Skip to main content

Rampe de incarcare motociclete

8 decembrie 2022

Daca esti in cautarea celor mai bune rampe de incarcare si descarcare pentru motociclete, esti in locul potrivit. Avem o gama larga de rampe din care sa alegi, iar livrarea noastra rapida te va face sa ai noua rampa in cel mai scurt timp pentru a te bucura de ea.

Selectia noastra de rampe de incarcare si descarcare pentru motociclete este inegalabila si suntem increzatori ca o vei gasi pe cea perfecta pentru nevoile tale. Indiferent daca ai nevoie de o rampa pentru o singura motocicleta sau pentru mai multe motociclete, sau ai nevoie de o rampa pentru incarcare marfa de orice tip, avem modelul pe care il cautai.

Rampele de incarcare sunt o modalitate excelenta de ati incarca motocicleta intr-o duba sau camion, facilitand transportul. Sunt foarte usor de utilizat si iti permit sa duci motocicleta oriunde doresti fara probleme.

Calitatea rampelor noastre este foarte ridicata si are o durabilitate extrem de lunga. Rampele pot fi pliate si depozitate cu usurinta atunci cand nu sunt folosite fara sa ocupe mult spatiu in interiorul camionetei. De asemenea, sunt disponibile si rampe pentru incarcarea motocicletelor mari sau atv-urile in dube sau remorci. Aceste rampe sunt fabricate din aluminiu de inalta rezistenta, sunt usoare si pot fi pliate rapid si facil atunci cand nu sunt folosite.

CE SUNT RAMPELE DE MOTOCICLETA?

Rampele pentru motociclete sunt instrumente care sunt folosite pentru a incarca motociclete in autoutilitare. Exista diferite tipuri de rampe disponibile pe piata, dar toate au acelasi scop: sa ridice motocicleta pentru a putea fi incarcata in duba de transport.

Rampele pentru motociclete care se gasesc pe piata, pot fi din metal (aluminiu sau otel) sau plastic si pot avea multe forme si dimensiuni.

CARACTERISTICILE RAMPELOR AUTO TECNOLAM

Rampele auto fabricate de catre Tecnolam au diferite caracteristici iar in randurile urmatoare vom enumera care sunt acestea.

 • Rampe auto potrivite pentru toate marcile si modelele de autoutilitare
 • Sunt usoare datorita materialului folosit si anume aluminiu
 • Se monteaza rapid si se pliaza pentru a fi transportate in interiorul dubei
 • Sunt antiderapante, astfel incarcarea motocicletei tale va fi usoara, fara risc de alunecare
 • Prezente in diferite dimensiuni atat in lungime cat si in latime
 • Nu prezinte picioare de sustinere
 • Sunt dotate cu balamale robuste si manere de prindere

AVANTAJE

 • Garantie 36 de luni
 • Preturi de producator
 • Livrare rapida in toata Romania
 • Consultanta gratuita

Suntem aici pentru a te ajuta, asa ca nu sta pe ganduri si intra in contact cu noi. Echipam autoutilitare de peste 40 de ani cu tot necesarul si le transformam in adevarate ateliere mobile.