Echipare furgonete pentru laborator mobil fitosanitar

Laboratorul mobil pentru analize în domeniul Fitosanitar este ideal pentru organele de control, agreate de Ministerul Agriculturii.
Știm cât de importantă este sănătatea plantelor pentru susținerea și competitivitatea agriculturii, siguranței alimentelor și a protecției mediului, de aceea venim în ajutorul dumneavoastră, echipând autoutilitara cu tot ce are nevoie pentru desfășurarea activițății pe teren.

Dacă dorești să îți echipezi furgoneta pentru astfel de intervenții, atunci tot ce trebuie să faci este să vi și să ne prezinți cerințele tale. Echipa noastră multidisciplinară de mecanici vor găsi cea mai bună soluție pentru ca tu să poți să capeți un avantaj tehnologic în fața competitorilor tăi.

Tecnolam este o societate specializată în echiparea vehiculelor autoutilitare pentru a eficientiza activitatea desfășurată de către toți clienții noștri. Puteți conta pe noi să vă oferim cea mai bună soluție de echipare astfel încât inginerii voștri să își poată desfășura activitatea nestingheriți și eficient. Mecanicii noștri profesioniști reușesc să ducă la bun sfârșit orice fel de proiect care le este prezentat. Indiferent de echipamentele pe care le doriți montate pe autoutilitarele pe care le dețineți, vom reuși să găsim o soluție viabilă care să vă permită să obțineți rezultatele dorite.
Vino și descoperă universul Tecnolam și nu vei regreta!

Sună Mesaj