Skip to main content

PODELE AUTOUTILITARE

Pentru a-ti proteja investitia, a rezista cat mai bine in timp si a-si indeplini cat mai bine functiile, recomandam achizitia de podele furgonete. Alegerea variantei cele mai potrivite are rol nu doar de protectie, ci si de siguranta a transportului bunurilor sau produselor carora autoutilitara le este destinata.
Daca ai nevoie de podele de calitate, multistrat, antiderapante, rezistente, durabile si eficiente, alege podelele pentru autoutilitare realizate de Tecnolam Romania. Oferta companiei include produse concepute si realizate pentru a corespunde perfect si sigur marcii de vehicul carora le sunt destinate.
Podele pentru autoutilitare realizate si distribuite sunt construite din lemn de fag multistrat, cu grosime de 12 mm, acoperite cu un strat fenolic, ce le confera rezistenta la umiditate, patare si zgarieturi si le face antiderapante. Ele pot fi finisate cu borduri de aluminiu la usile din spate sau la usa laterala. Acestea le ofera o protectie suplimentara atunci cand se realizeaza incarcarea cu stivuitorul.
Putem produce si podele din aluminiu striat cu grosime de 2,5 mm sau podele de protectie personalizate.
Pentru a beneficia de forma si modelul potrivit, atunci cand faceti comanda trebuie sa specificati marca, modelul, anul de fabricatie, ampatament furgonetei si scopul pentru care va fi folosita aceasta.
Daca sunt indeplinite aceste conditii, montajul podelei de protectie a furgonetei se poate realiza simplu. Tot ce ai de facut va fi fixarea ei si aplicarea unui silicon special.

Podele de Protectie

Podelele pentru autoutilitare sunt cea mai sigura masura de protectie, pentru a preveni uzura, distrugerea si patarea acestei parti a vehiculului. De aceea, pentru a le mentine un aspect curat si ingrijit si a garanta siguranta transportului, optati pentru aceasta forma de echipare.
Noi producem si vindem podele dube pentru cele mai importante tipuri de autoutilitare, podele Dacia, podele Renault, podele Volkswagen, podele Peugeot, podele Opel, podele Mercedes, podele Nissan, podele Ford, podele Fiat, podele Citroen.

Pentru mai multe detalii despre podele de protectie furgonete Tecnolam sau pentru a face o comanda, va asteptam sa ne contactati!