Skip to main content

Echipare furgonete pentru service echipamente frigorifice

Daca esti tehnician specializat in montajul echipamentelor producatoare de frigidere, mentenanta si reparatiile frigorifice, ai nevoie de instrumente potrivite pentru ati desfasura munca. Noi, cei de la Tecnolam venim in ajutorul tau echipand autoutilitara ta.

Echipare service auto

Aceasta echipare este potrivita pentru cei care presteaza servicii de mentenanta sisteme frigorifice, insa iti reamintim ca mobilierul nostru este complet modular si se poate personaliza pentru fiecare marca si model auto in parte dupa cerintele clientului.

In acest atelier mobil avem o echipare pentru latura stanga a dubei cu mobilier monobloc ti car format din: 2 acoperitoare de roata deschise, una dintre ele prezinta kit-ul opritor de valize si anume un maner reglabil care blocheaza valizele. Dupa care avem 2 suporti de valize cu 2 valize din metal, detasabile si cu maner ergonomic pentru a le trasnporta oriunde este nevoie. Aceste valize pot contine cutii mici pentru compartimentarea pieselor.

Sertarele culisante sunt de diferite dimensiuni si prezinta un sistem de blocare dubla pentru a nu se deschide in timpul mersului. Fiecare sertar este dotat cu covorase antivibratii. Iar in partea superioara gasim o tavita extensibila pentru depozitare tuburi, tevi sau orice obiect lung.

Accesoriile sunt si ele foarte importante iar in acest caz avem bara metalica pentru prindere marfa cu chinga si accesorii pentru igiena si anume rola de hartie cu suportul aferent, sapun lichid si suport bidon de apa cu robinet.

Experienta | Profesionalism | Calitate

Experienta noastra in diferite proiecte ne-a permis sa devenim o adevarata autoritate pe piata, mai ales avand in vedere faptul ca de-a lungul timpului am instalat echipamente diverse pe modele variate de autoutilitare. Niciun proiect nu s-a dovedit a fi prea complex sau imposibil pentru inginerii nostri. La Tecnolam, apreciem provocarile, iubim problemele si obstacolele si reusim sa le depasim prin experienta si prin intermediul imaginatiei echipei noastre.

Asadar completeaza formularul de mai jos, specificand marca si modelul autoutilitarei pe care doresti sa o echipezi, din ce an este si care este domeniul de activitate in care iti desfasori munca pentru ati recomanda cea mai buna configurare speciala pentru nevoile tale.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL