Skip to main content

Furgonete si vehicule comerciale echipate, ce se va schimba in 2023?

11 ianuarie 2023

In acest articol, vom afla ce este nou in sectorul auto si daca se va schimba ceva in favoarea artizanilor si comerciantilor si a celor care folosesc vehiculele comerciale in 2023.

Ne confruntam cu o perioada de mari descoperiri istorice, mai ales in sectorul auto. Vocile despre electric, despre inovare si mai ales despre sustenabilitate ecologica rasuna de cativa ani incoace. Adesea, in articolele noastre, ne-am intrebat daca ca si tara suntem pregatiti.

Cu toate acestea, raspunsul este da, mai ales in ceea ce priveste clientii nostri si nu intram in schimb in birocratie. De ani de zile, fiecare dintre ei a crezut in inovatie, considerand de cuvinta sa includa din ce in ce mai multe sisteme tehnologice in interiorul camionetei lor.

De fapt, ideea unei amenajari autoutilitare este in mintea multor profesionisti care ne contacteaza in fiecare zi. Suntem foarte bucurosi ca Tecnolam poate ajuta multi comercianti si artizani sa isi indeplineasca visul.

UN 2023 BOGAT PENTRU PRODUCATORII AUTO SI VEHICULE COMERCIALE

Ne bucuram cu adevarat ca echiparile noastre vor avea viata in interiorul unor autoutilitare noi. Unele inovatii vor veni de la Fiat, de exemplu, cu noul Fiorino, dar, ne vom vedea dotarile si in unele modele electrice pe care clietii nostri le-au comandat deja in avans in 2022.

Asa ca sa vorbim despre autoutilitare pentru activitati comerciale, precum de exemplu noua generatie de autoutilitare compacte de la Fiat Professional care ar putea ajunge pe la jumatatea anului 2023. Ultimul restyling pentru Fiat a fost in 2014. Datorita Stellantis, totul s-a schimbat!

NOILE FURGONETE MERCEDES 2023

Acest producator fantastic ne ofera noul model al camionetei sale compacte Mercedes Citan. Mercedes Sprinter va fi, de asemenea, asteptat cu nerabdare, cu o autonomie frumoasa de 500 km. In cele din urma, nu putem evita sa luam in considerare si cea mai recenta versiune electrica a legendarului Mercedes Vito.

ALTE NOUTATI PENTRU AUTOUTILITARE 2023

Nu putem evita sa mentionam lansarea dieselului Toyota Proace. Evident ca nu se termina aici si ar trebui sa mai asteptam putin sau pana in 2024 pentru a vedea noile versiuni de: Ducato, Boxer, Movano, Jumper. Vom avea si o Toyota Proace City super compacta.

Trebuie sa numim si legendarul Ford Transit Courier care va fi lansat in versiune electrica la sfarsitul anului 2023. Tot in 2023 sunt asteptate livrari pentru duba perfecta pentru mesteri si profesionisti din sector si anume: Ford Transit Custom cu toate tipuri de alimentari.

Volkswagen planuieste sa scoata noi autoutilitare iar in 2023 vom avea ocazia sa cumparam: noul Volkswagen ID. Buzz Cargo. De fapt, vorbim despre legendarul Van of The Year, incoronat la Targul de la Hanovra. Modelul plug-in si hibrid Volkswagen Caddy va fi de asemenea livrat pentru 2023.

DAR CE SE VA SCHIMBA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL DOTARILOR DUBELOR IN 2023?

Cu siguranta, produsele noastre sunt in continua evolutie, vom calcula si vom face oferte excelente pentru toti clientii nostri care tocmai au achizitionat una dintre aceste autoutilitare.

De altfel, vrem sa va reamintim ca ofertele noastre sunt 100% personalizate si ca sunt perfecte pentru orice duba, deoarece sunt facute pe masura. Ofertele noastre includ si o randare 3D, astfel incat sa stiti cum va arata camioneta la final cu echipamentul complet.

Amenajarile noastre pentru autoutilitare pornesc de la un pret de baza de 500,00 euro pana la mii de euro in functie de nevoile clientului si de dotarea aleasa. Am vorbit adesea despre numeroasele stimulente pentru cumpararea unei dube si, de asemenea, pentru achizitionarea de echipamente si accesorii.

In acest caz, dorim sa va reamintim ca prin articolele de pe blogul nostru vom vorbi si despre noutati si despre toate stimulentele aferente.

DE CE SA CUMPERI ECHIPAMENTE NOASTRE PENTRU O DUBA NOUA?

  • Practicitate si organizare;
  • Ordine si curatenie;
  • 36 luni garantie;
  • Siguranta locului de munca;
  • Raport calitate/pret excelent.

Va reamintim ca daca aveti in vedere sa cumparati una dintre aceste noi autoutilitare va stam la dispozitie pentru dotarea ei! Oferta este gratuita si fara nicio obligatie! Contacteaza-ne.