Skip to main content

Idei de depozitare scule electrice profesionale in van

21 septembrie 2022

Proiectarea unui sistem atent de depozitare a sculelor electrice pentru camioneta ta de lucru te poate ajuta sa cresti eficienta, productivitatea si veniturile. Mai mult, o duba ordonata si organizata proiecteaza o imagine profesionala care construieste incredere clientilor tai.

Un sistem de depozitare iti permite sa tii in siguranta uneltele electrice si nu numai. In primul rand, acest lucru impiedica deteriorarea, pierderea sau ruperea echipamentului tau prin alunecarea sau caderea lui in interiorul camionetei in timpul mersului.

Un sistem de organizare a sculelor electrice iti permite, de asemenea, sa optimizezi spatiul de incarcare. Daca poti transporta tot ce ai nevoie pentru desfasurarea munci in afara sediului  dintr-o singura calatorie, economisesti timp si costul combustibilului.

Drept urmare, dotarile Tecnolam sunt avantajoase din punct de vedere economic si iti ofera spatiu suplimentar de depozitare in interiorul camionetei.

In plus, pastreaza uneltele electrice in stare buna de functionare, astfel incat nu trebuie sa le repari sau sa le inlocuiesti. Cu dulapuri formate din rafturile si sertarele potrivite pentru depozitare, poti oferi mai multa siguranta pentru cele mai scumpe echipamente.

La urma urmei, nu are sens sa investesti intr-o duba care sa gazduiasca sculele tale electrice, daca neglijezi ordinea si nu le depozitezi si aranjezi in sisteme potrivite care sa evite deterioarea sau furtul lor.

Exista diferite metode de depozitare in autoutilitara, in functie de duba pe care o detii si de domeniul in care lucrezi. Configurarea dubei depinde in mare masura de tipul de scule electrice sau de mana pe care le ai si de modul in care preferi sa lucrezi.

De exemplu, depozitarea modulara verticala a sculelor este ideala daca intentionezi sa transformi duba de lucru intr-un atelier mobil. Poti depozita sculele la diferite inaltimi, profitand de tot spatiul din compartimentul de incarcare.

SPATII DE DEPOZITARE SCULE ELECTRICE

In acest paragraf vrem sa iti prezentam cateva idei pentru depozitarea sculelor valoroase fie ele de mici dimensiuni sau mai mari intr-un sistem modular.

Acoperitoarea de roata este un loc care in prima faza nu pare sa dea foarte multa incredere insa este un spatiu care poate gazdui scule de mari dimensiuni deoarece este usor accesibil si este inchis cu usa rabatabila sau de tip jaluzea.

Sertarele de diferite dimensiuni sunt de asemenea un alt spatiu extrem de folositor care poate gazdui sculele electrice. Aceste sertare pot fi de diferite marimi atat pe latime cat si pe inaltime. Daca doresti sa maresti securitatea, iti reamintim ca toate sertarele noastre pentru depozitarea sculelor sunt inchise la cheie.

In plus avem dulapuri cu polite reglabile, inalte, securizate la cheie cu dubla inchidere pentru orice tip de unealta. 

Orice tip de mobilier alegi care sa fie potrivit pentru nevoile tale, iti va usura munca de zi cu zi deoarece vei avea totul la locul lui, aranjat si ordonat si va fi mai usor sa identifici instrumentul pe care il cautai dintr-o privire. Vei stii exact unde se afla toate uneltele tale fara sa pierzi timpul cautand sculele de care ai nevoie.

PODELE DUBLE PENTRU DEPOZITAREA SCULELOR ELECTRICE

Amenajarea dubei cu podea dubla este perfecta pentru a crea dublu spatiu de depozitare a sculelor electrice si pentru a creste capacitatea de incarcare a dubei de lucru. In ciuda spatiului generos de incarcare din spatele camionetelor, majoritatea meseriasilor nu maximizeaza spatiul. De obicei jumatatea superioara a dubei este subutilizata.

Cand instalezi podeaua dubla, amplifici intreg spatiu din spatele camionetei. Dotarea dubei va fi mai complexa si vei putea construi pana la acoperis. Dar acesta nu este singurul beneficiu al podelelor duble.

In acest fel vei avea un loc generos pentru depozitarea echipamentelor voluminoase in siguranta in sertare lungi pozitionate sub podea.

Daca intentionezi sa instalezi o podea dubla, ia in considerare podelele Tecnolam pentru van din lemn multistrat, tratat cu rasini speciale rezistente la umiditate, uleiuri, antialunecare, impermeabile si usoare, fara sa ingreuneze capacitatea dubei.

Daca doresti ca duba ta de lucru sa fie mai accesibila, ordonata, organizata si mai sigura, un sistem de depozitare a sculelor electrice este alegerea inteligenta.

Indiferent daca preferi un sistem modular sau standard de depozitare a sculelor, totul depinde de bugetul tau si de nevoile tale. Simte-te liber sa ne suni si sa vorbesti cu expertii nostri.