Skip to main content

RAMPE PENTRU INCARCARE AUTOUTILITARE

Disponibil pentru toate modelele de vehicule

“Simplificati-va munca pentru incarcarea si descarcarea marfurilor cu rampele noastre”

Tecnolam va ofera posibilitatea de a obtine rampe auto fiabile pentru incarcare si descarcare. Rampele auto se potrivesc in diverse domenii de lucru, atat pe santierele de constructii, in transport, fie chiar in activitatile de depozitare a diverselor materiale, precum si pentru incarcarea si descarcarea marfurilor.

Ele ajuta la dezvoltarea normala a lucrarilor pe santierele de constructii, fabricile si industriile de diferite tipuri.

Rampele de incarcare pentru camionete sunt realizate de Tecnolam, astfel incat lucrarea sa fie mai usoara, bine organizata si actiunea de incarcare si descarcare sa fie realizata cu usurinta fara depunerea unui efort mare.

CARE SUNT AVANTAJELE DE A INSTALA O RAMPA DE INCARCARE SI DE DESCARCARE PE AUTOUTILITARA DVS.?

Nu este dificil sa identifici avantajele pentru cei care decid sa foloseasca rampele de incarcare in calatoriile zilnice de munca.

De fapt, este posibil sa transportati marfuri cu usurinta, dar nu numai, este posibil sa transportati echipamente si materiale de lucru pentru a va facilita munca si a face mai putin efort.

Rampele de incarcare si descarcare va permit sa nu pierdeti timp pretios si sa aveti mai putine dureri musculare datorate mutarea marfurilor.

Siguranta, functionalitatea si productivitatea sunt prioritatile la locul de munca, mai ales atunci cand aveti un atelier mobil.

Rampele auto ofera un suport excelent la transportul marfurilor. Ganditi-va la toate acele momente in care ati transportat diferite obiecte, produse, cutii sau mobilier si ceva nu a mers cum trebuie, provocand daune. Cu ajutorul rampei Tecnolam, treaba va fi mult mai usoara, va veti deplasa in jurul atelierului mobil in deplina siguranta si armonie, evitand evenimente neplacute si neprevazute.

Rampa nu are nevoie de nicio intretinere speciala, in afara de curatarea normala intre momentele de incarcare si descarcare in cazul in care locul unde executati lucrarile este compromis.

CARE SUNT CARACTERISTICILE RAMPELOR NOASTRE DE INCARCARE SI DESCARCARE?

“Puteti opta pentru mai multe rampe in functie de necesitate“

  • Rampele pot fi instalate pe orice tip de mijloc de transport. Atat vehiculele mici, cat si cele mari sau articulate.

  • Rampele ofera posibilitatea de a satisface fiecare buget pentru fiecare muncitor, cu un raport calitate / pret excelent.

  • Rampele sunt in intregime din aluminiu, Tecnolam ofera materiale de cea mai inalta calitate.

  • Rampele sunt usoare si usor de pliat.

  • Rampele nu au nevoie de picior si au o balama foarte robusta, cu o capacitate de 700 kg.

  • Rampele sunt echipate cu cauciuc antiderapant.

  • Sunt disponibile in diferite formate: 2 metri sau 2,5 metri latime pe 80 cm sau 1 metru.

CARE SUNT TIPURILE DE RAMPE TECNOLAM?

Exista diferite tipuri si modele de rampe de incarcare, printre cele mai utilizate sunt cu siguranta rampele din aluminiu, care garanteaza o soliditate mare in utilizare chiar si cu sarcini considerabile si o structura usoara.

Rampele sunt fixate pe autoutilitara sau vehicule comerciale, datorita unui sistem numit tavita telescopica, care va permite sa lucrati in siguranta deplina, fara probleme de miscari bruste sau defectiuni. Acest sistem de ancorare este perfect adaptabil la orice tip de suport din interiorul autoutilitarei. Rampele sunt compuse dintr-un aliaj de aluminiu, ceea ce le garanteaza o practicitate extrema in utilizare. De asemenea, au o rezistenta foarte mare la orice tip de greutate sau interventie externa, chiar si la agenti chimici foarte corozivi.

Acest tip de instrument de lucru este disponibil in diferite versiuni, pentru a permite oricui sa aleaga cea mai buna solutie pentru nevoile sale.

Exista modele cu sistem de deschidere dubla sau cu deschidere orizontala sau modele care au o structura cu un singur element.

Evident, fiecare dintre aceste modele este conceput pentru fiecare tip de activitate si poate fi personalizat pentru fiecare nevoie.

INSTALAREA NU NECESITA ASTEPTARE LUNGA, SE POATE FACE IMEDIAT SI IN AUTONOMIE COMPLETA.

RAMPA DE INCARCARE SI DE DESCARCARE ESTE UN INSTRUMENT IN CONFORMITATE CU LEGEA?

In faza preliminara utilizarii unei rampe de incarcare si descarcare, aceasta a fost testata si este omologata in conformitate legea.

Omologarea este dovada certificata a faptului ca instrumentul pe care urmeaza sa il utilizam este conform cu legea si este capabil sa asigure eficienta si siguranta in toate interventiile si in toate situatiile in care va fi utilizat.

Indeplineste anumite standarde de calitate care nu pot fi neglijate, astfel puteti fi sigur ca utilizati un produs sigur.

CUM CERI OFERTA?

Solicitarea unei oferte in functie de nevoile dvs. este foarte simpla, trebuie doar sa completati formularul de mai jos si veti fi contactat in scurt timp de personalul nostru, care va va ajuta in gasirea unei solutii perfecte pentru dvs.

CERE INFORMATII GRATUITE PENTRU O RAMPA DE INCARCARE