Skip to main content

Idei de organizare vehicul comercial

28 martie 2022

Starea camionetei tale de lucru joaca un rol vital in dezvoltarea afacerii pe care o ai. O duba ordonata si bine organizata, te va ajuta sa gasesti instrumentele de care ai nevoie si, desigur, te ajuta sa economisesti o cantitate semnificativa de timp pe parcursul saptamanii.

Economisind timp pretios in fiecare zi datorita sistemului de ordine si compartimentare a sculelor din atelier, vei castiga noi lucrari, noi clienti, mai mult timp si mai multe resurse. Merita sa iti pastrezi atelierul de lucru mobil ordonat. Cu toate acestea, instalarea sistemelor de depozitare scule pentru furgonete care sa iti imbunatateasca eficienta necesita anumite cunostinte in domeniu. De unde incepi?

In acest articol, iti prezentam cateva secrete din aceasta industrie, cum sa iti organizezi vehiculul comercial, indiferent de ce tip de autoutilitara detii. Iti dezvaluim cum sa maximizezi spatiul cu aceste idei esentiale de mobilier modular ordonat, functional pentru furgoneta ta.

5 IDEI PENTRU ORGANIZARE VAN 

Prima regula de baza pentru a-ti mentine duba organizata este sa ai un loc pentru orice instrument sau unealta de lucru. Cand stii unde este totul, mergi direct la uneltele sau piesele de care ai nevoie.

1.Etichetare rafturi si sertare. Daca ai un ucenic, s-ar putea sa te gandesti si la etichetarea sertarelor si a rafturilor. Acest lucru va insemna, de asemenea, ca, colegii tai vor putea gasi totul imediat.

2. Personalizarea sertarelor si a rafturilor deschise cu separatoare. Acesta este un avantaj pentru meseriasii care transporta o multime de piese mici si grele. Divizoarele iti permit sa depozitezi piese mici intr-un singur sertar, fara ca acestea sa se amestece. De exemplu, instalatorii pot depozita piulite, suruburi si saibe in acelasi sertar.

3. Una dintre ideile noastre preferate de depozitare pentru camionete sunt cutiile de instrumente orientate spre unelte de diferite dimensiuni. Acest tip de solutie de stocare este organizata pe activitati. Aceasta inseamna ca toate uneltele pentru o anumita lucrare sunt stocate in aceeasi sectiune a camionetei. Aceasta solutie depinde foarte mult de domeniul tau specific de lucru.

4. Majoritatea meseriasilor lucreaza in mod diferit, cu un stil variat, intr-un fel sau altul, unul mai curat si ordonat iar altul mai murdar si dezoldonat. Daca nu esti o persoana bine organizata si nu esti atent la detalii iar spatele atelierului tau mobil este plin de noroi sau murdar, pare neingrijit si poate da impresia de neprofesionalism. O idee utila pentru ati mentine duba curata si usor de intretinut este instalarea unei podele si capitonare panouri pereti laterali.

5. Nu numai partea din spate a camionetei tale sufera de dezordine. Compartimentul soferului este predispus la haos si este deseori neglijat, gasind-ul plin de ambalaje alimentare, diverse hartii si chitante aruncate pe aici pe acolo. Montarea cosurilor mici cu saci de gunoi te va ajuta sa menti cabina in ordine.

IDEI DE ECHIPARE PENTRU DUBE MICI

Costul autoutilitarelor mari, indiferent de model, este scump si nu foarte accesibil pentru toti meseriasi. Pentru unii muncitori cu cheltuieli financiare uriase si venituri mici, achizitionarea unei autoutilitare implica sacrificii iar pentru aceasta, deseori se orienteaza inspre cumpararea unei dube mici precum Fiat Doblo sau Fiat Fiorino, Ford Connect, Dacia Dokker sau Dacia Logan, Peugeot Bipper , Partner sau Expert, Volkswagen Caddy, Mercedes Citan, Renault Kangoo, Opel Combo, Citroen Nemo, Jumpy si Berlingo, Nissan Nv200, si Toyota Proace. Cu toate acestea, dube mai mici inseamna si mai putin spatiu de depozitare. Ideile noastre de echipare furgonete te ajuta sa maximizezi spatiul de incarcare in atelierul tau mobil.

Ideile de rafturi pentru furgonete mici pot oferi solutii convenabile si rentabile. O idee simpla de aranjare a dubitelor pentru proprietarii de furgonete mici este sa utilizati inaltimea spatiului de incarcare. Exista cateva moduri de a face acest lucru. Primul este pur si simplu sa instalezi mobilierul cu rafturi si sertare de la podea si pana la tavan, folosind toata inaltimea dubei.

O metoda mai eficienta – mai ales daca ai echipamente voluminoase – este sa instalezi o casetiera sub podea, adica sa mai construiesti un al doilea nivel de depozitare in interiorul compartimentului. Acest lucru este posibil datorita sertarelor culisante lungi. Acestea vor fi instalate la baza furgonetei peste care se pune o a doua podea pe care vor fi montate rafturile dorite. Podeaua “falsa” iti va oferi spatiu pentru depozitarea echipamentelor grele. Este, de asemenea, o ascunzatoare ideala pentru articolele scumpe pe care doresti sa le protejezi la cheie.

Utilizarea spatiului usiilor din spate este, de asemenea, o modalitate eficienta de a maximiza spatiul furgonetelor mici. Carligele de fixare pe usa din spate iti vor oferi un loc pentru a agata diverse scule sau echipamente de lucru, cum ar fi manusi, casti de protectie, curele de scule si unelte de zi cu zi la care doresti sa ai acces usor.

Daca ai o usa glisanta pe partea laterala a camionetei tale de transport, poti crea un dulap cu sertare cu doua sensuri, pozitionate pe 2 laturi. Unitatile de depozitare exterioare iti vor oferi acces la piesele si uneltele pe care le folosesti tot timpul, fara a fi nevoie sa te urci in interiorul camionetei. Nu este doar eficient, ci si convenabil.