Skip to main content

Mobilier atelier profesional, importanta sertarelor

15 martie 2023

In acest articol, vom vorbi despre mobilierul profesional de atelier si cat de importante sunt unitatile cu sertare. Acestea din urma sunt intr-adevar elemente foarte utile intr-un atelier profesional, deoarece va permit sa depozitati accesorii si unelte care sunt importante pentru munca de zi cu zi.

Dorim sa va reamintim ca firma noastra Technoline by Tecnolam se ocupa de mobilier profesional pentru ateliere de peste 35 de ani. O facem cu mare atentie si dedicare tuturor clientilor nostri si suntem foarte bucurosi sa ii putem ajuta sa-si implineasca visele.

De ce sa adaugati sertare mobilierului dvs. profesional de atelier?

Casetierele: sunt intr-adevar foarte importante intr-un atelier profesionist tocmai pentru ca pot contine elementele necesare muncii zilnice.

Motivele pentru care credem ca este necesara evaluarea adaugarii acestuia sunt:

  1. Ordine si organizarea atelierului: unitatile de sertare va permit sa pastrati in ordine si la indemana tot ceea ce este necesar pentru munca, fiecare unealta si piesa de schimb;
  2. Economie de spatiu: casetierele ne permit sa intram in starea de economisire a spatiului pentru a depozita toate elementele utile pentru lucru;
  3. Securitate: sertarele cu blocare pot impiedica accesul neautorizat la unelte sau materiale periculoase sau foarte scumpe;
  4. Profesionalism: a avea sertare bine organizate si ordonate transmite o imagine reala a profesionalismului atelierului si cu siguranta atrage noi clienti.

In compozitiile noastre cu mobilier modular service, vrem sa ne asiguram ca exista intotdeauna casetiere cu sertare.

De fapt, este posibil sa le vizualizati in magazinul nostru online si sa le cumparati individual ca module daca doriti.

Modularitatea este, de asemenea, un element important al tuturor compozitiilor noastre. Prin urmare, este posibil sa achizitionati casetiere individuale dar si la complet cu celelalte dulapuri si produse.

Se pot achizitiona urmatoarele module:

Modul casetiera 6 sertare pentru atelier

Casetiera de atelier cu 6 sertare cu extensie totala, montata pe grilaje si cu inchidere centralizata. Fiecare dintre sertare poate suporta pana la 35 kg. Casetiera este prevazuta cu incuietoare cu cheie pentru inchiderea tuturor sertarelor si un nou maner ergonomic din aluminiu. In plus, toate componentele sunt vopsite cu pulberi de poliester.

Modul casetiera 9 sertare pentru atelier

Tot in acest caz: este un modul cu totusi 9 sertare cu extractie totala pe ghidaje si inchidere centralizata. Fiecare dintre sertare poate suporta 35 kg. Comoda este prevazuta cu incuietoare cu cheie pentru inchiderea tuturor sertarelor si are si maner ergonomic. Toate componentele sunt vopsite cu pulberi de poliester.

Evident, in afara de casetiere, mai avem si alte module, precum:

Fiecare dintre module contine specificatii care pot fi gasite pe paginile dedicate din magazinul nostru online.

Cum sa solicitati sfaturi pentru a obtine oferta pentru mobilier spatiu reparatii?

Foarte simplu: trebuie doar sa ne contactati fie telefoni fie completand formularul prezent in site si apoi veti avea o oferta 100% personalizata.

Personalul nostru ajuta: antreprenori, profesionisti din industrie si mai ales persoane private in achizitionarea si dotarea propriului atelier profesional.

Ofertele noastre sunt perfecte pentru toti lucratori interesati, de asemenea, cream amenajarea in functie de ceea ce este necesar pentru fiecare client in parte avand in vedere ca domeniile, atelierele si nevoile sunt diferite. Mobilierul nostru este astfel adaptabil oricarui loc de munca care are intentia de a fi un atelier profesionist sau un garaj pentru hobby.

Amenajarea atelierului, fie el profesional sau un spatiu de lucru unde va desfasurati activitatea si pasiunea, este acum foarte simpla. Preturile variaza de la 300,00 euro pentru module individuale pana la mii de euro in functie de nevoi. Oferta este gratuita si este posibil sa solicitati randarea 3D pentru a putea vizualiza intreg rezultat.