RAMPE PENTRU INCARCARE AUTOUTILITARE

Disponibil pentru toate modelele de vehicule

“Simplificati-va munca pentru incarcarea si descarcarea marfurilor cu rampele noastre”

Tecnolam va ofera posibilitatea de a obtine rampe excelente de incarcare si descarcare. Rampele de incarcare si descarcare pot fi prezente in diverse medii de lucru, atat pe santierele de constructii, fie chiar in activitatile de depozitare a diverselor materiale, precum si pentru incarcarea si descarcarea marfurilor.

Ele ajuta la dezvoltarea normala a lucrarilor pe santierele de constructii, fabricile si industriile de diferite tipuri.

Rampele de incarcare pentru camionete sunt realizate de Tecnolam, astfel incat lucrarea sa fie mai usoara si mai bine organizata si ca actiunea de incarcare si descarcare sa fie realizata cu usurinta.

CARE SUNT AVANTAJELE DE A INSTALA O RAMPA DE INCARCARE SI DE DESCARCARE PE AUTOUTILITARA DVS.?

Nu este dificil sa identifici avantajele pentru cei care decid sa foloseasca rampele de incarcare in calatoriile zilnice de munca.

De fapt, este posibil sa transportati marfuri cu usurinta, dar nu numai, este posibil sa transportati echipamente si materiale de lucru pentru a va facilita munca si a face mai putin efort.

Rampele de incarcare si descarcare va permit sa nu pierdeti timp pretios si sa aveti mai putine dureri musculare datorate mutarea marfurilor.

Confortul este una dintre prioritatile importante la locul de munca, mai ales atunci cand aveti un atelier mobil.

Rampele ofera o mare siguranta la transportul marfurilor. Ganditi-va la toate acele momente in care transportati aparate sau mobilier pentru indepartare si se poate intampla ca ceva sa nu mearga. In acest caz, va puteti deplasa in jurul atelierului mobil in deplina siguranta si armonie, evitand evenimente neplacute si neprevazute.

Rampa nu are nevoie de nicio intretinere de rutina, in afara de curatarea normala intre momentele de incarcare si descarcare.

CARE SUNT CARACTERISTICILE RAMPELOR NOASTRE DE INCARCARE SI DESCARCARE?

“Puteti pune mai multe rampe in functie de necesitati“

  • Rampele pot fi instalate pe orice tip de mijloc de transport. Atat vehiculele mici, cat si cele mari sau articulate.

  • Rampele ofera posibilitatea de a satisface fiecare buget pentru fiecare muncitor, cu un raport calitate / pret excelent.

  • Rampele sunt in intregime din aluminiu, Tecnolam ofera de fapt materiale de cea mai inalta calitate.

  • Rampele sunt usoare si usor de pliat.

  • Rampele nu au nevoie de picior si au o balama foarte robusta, cu o capacitate de 700 kg.

  • Rampele sunt echipate cu cauciuc antiderapant.

  • Sunt disponibile in diferite formate: 2 metri sau 2,5 metri latime pe 80 cm sau 1 metru.

CARE SUNT TIPURILE DE RAMPE TECNOLAM?

Exista diferite tipuri si modele de rampe de incarcare, printre cele mai utilizate sunt cu siguranta rampele din aluminiu, care garanteaza o soliditate mare in utilizare chiar si cu sarcini considerabile si o structura usoara.

Rampele sunt fixate pe autoutilitara sau vehicul utilitar, datorita unui sistem numit tavita telescopica, care va permite sa lucrati in siguranta absoluta, fara probleme de miscari bruste sau defectiuni. Acest sistem de ancorare este perfect adaptabil la orice tip de suport din interiorul autoutilitarei. Tocmai rampele de aluminiu sunt compuse dintr-un aliaj de aluminiu, ceea ce le garanteaza o practicitate extrema in utilizare. De asemenea, au o rezistenta foarte mare la orice tip de efort sau interventie externa, chiar si la agenti chimici foarte corozivi.

Acest tip de instrument de lucru este disponibil in numeroase versiuni, pentru a permite oricui sa aleaga cea mai buna solutie pentru nevoile sale.

Exista modele cu sistem de deschidere dubla sau cu deschidere orizontala sau modele care au o structura cu un singur element.

Evident, fiecare dintre aceste modele este conceput pentru fiecare tip de activitate si poate fi, de asemenea, personalizat pentru fiecare nevoie.

INSTALAREA NU NECESITA ASTEPTARE LUNGA, SE POATE FACE IMEDIAT SI IN AUTONOMIE COMPLETA.

RAMPA DE INCARCARE SI DE DESCARCARE ESTE UN INSTRUMENT IN CONFORMITATE CU LEGEA?

O faza preliminara a utilizarii unei rampe de incarcare si descarcare este omologarea.

Omologarea este dovada certificata a faptului ca instrumentul pe care urmeaza sa il utilizam este conform cu legea si este capabil sa asigure eficienta si siguranta in toate interventiile si in toate situatiile in care va fi utilizat.

De fapt, trebuie sa indeplineasca anumite standarde de calitate care nu pot fi neglijate daca doriti sa fiti sigur ca utilizati un vehicul sigur.

CUM CERI OFERTA?

Solicitarea unei oferte in functie de nevoile dvs. este foarte simpla, trebuie doar sa completati formularul nostru si veti fi contactat imediat de personalul nostru, care va gasi solutia perfecta pentru dvs.

CERE INFORMATII GRATUITE PENTRU O RAMPA DE INCARCARE

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953