se regaseste in site-ul nostru in descrierea specifica fiecarui element in parte. Avem 3 tipuri de mobilier standard: BASE; CONFORT; LUXURY, concepute pentru autoutilitare de toate dimensiunile si mai ales de diferite tipuri si modele auto. Fiecare dintre configurarile noastre standardizate au diferite componente, in functie de nevoile clientului. Iti reamintim ca este posibil sa soliciti o dotare personalizata completand formularul din site pentru o oferta specifica tie.

DE CE ECHIPAMENTELE NOASTRE SUNT ROBUSTE DAR USOARE?

Ne-am hotarat sa te ajutam sa iti poti usura camioneta datorita rafturilor, dulapurilor si produselor Tecnolam. Cum? Prin crearea de produse usoare dar robuste din otel de foarte mare rezistenta.

De exemplu: greutatea raftului nostru este limitata, oferim rafturi de diferite inaltimi si dimensiuni si mai presus acestea sunt modulare si se pot stivui. Este o alegere conceputa special pentru cei care doresc sa configureze tot spatiul furgonetei lor, cu produse de inalta calitate, usoare dar fiabile si functionale.

Durabilitatea tuturor dotarilor noastre modulare este foarte lunga in timp si oferim o garantie de 36 de luni.

PODEAUA TECNOLAM: ROBUSTA SI PERFECTA PENTRU O BUNA CONFIGURARE VAN

Daca te gandesti sa incepi sa cumperi o echipare pentru vehiculul tau comercial, nu-ti face griji, avem toate produsele necesare pentru tine. Pentru a incepe configurarea spatiului disponibil in duba, ca prim pas recomandam dotarea care pleaca de la baza furgonetei si anume podeaua, atat pentru protejarea dubei, cat si pentru stabilitate si functionalitate optima. Aceasta va gazdui atelierul tau mobil si mobilierul modular pentru desfasurarea muncii chiar in interiorul autoutilitarei.

Podelele noastre sunt din lemn multistrat de doisprezece milimetri tratat si cu margini din aluminiu acolo unde traficul este intens. Sunt concepute pentru a rezista in timp si pentru a evita problemele neplacute precum rugina, indoituri ale caroserieri etc. Instalarea podelei Tecnolam este cu adevarat simpla si usoara, si se poate efectua in deplina autonomie. Este un produs conceput pentru un inceput de configurare si pentru un design frumos si perfect pentru camioneta ta.

ESTE POSIBILA TRANSFORMAREA DUBEI INTR-UN ATELIER MOBIL CU TECNOLAM?

Asa cum am precizat in acest articol simplu si practic, este posibil sa-ti dotezi camioneta cu tot ce doresti, specific activitatii tale, astfel incat sa devina un atelier mobil in toata regula. Cu ajutorul nostru, vei putea cumpara toate casetierele modulare de inalta performanta potrivite pentru a-ti imbunatati ziua obisnuita de lucru.

Daca nu deti propria duba, iti recomandam sa te gandesti sa inchiriezi una. De fapt, este posibil sa inchiriezi o furgoneta si apoi sa te gandesti sa o echipezi cu una dintre dotarile noastre standard fara nicio problema. Inchirierea este foarte convenabila, deoarece reduce orice costuri specifice pe care altfel le-ai avea prin achizitionarea unei dube noi. Amenajarile noastre pentru furgonete sunt, de asemenea, adaptabile oricarui model de duba si pot fi demontate si asamblate intr-un mod foarte simplu si rapid in alta camioneta. Iti recomandam sa iei in considerare si aceasta alternativa menita sa reduca costurile si sa te ajute sa traiesti o experienta de lucru placuta. Datorita inchirierii, poti opta pentru schimbarea dubitei in orice moment.

CUM SE COMANDA UN SET-UP? OFERTA SI RANDARE 3D GRATUITE

Este foarte simplu, trebuie doar sa ne contactezi pentru a proiecta si a discuta fiecare detaliu, nevoie si dorinta cu personalul nostru. Odata ce proiectul a fost finalizat si comanda a fost plasata, poti previzualiza singur configurarea, datorita randarii 3D, si care va fi rezultatul final in interiorul camionetei tale. Poti apoi sa adaugi sau sa stergi componentele pe care le preferi si sa ne anunti. Odata plasata comanda, aceasta va sosi in cateva zile si vor fi usor de asamblat datorita materialelor oferite. Scrie-ne sau suna daca ai nevoie de ajutorul nostru pentru o comanda mai complexa. Personalul nostru va fi bucuros sa faca parte din marele tau proiect!