RAFTURI CU SCULE AUTO

Daca esti in cautarea celei mai bune variante de organizare a autoutilitarei sau service-ului tau, vino la Tecnolam Romania. Oferim rafturi de scule auto si solutii optime de montare si eficientizare a depozitarii spatiului atelierului sau interiorului vehiculului tau.
Astfel daca vrei rafturi cu scule pentru autoutilitare si dube sau furgonete si ai nevoie de un consilier cu experienta, proiecte adaptabile si costuri avantajoase, nu ezita sa ne contactezi.
Vindem rafturi pentru sculele auto pentru toti cei interesati de produse rezistente, bine compartimentate, ce ofera posibilitati multiple de dispunere, montare si organizare.
Gama noastra de produse este diversificata si se adreseaza tuturor proprietarilor si administratorilor de service-uri si tuturor detinatorilor de autoutilitare.
Oricare ar fi extinderea spatiul disponibil sau marca, dimensiunea si capacitatea interioara, avem solutii, echipamente si accesorii pentru a le dota conform celor mai noi si eficiente standarde.

Rafturi cu Scule Auto

Pentru a putea oferi toate facilitatile si organizarea de care are nevoie un service sau o autoutilitara, este nevoie de rafturi cu scule auto cat mai variate, cu un conceput care sa tina seama de specificul domeniului de activitate.
Rafturile aflate in oferta noastra, pe care le utilizam pentru a echipa ateliere si dube, sunt special alese pentru a oferi cele mai bune solutii de dispunere si eficientizare a spatiului disponibil. Ele sunt stabile, din materiale rezistente si usoare, cu durabilitate foarte mare.
Punem la dispozitia clientilor nostri o gama foarte diversificata de modele auto si dimensiuni de interioare.

Rafturi cu scule pentru Autoutilitare

Dispunem de cea mai variata gama de rafturi cu scule pentru autoutilitare pe care o gasesti pe piata. Executam echipari si dotari cu cele mai noi solutii si produse disponibile la ora actuala.
Echipa noastra va avea grija ca toate rafturile cu scule de care ai nevoie sa fie cat mai sigure, bine pozitionate si accesibile. Cei care se ocupa de punerea in opera a lucrarilor sunt calificati pentru a respecta toate normele de siguranta in vigoare si toate reglementarile specifice.
Suntem autorizati sa executam proiecte cu rafturi de scule pentru autoutilitare si dube. Detinem calificarea si cunostintele necesare pentru a te consilia si a oferi toate informatiile legate de produse, manopera si utilitate. Ne putem ocupa si de montarea acestora.
Autoutilitarele, dubele si furgonetele pe care le echipam cu rafturi cu scule auto corespund tuturor regulilor de siguranta si utilizare.
Astfel, pentru a fi cat mai organizat in activitatea ta si a dispune de toate dotarile, ustensilele, echipamentele si rafturile cu scule auto de care ai nevoie, solicita oferta noastra!

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953