Skip to main content

Mobilier pentru depozitare materiale voluminoase

21 octombrie 2022

Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care ni le pun clientii nostri despre amenajarea dubei este referitor la organizarea materialelor prin urmare ce configuratie de mobilier este potrivita pentru atelierul lor mobil.

A fi nevoit sa-ti configurezi duba si sa nu stii de unde sa incepi, poate fi o adevarata provocare. Din acest motiv, compania Tecnolam a creat produse profesionale si functionale pentru organizarea materialelor in vehicule comerciale.

Sunt anumite produse din gama noastra care au devenit un must pentru meseriasii profesionisti care doresc autoutilitare din ce in ce mai eficiente. De-a lungul anilor am creat zeci de echipari pentru orice tip de vehicul comercial si pentru nenumarate profesii, iar aceasta este satisfactia noastra .

Munca noastra se desfasoara in acest domeniu de peste 30 de ani, cu pasiune ne ajutam clientii sa gaseasca configuratia modulara potrivita pentru duba si nevoile lor. Oferim sfaturi utile potentialilor nostri clienti, nu numai in ceea ce priveste dotarea autoutilitarelor, ci si referitor la noutati avantajoase pentru eventualele reduceri si bonusuri.

Astazi vorbim despre rafturi pentru depozitarea materialelor voluminoase. Compania noastra s-a gandit la asta pentru tine si a creat: MOBILIER CU RAFTURI H20 POTRIVITE PENTRU MATERIALE VOLUMINOSE SI PENTRU EURO CONTAINERE.

CEA MAI SIMPLA METODA DE ORGANIZARE A MATERIALELOR CU NOUL RAFT TECNOLAM

Ei bine, haide sa vorbim despre cel mai simplu mod de a-ti organiza materialele, uneltele si ustensilele de dimensiuni medii. Iti reamintim ca pentru unelte foarte mici, am creat cutii excelente din plastic, de trei dimensiuni si cutii transpartente basculante care se monteaza pe rafturi deschise. In acest caz insa, oferim rafturi complet noi, foarte rezistente si potrivite pentru a contine tot ceea ce este necesar pentru lucru atunci cand vine vorba de materiale grele.

LINIA TI-VAN NE UIMESTE CU MOBILIER CU RAFTURI H20

Utilizarea lor este cu adevarat practica si sunt perfecte pentru orice munca pe care o faci. Daca esti electrician, instalator sau mecanic si trebuie sa iti organizezi materialul in asa fel incat sa-l gasesti imediat, acesta este produsul potrivit pentru tine.

CARE SUNT CARACTERISTICILE NOULUI MOBILIER TECNOLAM H20?

  • Are rafturi H20, perfecte pentru depozitarea atat a materialelor voluminoase, cat si a euro containere de scule;
  • Este realizat cu o structura din otel de inalta rezistenta;
  • Are margini in fata de 24 mm inaltime si de 55 mm in spate;
  • Vine la pachet cu un covoras negru antiderapant/ antivibratii;
  • Potrivit pentru euro containere.

DE CE SA ACHIZITIONEZI RAFTURILE H20?

Fara indoiala, principalul motiv este organizarea materialelor in mod profesional, in comparatie cu alte metode handmade realizate de unul singur. In plus, unul dintre avantajele achizitionarii produselor noastre pentru amenajarea dubei, este acela de a gasi materiale de cea mai inalta calitate, care au trecut multe teste inainte de a fi vandute.

Unul dintre motivele suplimentare pe care le consideram cel mai important dintre toate: este siguranta. A cumpara dotarile noastre pentru autoutilitare inseamna a cumpara de la o firma specializata in sector, gata sa iti favorizeze si sa iti ofere siguranta in achizitia ta. De asemenea, vrem sa iti reamintim ca produsele noastre au garantie 36 de luni si sunt special concepute pentru a mobila camionete intr-un mod adecvat, simplu si practic.

Este usor sa ceri oferta specifica pentru o amenajare completa a camionetei tale. In site-ul noastru online avem diverse echipari standard pe care le poti vedea cu un simplu click, deja pre-organizate si anume: CONFIGURARI BASE; STANDARD; LUXURY. In cazul in care observi ca nu ti se potrivesc, este posibil sa ceri o oferta pentru un echipament personalizat pentru autoutilitara ta sau sa achizitionezi si un singur produs.

Configuratiile noastre sunt modulare si, prin urmare, foarte simple de asamblat si dezasamblat, punctul lor forte este, fara indoiala, adaptabilitatea. Pretul este unul dintre factorii foarte importanti pentru achizitie si ne dorim sa iti oferim tot ce este mai bun pentru tine.

In plus, iti putem oferi o randare 3D complet gratuita, care va fi creata cu asistenta personalului nostru specializat.