Skip to main content

RAFTURI CU SCULE AUTO

Daca esti in cautarea celei mai bune variante de organizare a autoutilitarei sau service-ului tau, vino la Tecnolam Romania. Oferim rafturi de scule auto si solutii optime de montare si eficientizare a depozitarii spatiului atelierului sau interiorului vehiculului tau.
Astfel daca vrei rafturi cu scule pentru autoutilitare si dube sau furgonete si ai nevoie de un consilier cu experienta, proiecte adaptabile si costuri avantajoase, nu ezita sa ne contactezi.
Vindem rafturi pentru sculele auto pentru toti cei interesati de produse rezistente, bine compartimentate, ce ofera posibilitati multiple de dispunere, montare si organizare.
Gama noastra de produse este diversificata si se adreseaza tuturor proprietarilor si administratorilor de service-uri si tuturor detinatorilor de autoutilitare.
Oricare ar fi extinderea spatiul disponibil sau marca, dimensiunea si capacitatea interioara, avem solutii, echipamente si accesorii pentru a le dota conform celor mai noi si eficiente standarde.

Rafturi cu Scule Auto

Pentru a putea oferi toate facilitatile si organizarea de care are nevoie un service sau o autoutilitara, este nevoie de rafturi cu scule auto cat mai variate, cu un conceput care sa tina seama de specificul domeniului de activitate.
Rafturile aflate in oferta noastra, pe care le utilizam pentru a echipa ateliere si dube, sunt special alese pentru a oferi cele mai bune solutii de dispunere si eficientizare a spatiului disponibil. Ele sunt stabile, din materiale rezistente si usoare, cu durabilitate foarte mare.
Punem la dispozitia clientilor nostri o gama foarte diversificata de modele auto si dimensiuni de interioare.

Rafturi cu scule pentru Autoutilitare

Dispunem de cea mai variata gama de rafturi cu scule pentru autoutilitare pe care o gasesti pe piata. Executam echipari si dotari cu cele mai noi solutii si produse disponibile la ora actuala.
Echipa noastra va avea grija ca toate rafturile cu scule de care ai nevoie sa fie cat mai sigure, bine pozitionate si accesibile. Cei care se ocupa de punerea in opera a lucrarilor sunt calificati pentru a respecta toate normele de siguranta in vigoare si toate reglementarile specifice.
Suntem autorizati sa executam proiecte cu rafturi de scule pentru autoutilitare si dube. Detinem calificarea si cunostintele necesare pentru a te consilia si a oferi toate informatiile legate de produse, manopera si utilitate. Ne putem ocupa si de montarea acestora.
Autoutilitarele, dubele si furgonetele pe care le echipam cu rafturi cu scule auto corespund tuturor regulilor de siguranta si utilizare.
Astfel, pentru a fi cat mai organizat in activitatea ta si a dispune de toate dotarile, ustensilele, echipamentele si rafturile cu scule auto de care ai nevoie, solicita oferta noastra!

Vrei ca fiecare vehicul din flota ta sa devina un adevarat service mobil pe roti? Sau ai nevoie ca autoutilitarele tale sa raspunda diferitor feluri de incidente? Atunci vino la Tecnolam, spune-ne specificul activitatii tale si ce ai nevoie ca autoutilitarele tale sa faca, iar noi le vom dota cu cele mai bune solutii, astfel incat tu sa poti duce la capat orice misiune in siguranta si intr-un mod eficient.
Spre exemplu, daca intreprinzi activitati de service, mai mult ca sigur furgonetele tale au nevoie sa fie dotate cu rafturi interioare in care sa poti amplasa diferite unelte sau truse de scule. Avem disponibile diferite tipuri de casetiere care se pot monta foarte facil pe orice model de vehicul. Acestea au sertare securizate, prevazute cu glisiere metalice cu bile care pot fi scoase cu totul din suport. Astfel, mecanicii tai vor putea sa isi desfasoare activitatea mai rapid, eficient si facil. Bineinteles, toate sertarele sunt securizate cu sisteme de blocare individuala pentru a evita orice fel de deschidere involuntara atunci cand vehiculul se afla in mers. Pentru a spori gradul de confort al pasagerilor si al soferului, casetierele pe care Tecnolam le poate monta pe vehiculele tale sunt de asemenea capitonate pe interior pentru a reduce zgomotul.
Astfel de rafturi interioare pentru autoutilitare pot sustine orice fel de unealta de care tehnicienii sau mecanicii tai au nevoie pentru a isi duce la bun sfarsit misiunea. Desigur, putem sa folosim experienta noastra si ingeniozitatea pentru a iti propune exact echipamentele de care ai nevoie pentru a realiza orice obiect de activitate. Tocmai de aceea, indiferent de ce ai nevoie, poti fi sigur ca la Tecnolam vei gasi raspunsul perfect pentru nevoile tale.
Experienta, promptitudinea si ingeniozitatea sunt cuvintele care ne recomanda. Astfel, daca decizi sa intrii in contact cu inginerii nostri vei putea sa te bucuri de cele mai profesionale servicii de montaj pentru toate nevoile tale. Vino la noi si iti vom transforma flota de vehicule standard in adevarate autoutilitare gata de orice interventie sau serviceuri mobile, complet utilate!