Skip to main content

Idei de echipare Renault Trafic

28 aprilie 2022

Autoutilitara Renault Trafic este o alegere populara de atelier mobil. Desi duba Trafic de dimensiuni medii poate sa nu fie la fel de stabil ca unii dintre rivalii sai traditionali, ideile noastre de depozitare Renault Trafic inseamna ca transformarea furgonetei tale intr-un atelier mobil ofera un potential imens de a maximiza eficienta spatiului din interiorul dubei.

Exista o multime de motive pentru a cumpara un Renault Trafic ca duba de serviciu. Cu un volum de incarcare de 5,2 metri cubi, spatiul de incarcare are un potential urias, cu o lungime care variaza in functie de ampatamentul ales si care ofera acces usor la uneltele si echipamentele tale atunci cand te grabesti.

In ciuda confortului designului, iti poti imbunatati si mai mult atelierul mobil cu mobilier modular si personalizat pentru autoutilitare. Iti va oferi mai mult spatiu de depozitare. In urmatoarele randuri vom discuta cateva dintre cele mai bune idei de echipare Renault Trafic cu dulapuri scule marca Tecnolam pentru a avea un prieten de nadejde in munca de zi cu zi.

RENAULT TRAFIC VAN IDEI PENTRU MARIREA SPATIULUI DE DEPOZITARE

Solutiile de rafturi pentru furgonete pentru Renault Trafic pot fi construite la comanda sau proiectate folosind sisteme modulare. In orice caz, Renault Trafic este un model grozav de transformat intr-un atelier mobil. Volumul sau modest de incarcare iti permite sa creezi un sistem de depozitare a camionetei care este ordonat, eficient si sigur.

Majoritatea autoutilitarelor Renault Trafic sunt dotate standard cu o podea turnata din compozit. Acest lucru iti ofera o baza ideala pentru a instala dulapurile cu rafturi si sertare sau alte configurari autoutilitare utilizand astfel tot spatiul camionetei.

Recomandam chiar si instalarea panourilor laterale pe pereti si pe usile din spate daca modelul dubei tale Trafic nu are deja acestea. De altfel, un perete fals ridicat intre zonele de incarcare marfa si pasageri, impiedica obiectele libere sa se rostogoleasca sau sa se loveasca, cauzand deteriorarea dubei si a uneltelor.

Datorita dimensiunii medii Renault Trafic, iti recomandam sertarele sub podea care includ o podea “falsa”. Exista mai multe modalitati de a realiza acest lucru, fie cu panouri de podea detaaabile, fie cu sertare configurate.

Instalarea unei podele false inseamna ca poti depozita articole mai mari sub zona de incarcare, astfel incat acestea sa nu impiedice o obstructie. Compartimentele securizate asigura, de asemenea, ca echipamentul tau nu este deteriorat sau nu provoaca deteriorarea interiorului camionetei prin alunecare sau cadere.

O podea falsa ridica si inaltimea spatiului de incarcare. Acest lucru iti ofera mai multa posibilitate de a instala mobilierul si rafturile pana la acoperis. Ca rezultat, maximizezi spatiul din spate. Acest lucru poate fi avantajos pentru meseriasii care, de obicei, trebuie sa faca mai mult de o calatorie pentru a colecta echipamente, deoarece spatiul este insuficient pentru ca detin o duba mica si nu stiu cum sa o optimizeze.

CELE MAI BUNE IDEI DE DEPOZITARE RENAULT TRAFIC

Tipul de solutii de depozitare Renault Trafic pe care le instalezi in autoutilitara depinde in intregime de natura afacerii tale. Cu toate acestea, ideile mici, inovatoare, care sunt adesea trecute cu vederea, sunt cele mai bune optiuni de rafturi pentru camionete pentru Renault Trafic.

Dulapurile pentru furgonete vin cu accesorii. Aici gasesti pietre pretioase care iti permit sa maximizezi spatiul Renault Trafic. De exemplu:

  • Masa de lucru cu blat pe dulap ca suprafata pentru birou. Astfel, ai putea scrie facturi sau poti folosi ca spatiu de stocare sigur pentru a un laptop sau alte documente. Pe de alta parte aceste bancuri de lucru ofera capacitatea de a lucra la fata locului. De exemplu, daca trebuie sa tai conductele la o anumita dimensiune, efectuezi lucrari manuale fine sau slefuiesti o bucata de lemn sau de plastic. Indiferent de uz, aceste solutii te scutesc de bataia de cap de a te deplasa acasa pentru a-ti folosi atelierul.
  • Suport de menghina rabatabil sau culisant cu post de lucru in interiorul dubei sau in afara ei. Suportul culisant este excelent atunci cand nu ai prea mult spatiu disponibil in autoutilitara ta de lucru. Acest suport nu ocupa spatiu deoarece se depoziteaza in interiorul mobilierului Tecnolam si se scoate la nevoie iar sistemul rabatabil se ataseaza mobilierului pe partea laterala si in spate pentru a putea iesi in afara dubei, avand astfel mai mult spatiu pentru manevrare.
  • Cutii de plastic detasabile de diferite culori si dimensiuni si cutii transparente in blocuri de cate 4, 5, 6, 9 fixate in mobilier si securizate pentru a nu se deschide in timpul transportului. Aceste cutii sunt excelente pentru depozitarea uneltelor mici, a pieselor de schimb, suruburi, cuie dar si pentru manusi, elastice sau alte piese.
  • Maximizarea spatiului sertarelor tale. In loc sa instalezi mai multe sertare mici, de ce sa nu instalezi sertare mai mari, prevazute cu insertii sau separatoare si covorase antiderapante. Acest lucru iti ofera optiunea de a stoca orice tip de articole intr-un singur loc, maximizand in acelasi timp spatiul.
  • Dulapuri securizate si compartimente secrete. Acestea sunt ideale si pentru companiile care transporta echipamente scumpe. Cu spatiile de depozitare ascunse, poti depozita echipamente valoroase, limitand astfel riscul de furt sau deteriorare.

Ai idei de echipare Renault Trafic pentru autoutilitara ta pe care doresti sa le impartasesti? Sau poate ca esti in cautarea unei solutii la o problema si nu stii sigur ce sa faci sau cum sa amenajezi duba ta? Intra in contact si discuta cu expertii nostri creativi. Vom gasi solutia potrivita pentru nevoia ta.