Skip to main content

Mobilier service personalizat pentru orice duba si activitate

11 mai 2022

Ei bine, da! In cele din urma, vei putea profita de noile tehnologii si inovatii pentru a-ti maximiza oportunitatile tale de munca. De fapt, datorita mobilierului pentru autoutilitare, poti adauga valoare activitatii tale cu un plus de profesionalism.

SISTEM DE ECHIPARE DUBA PENTRU FIECARE PROFESIE?

Da, pentru ca stim care sunt nevoile zilnice de munca ale fiecarui profesionist. Fie ca esti mester, instalator, zidar, inginer instalator, mecanic, muncitor montaj, tehnician, electrician, stii ca duba ta este esentiala in viata de zi cu zi.

Ne ocupam de echipamente pentru autoutilitare de peste 40 de ani, asa ca suntem potriviti pentru tine. Iti oferim rafturile noastre cu profesionalism si daruire, nu vindem doar un produs, ci si o baza solida pentru afacerea ta. Te ajutam sa iti realizezi visul, sa iti transformi duba intr-un atelier mobil practic.

Vei gasi informatii specifice pentru fiecare profesie si multe idei de configurare cu produse personalizate pentru toate nevoile de afaceri. Nu exista mobilier standardizat pentru fiecare duba, fiecare muncitor are nevoie de ceva unic pentru a-si face treaba cel mai bine. Spre deosebire de alte companii, Tecnolam are un catalog de produse foarte variat, si tocmai din acest motiv reuseste sa faca diferenta!

AI NEVOIE DE O CONFIGURARE STANDARD PENTRU FLOTA COMERCIALA?

Nici o problema! Suntem aici pentru tine si de aceasta data, cu linia standard de echipamente, am creat trei modele si trei game de pret.

BASE: pentru cei care au nevoie sa-si instaleze camioneta, dar nu au nevoi speciale si doresc produse de baza, fara prea multe accesorii sau complicate;

CONFORT: pentru cei care au nevoie de produse de calitate superioara cu rafturi practice si sertare detasabile; este o varianta de mijloc, nu foarte cheala dar nici foarte incarcata.

LUXURY: tot ce ai nevoie pentru un set-up de o calitate superioara, cu produse variate si o configurare mai complexa.

Este posibil sa alegi o configurare 100% personalizata in functie de nevoile afacerii tale. Echiparea unei flote comerciale nu a fost niciodata mai usoara. Personalul este disponibil pentru a te ajuta sa alegi cele mai bune rafturi in functie de nevoile zilnice de lucru.

 

ECHIPAMENTE PERSONALIZABILE PENTRU FIECARE PROFESIE SI FIECARE MARCA AUTOUTILITARA

A echipa o autoutilitara in interior inseamna a petrece ore intregi pentru  a crea un design, cautarea materialelor plus mana de lucru si bataia de cap, daca alegi sa iti amenajezi duba de unul singur.

Sistemul modular proiectat de Tecnolam este perfect si infailibil deoarece se bazeaza pe siguranta persoanelor care il folosesc si siguranta sculelor, dar nu numai, este adaptabil tuturor nevoilor de lucru.

Sistemul modular pe care il oferim este conceput pentru a amenaja toate marcile de autoutilitare. Componentele sunt de fapt disponibile in diferite dimensiuni si, prin urmare, ofera o posibilitate mai mare de alegere.

Odata achizitionat, set-up-ul personalizat poate fi dezasamblat si adaptat unei alte autoutilitare, in functie de nevoile si dorintele tale.

TRANSFORMAREA CAMIONETEI IN-UN ATELIER MOBIL PENTRU FIECARE PROFESIE

De peste 40 de ani Tecnolam se implica in echiparea autoutilitarelor astfel incat acestea sa devina un atelier mobil exceptional, functional si de durata.

Dotarea si transformarea unei dube intr-un atelier mobil este simpla, cu indicatiile corecte.

De altfel, un rezultat excelent se poate obtine datorita: dulapurilor personalizate cu rafturi si sertare, valize si cutii din plastic, spatii depozitare practice, mese de lucru si accesorii vari.

Obtinerea unui sistem de organizare pentru atelier mobil inseamna si munca in siguranta totala. Tecnolam are toate certificarile necesare pentru a garanta siguranta maxima cu materiale de inalta calitate, solid fixate in interiorul dubei.

Toate componentele si produsele, dar mai ales rafturile, sunt certificate si in conformitate cu legea.

Gama de accesorii pe care Tecnolam le-a conceput pentru amenajarea atelierului mobil este, de asemenea, foarte larga pentru toti profesionistii.

CARE SUNT BENEFICIILE CUMPARARII SI MONTARII UNUI MOBILIER PE BAZA CARACTERISTICILOR MUNCII TALE?

Beneficiile sunt numeroase si fiecare dintre ele reprezinta un motiv valabil pentru achizitionarea unui set-up Tecnolam.

Sa aflam impreuna intr-un rezumat practic:

  •  De incredere: Tecnolam este o companie extrem de profesionista si serioasa, infiintata in Italia si prezenta in toata Europa si nu numai.
  • Materialele sunt de cea mai buna calitate si fiecare produs are garantie pentru 36 de luni.
  • Ordinea si curatenia compartimentului autoutilitarei.
  • Asamblarea este simpla, iar amenajarea poate avea loc in deplina autonomie sau efectuata de catre un operator Tecnolam.
  • Livrare prompta la companii si persoane fizice in 10/15 zile.
  • Fiabilitate: este posibil sa alegi un set-up standard: BASE; CONFORT; LUXURY.
  • Poti alege echipamente 100% personalizate in functie de domeniul tau de activitate.
  • Obtinerea unui atelier mobil este usor cu sfatul personalului Tecnolam.
  • Avantajul alegerii unei dotari Tecnolam este acela de a avea produse potrivite afacerii tale, bazat pe nevoile tale.
  • De asemenea, poti amenaja acoperisul camionetei cu un suport de portbagaj practic sau suport de scara, usor de asamblat.

CALITATE SI SIGURANTA MOBILIERULUI METALIC PERSONALIZAT

Calitatea este importanta pentru noi la Tecnolam. Ascultam feedback-ul clientilor nostri, iar sistemele noastre de mobilier sunt testate si imbunatatite in mod regulat. Folosim tehnici de simulare de ultima generatie si livram parti critice din gama noastra de produse pentru teste de impact.

Securitatea este cel mai important lucru. Asigurarea tuturor materialelor si uneltelor in siguranta in camioneta te protejeaza nu numai pe tine, ci si pe cei din jur.

Solicitarea unei oferte si randare 3D gratuita este simpla, doar sa ne contactezi si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a avea o configurare pentru duba ta.