Skip to main content

Reparatie Sertizare Hidraulice si Pneumatice

Avand in vedere modul rapid in care tehnologia evolueaza, ai nevoie sa ai intotdeauna un avantaj in fata competitorilor tai. Tocmai de aceea, daca vii la Tecnolam, noi iti vom dota autoutilitarele cu echipamente moderne pentru mentenanta sisteme pneumatice, tocmai pentru ca tu sa poti sa fii mereu primul la interventii si sa iti desfasori activitatea rapid, eficient si in siguranta.

Inginerii nostri vor asigura transformarea autoutilitarelor tale standard in adevarate masini pentru interventie atunci cand vine vorba de sisteme pneumatice. Vei putea sa preiei proiecte mai complexe care iti vor permite sa te dezvolti si sa ajungi din ce in ce mai bun la ceea ce faci. Desigur, montajul se va realiza la cele mai inalte standarde, tocmai ca tu si angajatii tai sa va puteti desfasura activitatea in siguranta, fara a avea niciun fel de problema.

O echipare completa pentru furgoneta Iveco Daily special configurata pentru o firma care se ocupa cu service mobil reparatii si mentenanta pneumatice, reparatii echipamente hidraulice, suport si tot ce este nevoie pentru sisteme pneumatice, hidraulice, mecanice.

Echipament vulcanizare mobila

Acest echipament pentru vulcanizare mobila/ reparatii pneumatice este format din:

  • PODEA din lemn multistrat tratat cu diferite rasini speciale, decupata la pantograf dupa dimensiunea exacta a dubei. Protejeaza baza furgonetei de rugina, de lovituri iar mobilierul se aseaza bine si drept pe aceasta podea foarte rezistenta.
  • CAPITONARE pereti cu panouri din polipropilena foarte usoare dar foarte rezistente la socuri si indoituri datorita sistemului de fagure prezent in interiorul panourilor. Se decupeaza exact dupa forma interiora a dubei, in acest caz aceasta capitonare a fost realizata pentru pereti laterali si usile camionetei Iveco Daily L4H2.
  • DULAPURI SCULE de diferite dimensiuni, cu sertare, rafturi, polite, valize si multe altele. Mobilierul este modular si se poate configura dupa cerintele clientului.
  • ACCESORII AUTOUTILITARE precum suportul pentru cabluri fabricat din otel foarte rezistent.

Echipare latura dreapta cu: 2 acoperitoare de roata cu usa din aluminiu partial inchisa; dulap cu polite cu doua usi care se regaseste in 4 variante de dimensiuni diferite cu inchidere securizata; 4 valize din metal detasabile si cu maner ergonomic, pozitionate pe suporti speciali. Aceste valize contin cutiute mici pentru compartimentarea suruburilor etc si un burete antivibratii. Mai apoi gasim 4 sertare culisante de dimensiuni diferite, fiecare cu sistem de ghidaj si blocare. In partea finala avem asezat pe aceasta casetiera un blat din lemn multistrat drept post de lucru.

Echipare latura stanga cu: 2 acoperitoare de roata cu usa din aluminiu partial inchisa si o acoperitoare de roata deschisa cu kit opritor de valize cu maner reglabil. Mai apoi gasim un monobloc cu 12 sertare culisante peste care este pus blatul de lucru din lemn. Urmeaza un al monobloc de 16 sertare culisante peste care sunt asezate, in partea superioara, 2 rafturi deschise.

Aceasta echipare a fost personalizata si realizata dupa cerintele clientului insa poti avea si tu o astfel de configurare. Mobilierul nostru este potrivit pentru orice marca si model de camioneta. Completeaza formularul de mai jos si cere oferta gratuita si randarea 3D pentru tine!

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL