Skip to main content

Organizare Van cu solutii depozitare scule

20 aprilie 2022

Tecnolam intelege ca meseriasii si mesterii din diferite domenii vor sa fie mai productivi, mai eficienti si mai operativi. Adesea, cel mai mare handicap pentru orele pierdute este un atelier mobil dezorganizat. Cate ore pe saptamana pierzi cautand unelte, piese si echipamentele de lucru?

Avand un spatiu dedicat pentru toate uneltele esentiale ce tin de lucru, iti va fi mai usor sa gasesti instrumentele de care ai nevoie pentru a finaliza lucrarea inceputa. Asta inseamna ca iti faci treaba in timp util iar finalizarea proiectului va fi mult mai rapida! Mai multa productivitate inseamna mai mult venit.

Atelierele mobile devin din ce in ce mai populare printre meseriasii din Romania. Indiferent daca preferi rafturi modulare sau un sistem mobilier personalizat care ofera solutii complete van, organizarea din interiorul camionetei tale de lucru aduce numeroase beneficii.

Sistemele noastre de organizare scule cu mobilier autoutilitare, ofera solutii complete pentru furgonete. Luam in considerare spatiul disponibil din interiorul dubei si folosim inaltimea pentru a optimiza spatiul de depozitare. Cu o gama larga de echipamente disponibile, dotarile cu mobilier pentru furgonete iti protejeaza echipamentul pentru activitatea de munca specifica impotriva deteriorarii si iti permit sa urmaresti eficient ce piese necesita aprovizionate.

SOLUTII COMPLETE CU ACCESORII AUTOUTILITARE

Mesteri isi folosesc dubele in mod diferit; de la companie la companie chiar si pana la persoane fizice, fiecare are propriile preferinte. Desi suntem un mare fan al sistemelor de mobilier modular pentru furgonete, trebuie sa recunoastem ca nimic nu poate invinge un sistem personalizat care iti ofera o solutie completa pentru camioneta ta cu, care iti desfasori activitatea de zi cu zi.

Secretul sistemelor de depozitare eficient se rezuma in mare parte la accesoriile pentru echipari furgonete. Capitonare pereti interiori, podele multistrat, casetiere si dulapuri sunt sisteme standard pentru atelierele mobile. Dar accesoriile care insotesc aceste sisteme iti permit sa lucrezi mai inteligent, mai rapid si mai eficient.

Accesoriile de depozitare pentru furgonete sunt diverse. De exemplu, la Tecnolam, furnizam si instalam o lista lunga de resurse care sunt concepute pentru a te ajuta sa-ti organizezi camioneta pentru o eficienta maxima. Solutiile noastre complete pentru autoutilitare includ:

SOLUTII COMPLETE PENTRU INSTALATORI

Instalatorii sufera de obicei de dube dezordonate. Mai mult, cu cat trece timpul, cu atat camioneta devine mai dezorganizata si mai haotice. O parte a problemei este ca instalatorii sunt adesea prea ocupati pentru a rezolva problema din interiorul atelierului mobil.

Solutia de remediere rapida este sa instalezi un sistem de rafturi pentru camioneta in interiorul compartimentului de incarcare. Un sistem de stocare bine calibrat te ajuta sa fi mai organizat, mai operativ si sa ai mereu spatiu liber pentru manevrare in duba.

Solutiile noastre complete pentru vehicule comerciale merg dincolo de organizare. La Tecnolam, apreciem valoarea economica a sculelor scumpe. De aceea, recomandam sa instalezi sisteme de siguranta care iti protejeaza uneltele impotriva deteriorarii. 

Exista si o problema de securitate. Odata cu, cresterea, inmultirea si dezvoltarea firmelor care opereaza cu ajutorul autoutilitarelor, exista o crestere si la nivelul furturilor si spargerilor de furgonete. Atelierele mobile sunt vizate de hotii care cauta unelte scumpe pe care le pot vinde ulterior pe piata. Aici vine in ajutor echiparea noastra securizata cu inchidere la cheie tocmai pentru evitarea acestor intamplati neplacute.

Am acoperit mai detaliat solutiile complete de furgonete pentru instalatori intr-un articol anterior. Daca esti instalator, iti recomandam sa consulti echiparile noastre pentru instalatori aici.

IDEI OPTIMIZARE SPATIU MIC IN DUBA

Daca te gandesti sa iti configurezi autoutilitara ta intr-un atelier mobil, ia in considerare urmatoarele idei:

Echipare duba cu sertare culisante lungi ca spatiu de stocare care sa iti permita sa depozitezi articole mai mari in partea de jos a dubei. O podea pozitionata deasupra sertarelor lungi te va ajuta sa optimizezi spatiul pentru depozitare, folosind mobilier de jos si pana sus pe toata inaltimea dubei. Este o solutie creativa si extrem de eficienta.

Depoziteaza uneltele si echipamentele pe care le folosesti in fiecare zi in partea din fata a zonei de incarcare, unde le poti accesa cu usurinta.

Pastreaza piesele pe care le utilizezi in mod regulat langa usa si la o inaltime convenabila.

Tine cont de siguranta sculelor de lucru pentru a le proteja de factori daunatori exteriori.

Ai cerinte si nevoi pe care doresti sa le impartasesti cu noi? Ia legatura cu Tecnolam si spune-ne dorinta ta.