Echipare furgonete pentru terasament drumuri si platforme industriale

Pentru a fi cat mai eficient pe teren si pentru a optine rezultate excelente la locul de munca, ai nevoie de o echipare adecvata, care sa te ajute si sa-ti faciliteze treaba.
Aceasta echipare a fost realizata de catre Tecnolam pentru o firma care executa lucrari de terasament drumuri si platforme industriale.

Executarea lucrarilor pe teren poate da batai de cap, dar nu si atunci cand ai totul la indemana. Datorita mobilierului nostru profesional instalat in autoutilitara ta de lucru, vei stii exact unde sunt sculele de care ia nevoie. 

Mobilierul conceput de Tecnolam este modular si personalizabil, este usor dar in acelasi timp rezistent si se poate configura dupa cerintele clientului.
Mobilier vine cu kit-ul de asamblare se poate instala cu usurinta de catre client.
Autoutilitara de lucru se mai poate echipare cu podea si capitonaj dar si cu suport de scara sau bare opritoare de marfa. De asemenea avem o gama larga de accesorii care va pot ajuta pentru a avea un vehicul cat mai ordonat.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL

© 1981 - 2021 Tecnolam Romania. Toate drepturile rezervate. T Tecnolam este marca inregistrata la OSIM cu nr. depozit M 2014 06953