Echipare furgonete pentru laborator mobil fitosanitar

Laboratorul mobil pentru analize in domeniul Fitosanitar este ideal pentru organele de control, agreate de Ministerul Agriculturii.
Stim cat de importanta este sanatatea plantelor pentru sustinerea si competitivitatea agriculturii, sigurantei alimentelor si a protectiei mediului, de aceea venim in ajutorul dumneavoastra, echipand autoutilitara cu tot ce are nevoie pentru desfasurarea activitatii pe teren.

Daca doresti sa iti echipezi furgoneta pentru astfel de interventii, atunci tot ce trebuie sa faci este sa vi si sa ne prezinti cerintele tale. Echipa noastra multidisciplinara de mecanici vor gasi cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti sa capeti un avantaj tehnologic in fata competitorilor tai.

Tecnolam este o societate specializata in echiparea vehiculelor autoutilitare pentru a eficientiza activitatea desfasurata de catre toti clientii nostri. Puteti conta pe noi sa va oferim cea mai buna solutie de echipare astfel incat inginerii vostri sa isi poata desfasura activitatea nestingheriti si eficient. Mecanicii nostri profesionisti reusesc sa duca la bun sfarsit orice fel de proiect care le este prezentat. Indiferent de echipamentele pe care le doriti montate pe autoutilitarele pe care le detineti, vom reusi sa gasim o solutie viabila care sa va permita sa obtineti rezultatele dorite.
Vino si descopera universul Tecnolam si nu vei regreta!

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953