Skip to main content

Echipare furgonete pentru service utilaje agricole

Vrei ca inginerii tai sa poata repara eficient si rapid orice fel de defectiune legata de functionarea corecta a utilajelor agricole? Atunci vino sa cunosti cea mai experimentata echipa de ingineri montatori din Romania, doar la Tecnolam! Noi vom putea sa iti dotam autoutilitarele si dubele cu echipamente care sa iti permita sa intervii prompt si rapid pentru a remedia orice fel de defectiune a utilajelor tale.

Rafturi autoutilitare si sertare sub podea

Daca spatiul interior al autoutilitarei tale este mic si nu stii cum sa aranjezi si sa depozitezi toate instrumentele de lucru necesare pentru activitatea ta, iti recomandam sertarele sub podea. In acest fel optimizezi tot spatiul de incarcare disponibil si il transformi in ceea ce ai realmente nevoie fara a schimba duba.

Daca te afli in aceasta situatie, iti recomandam sertarele sub podea. Aceste sertare pot fi de diferite dimensiuni si lungimi si sunt incapatoare. Sertarele se culiseaza si ies in afara compartimentului de incarcare atunci cand ai nevoie sa depozitezi sau sa scoti instrumentele de lucru. Sunt dotate cu covorase antivibratii si un sistem de blocare si inchidere dubla pentru siguranta transportului.

Peste aceste sertare vine pusa podeaua din lemn multistrat, tratata cu rasini speciale, foarte rezistenta si decupata la CNC dupa dimensiunea camionetei tale.

Mobilierul pe care il regasiti in aceasta echipare prezinta 4 sertare culisante laterale, 8 sertare frontale si un spatiu pentru depozitare inchis cu o jaluzea din aluminiu.

Apeleaza la profesionisti pentru echiparea dubei tale

Inginerii nostri vor asigura transformarea autoutilitarelor tale standard in adevarate masini pentru interventie atunci cand vine vorba de utilaje agricole. Vei putea sa preiei proiecte mai complexe care iti vor permite sa te dezvolti si sa ajungi din ce in ce mai bun la ceea ce faci. Desigur, montajul se va realiza la cele mai inalte standarde, tocmai ca tu si angajatii tai sa va puteti desfasura activitatea in siguranta, fara a avea niciun fel de problema.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL