Skip to main content

Echipare furgonete pentru terasament drumuri si platforme industriale

Pentru a fi cat mai eficient pe teren si pentru a optine rezultate excelente la locul de munca, ai nevoie de o echipare adecvata, care sa te ajute si sa-ti faciliteze treaba.
Aceasta echipare a fost realizata de catre Tecnolam pentru o firma care executa lucrari de excavari, terasamente fundatii, drumuri si platforme industriale.

Executarea lucrarilor pe teren poate da batai de cap, dar nu si atunci cand ai totul la indemana. Datorita mobilierului nostru profesional instalat in autoutilitara ta de lucru, vei stii exact unde sunt sculele de care ia nevoie. 

Mobilierul conceput de Tecnolam este modular si personalizabil, este usor dar in acelasi timp rezistent si se poate configura dupa cerintele clientului.

Mobilier vine cu kit-ul de asamblare si se poate instala cu usurinta de catre client datorita materialelor pe care le furnizam.

Ce contine aceasta echipare pentru terasament drumuri

Pentru aceasta configurare aleasa si personalizata de catre client am folosit urmatoarele produse:

Podea profesionala din lemn multistrat tratata cu rasini speciale antiderapanta, antimucegai, antizgarieturi, impermeabila, cu borduri din aluminiu. Podeaua a fost decupata la CNC dupa dimensiunea camionetei. De asemenea pe aceasta podea au fost introduse benzi metalice pentru prindere marfa.

Mobilier metalic latura dreapta format din: 2 acoperitoare de roata cu jaluzea din aluminiu rabatabila, 6 sertare culisante cu inchidere dubla si securizata, fiecare sertar este dotat cu covoras antiderapant pentru a fixa sculele in timpul mersului. Peste acesta casetiera avem un blat de lucru din lemn tratat si bordura. Iar pe laterale gasim agatate diferite accesorii: suport de stingator, suport metalic pentru cabluri si bare metalice pentru prindere marfa cu chinga.

Latura stanga este formata din: 2 acoperitoare de roata cu jaluzea din aluminiu rabatabila, un loc excelent pentru depozitare. Apoi avem 6 suporti de valize cu valize din metal detasabile, ergonomice si compartimentate cu cutii mici pentru depozitare suruburi, piulite etc. In continuare avem 8 sertare culisante si 4 valize din plastic si ele detasabile pentru a le transporta oriunde este nevoie.

In partea de sus avem 2 rafturi deschise, dotate cu separatoare din aluminiu interschimbabile si in final o tavita extensibila, un loc idela pentru depozitare obiecte lungi precum tuburi, tevi etc.
Pe acest modul avem agatat un suport cu rola de hartie. Iar pe usa stanga avem suportul cu sapun si suportul pentru bidonul cu robinet cu apa.

Autoutilitara personalizata pentru tine


Autoutilitara de lucru se poate personaliza si echipa cu podea si capitonaj dar si cu suport de portbagaj, suport de scara sau bare transversale. Nu trebuie sa lipseasca rampa pentru incarcare/ descaracare dar si barele pentru ancorare marfa. De asemenea avem o gama larga de accesorii care va pot ajuta pentru a avea un vehicul cat mai ordonat precum: suportul de menghina fie el culisant sau rabatabil cu menghina din fier forjat sau otel. Apoi mai gasim: suportul pentru tuburi, suport pentru canistra, kit opritor de valize, suport culisant pentru generator cu extractie de 900mm, panouri perforate pentru agatat scule, cutii transparente sau din plastic de diferite culori si dimensiuni, lada voluminoasa pentru depozitare, plafoniera led, trusa de prim ajutor si suport pentru reviste.

O gama larga de produse te asteapta la Tecnolam asadar nu sta pe ganduri, completeaza formularul de mai jos si cere oferta gratuita pentru echiparea dubei tale de lucru, specificand domeniul de activitate.

CERE OFERTA PENTRU ECHIPAREA AUTOUTILITAREI TALE. TE VOM CONTACTA IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL