Skip to main content

Echipare furgonete pentru laborator mobil fitosanitar

Laboratorul mobil pentru analize in domeniul Fitosanitar este ideal pentru organele de control, agreate de Ministerul Agriculturii.
Stim cat de importanta este sanatatea plantelor pentru sustinerea si competitivitatea agriculturii, sigurantei alimentelor si a protectiei mediului, de aceea venim in ajutorul dumneavoastra, echipand autoutilitara cu tot ce are nevoie pentru desfasurarea activitatii pe teren.

Atelier mobil profesional

Aceasta furgoneta a fost echipata dupa cerintele clientului cu mobilier profesional pentru depozitare scule si unelte de lucru, podea si capitonaj si diferite accesorii. In continuare vom enumera diferitele produse pentru aceasta echipare personalizata.

Incepem cu baza furgonetei si anume podeaua multistrat din lemn super rezistent, tratat cu rasini. Culoarea ei este de un gri deschis si prezinta borduri din aluminiu acolo unde se deschid usile pentru a preveni uzura intensa a acesteia avand in vedere ca sunt locurile cele mai traficate.

Apoi urcam in sus si gasim capitonarea peretilor laterali si a usilor, realizata din polipropilena cu un sistem in forma de fagure care da un plus si anume o rezistenta majora a placilor in caz de lovituri sau impact cu diferite produse din interiorul camionetei.

Pe latura dreapta a furgonetei gasim prinsa de capitonaj, o bara metalica lunga cu chinga pentru prinderea marfii. Acest lucru ajuta ca fiecare obiect mare pe care il trasnportam, sa nu se plimbe prin camioneta in timpul mersului acesteia.

Pe latura stanga avem o casetiera alcatuita din diferite produse si anume: 3 acoperitoare de roata deschise, un spatiu excelent pentru depozitare; un sertar culisant incapator cu sistem de blocare, peste care este pozitionat un blat de lucru din lemn tratat cu bordura in partea din spate; mai apoi avem un monobloc cu 4 sertare de diferite dimensiuni (fiecare sertar cu un covoras antivibratii), un raft deschis cu 7 cutii din plastic de culoare albastra, cutii detasabile si excelente pentru a vedea exact ce se afla in interior; mai apoi gasim 3 rafturi lungi si deschise pentru depozitare instrumente de tot felul.

Bineinteles ca nu lipsesc accesoriile si anume: sistemul electric cu prize si intrerupatoare, sistem de iluminat, suport rola de hartie, suport bidon de apa de 10l cu robinet si suport sapun lichid.

Tot ce ai nevoie pentru furgoneta ta

Daca doresti sa iti echipezi furgoneta pentru astfel de interventii, atunci tot ce trebuie sa faci este sa vi si sa ne prezinti cerintele tale. Echipa noastra multidisciplinara de mecanici vor gasi cea mai buna solutie pentru ca tu sa poti sa capeti un avantaj tehnologic in fata competitorilor tai.

Tecnolam este o societate specializata in echiparea vehiculelor autoutilitare pentru a eficientiza activitatea desfasurata de catre toti clientii nostri. Puteti conta pe noi sa va oferim cea mai buna solutie de echipare astfel incat inginerii vostri sa isi poata desfasura activitatea nestingheriti si eficient. Mecanicii nostri profesionisti reusesc sa duca la bun sfarsit orice fel de proiect care le este prezentat. Indiferent de echipamentele pe care le doriti montate pe autoutilitarele pe care le detineti, vom reusi sa gasim o solutie viabila care sa va permita sa obtineti rezultatele dorite.
Vino si descopera universul Tecnolam si nu vei regreta!

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL