Skip to main content

Echipare atelier mobil pentru mentenanta autostrade

Daca ai nevoie sa instalezi pe autoutilitarele tale, instalatii de mentenanta pentru autostrade, trebuie sa cauti un service care sa iti realizeze lucrari profesionale si care sa dispuna de mecanici si ingineri experimentati care sa stie exact cum sa iti doteze vehiculele cu echipamentele necesare. Astfel, Tecnolam este raspunsul perfect pentru tine.

Experienta noastra in diferite proiecte ne-a permis sa devenim o adevarata autoritate pe piata, mai ales avand in vedere faptul ca de-a lungul timpului am instalat echipamente diverse pe modele variate de autoutilitare. Niciun proiect nu s-a dovedit a fi prea complex sau imposibil pentru inginerii nostri. La Tecnolam, apreciem provocarile, iubim problemele si obstacolele si reusim sa le depasim prin experienta si prin intermediul imaginatiei echipei noastre.

Atelier mobil – Echipare duba pentru servicii de mentenanta autostrade

Pentru acest atelier mobil in domeniul mentenanta si reparatii autostrade am folosit produsele profesionale Tecnolam, modulare si personalizate dupa cerintele si nevoile clientului.

La baza furgonetei am instalat o podea profesionala din lemn multistrat tratata cu rasini speciale anti alunecare, anti zgarieturi, anti mucegai, impermeabila si rezistenta la patare cu uleiuri sau alte substante. Podeaua este decupata la pantograf dupa dimensiunea dubei si prezinta borduri din aluminiu acolo unde este trafic intens si anume la deschizatura usilor.

Mobilierul instalat este unul destul de simplu si compact atat pentru latura dreapta cat si pentru latura stanga.
Este un mobilier care prezinta sertare culisante pe doua parti, frontal si lateral, utilizand astfel tot spatiul casetierei. Sertarele sunt dotate cu ghidaj si sunt culisante avand un sistem de blocare atat cand sunt deschise cat si cand sunt inchise pentru a evita neplaceri in timpul mersului.

Completeaza formularul de mai jos daca doresti si tu o astfel de echipare pentru autoutilitara ta de lucru. Oferta si randarea in 3D sunt gratuite si fara oblig de cumparare.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL