Skip to main content

Idei de amenajare Renault Kangoo: mobilier, podea si izolare pereti

25 mai 2022

Te-ai gandit vreodata sa-ti personalizezi camioneta Renault Kangoo pentru a merge la serviciu? Vrei sa afli cateva lucruri practice despre amenajarea unei utilitare Kangoo? Daca da, continua sa citesti pentru ca aici iti prezentam cateva solutii de amenajare Kangoo.

Majoritatea vehiculelor comerciale pentru profesionisti nu au o protectie interioara sau un sistem organizat de depozitare scule sau poate au bucati de dulapuri neincapatoare. Omiterea amenjarii dubei de lucru duce la dezordine si haos, in schimb dezvoltarea dubelor sau vehiculelor de tip van este un lucru excelent care faciliteaza munca profesionistilor.

Alegerea de a dota un vehicul Kangoo prin transformarea lui intr-un atelier mobil, este deosebit de avantajoasa pentru persoanele care transporta marfuri si materiale pentru desfasurarea activitatii pe teren.

Deci, ce sa faci? Iata cateva idei utile de amenajare Kangoo, care sunt destul de simplu de implementat.

CUM SA DOTEZI DUBA KANGOO?

Amenajarea unui Kangoo utilitar este aproape intotdeauna necesara pentru a proteja caroseria si performanta vehiculului, care ar putea fi afectata de socuri si uzura prematura.

Din fericire, exista multe idei de amenajare Renault Kangoo pentru a evita aceasta problema. Hai sa descoperim cateva dintre ele impreuna.

RAFTURI METALICE DE DEPOZITARE PERSONALIZATE

Rafturile de depozitare la comanda, numite si rafturi pentru autoutilitare, sunt echipamente de depozitare esentiale si foarte practice folosite pentru ati organiza mai bine activitatea profesionala zilnica.

Acestea pot fi instalate pe ambele parti in interiorul spatiului de incarcare al camionetei Renault Kangoo. Numeroasele module de depozitare si dulapuri iti permit sa depozitezi tot felul de unelte si dispozitive electronice pe care le folosesti la lucru.

Mobilierul realizat la comanda, de preferinta din metal, trebuie sa fie atat functional, cat si robust, permitandu-ti in acelasi timp sa optimizezi volumul de incaracre al dubei. Dulapurile se fixeaza in general direct cu suruburi pe structura interioara a camionetei sau eventual pe stratul izolator deja instalat.

Totusi, acest tip de mobilier de depozitare pentru furgoneta Kangoo iti va permite sa lucrezi eficient, in liniste si siguranta, sa depozitezi si sa te folosesti de toate echipamentele profesionale si de tot spatiul atelierului tau mobil.

PANOURI IZOLANTE PENTRU PERETI SI PODELE

Daca vrei sa faci din camioneta Kangoo un atelier mobil in cel mai bun mod posibil, poti instala panouri izolante pentru peretii laterali si usi si podea multistrat decupata la CNC exact dupa dimensiunea dubei tale. Materialele pe care le folosim sunt polipropilena si lemn multistrat tratat cu borduri din aluminiu, antialunecare, rezistent si durabil.

CAPITONAJ IN POLIPROPILENA

Una dintre cele mai utilizate solutii este capitonarea peretilor cu panouri din polipropilena. In general, acest tip de acoperire are o grosime de 4 mm, care este foarte rezistenta la socuri si posibile ciocniri cu obiecte grele sau unelte ascutite. Forma panourilor speciala de fagure garanteaza o suprafata usor de intretinut, este impermeabila la substante chimice, apă, uleiuri etc.

CUM SA CONFIGUREZI AUTOUTILITARA KANGOO? LUCRURI DE RETINUT

Amenajarea dubei Renault Kangoo presupune, in mod prioritar, izolarea tavanului, a peretilor autovehiculului si a podelei. Apoi, montarea mobilierului metalic este cea mai usoara parte de facut.

Apeleaza la Tecnolam daca doresti mai multe detalii despre cum poti amenaja duba ta fie ea un Renault Kangoo fie o alta marca auto.