Skip to main content

Sfaturi pentru suport portbagaj Ford Transit Custom

25 martie 2022

Solutiile personalizate de depozitare pentru autoutilitare ajuta ca dubele comerciale sa fie mai ordonate, functionale si usor de gestionat. O duba de lucru bine aranjata, proiecteaza o imagine profesionala pozitiva asupra clientiilor tai si asupra potentialilor clienti cu care intri in contact.

Adevaratele beneficii ale unei echipari personalizat pentru autoutilitare vin atunci cand maresti spatiul de incarcare cu ajutorul suportului de portbagaj dar si datorita dotarilor cu rafturi autoutilitare, sporind eficienta si confortul. Un suport de portbagaj personalizat Ford Transit, faciliteaza transportul echipamentelor care nu se incadreaza si nu incap in interiorul camionetei tale.

SUPORTUL DE PORTBAGAJ SI SUPORTUL DE SCARA SUNT IDEALE PENTRU TRANSPORTUL OBIECTELOR LUNGI PRECUM: SCARI, TEVI, TIJE, TUBURI, BARE DE OTEL, PLACI SI MULTE ALTELE. TOT ECHIPAMENTUL VA FI BINE ANCORAT SI IN SIGURANTA, EVITAND RISCUL CA ACESTE OBIECTE GRELE SA ALUNECE IN SPATE, SA CADA SAU SA ZBOARE IN TIMPUL TRANSPORTULUI INDIFERENT DE VITEZA CAMIONETEI.

Unele camionete comerciale Ford Transit vin cu portbagaj direct din fabrica. La altele va trebui sa instalezi suportul de portbagaj dupa cumpararea dubei. Cea mai buna optiune este alegerea unui portbagaj personalizat, conceput special pentru nevoile tale specifice si pentru autoutilitara pe care o detii, in acest caz pentru Ford Transit.

De multe ori portbagajele standard care vin pe acoperisul vehiculelor comerciale pot sa nu indeplineasca nevoile tale. Prin urmare, trebuie sa te asiguri ca portbagajul pe care il instalezi pe duba Ford Transit sa fie suficient de puternic pentru a suporta greutatea obiectelor depozitate si prinse bine.

LA CE SA FI ATENT CAND INSTALEZI UN SUPORT DE PORTBAGAJ TRANSIT CUSTOM

Greutatea incarcaturii pe care o transporti pe un portbagaj exterior nu trebuie sa depaseasca sarcina maxima care poate fi dusa cu vehiculul tau. De asemenea, este important sa distribui uniform incarcatura pe portbagajul personalizat pentru Ford Transit.

Siguranta trebuie sa fie o prioritate atunci cand instalezi un portbagaj pe acoperisul autoutilitarei. Daca ai mai multa greutate pe una dintre margini, fie in partea din fata sau in partea din spate, risti sa fi un pericol pentru participanti la trafic dar si pentru tine insuti. Pe de alta parte, daca pui prea multa greutate in fata, o vei simti cand franezi. De asemenea daca exista prea multa greutate in spate si in partile laterale, iti poate afecta directia de mers si te poate impinge in lateral in cazul in care virezi.

Iti recomandam sa distribui greutatea, tinand cont de aceste sfaturi, avand mereu toata incarcatura pozitionata uniform pe suportul de portbagaj. Vei putea sa transporti tot ce iti doresti si tot ce este necesar domeniului tau de lucru, echilibrand greutatea pe toata suprafata portbagajului. 

Tine cont de faptul ca orice obiect transportat ingreuneaza autoutilitara. Transporta in mod inteligent tot necesarul pe portbagajul personalizat pentru Ford Transit, eliminand greutatile inutile.

PORTBAGAJ PLAFON AUTO

Un factor cheie este accesul rapid si usor la incarcatura. Acest lucru pare simplu insa de multe ori iti da batai de cap deoarece este greu sa urci obiectele pe acoperisul autoutilitarei, necesita forta pentru a le impinge in sus, pentru a le pozitiona corect dar, in acelasi timp poate fi dificil sa le cobori in siguranta fara sa fi lovit de ele. Ia in considerare instalarea unui suport de scara cu un mecanism care aluneca si se inclina.

Suport pentru portbagaj auto

SUPORT SCARA

Suportul de scara este un produs de ultima generatie care te ajuta sa incarci si sa descarci scara in siguranta deplina, fara a depune efort. Cu ajutorul acestui sistem vei castiga spatiu depozitare in compartimentul de incarcare al autoutilitarei de lucru. Suport scara atat pentru Ford Transit dar si pentru toate autoutilitarele prezente pe piata cu anul de fabricare incepand din 2015.

Acest tip de suport pentru scara a fost gandit pentru a intampina nevoile des intalnite ale meseriasilor, instalatori, electricieni etc. Suportul este usor datorita materialelor folosite pentru fabricarea lui si anume aluminiu. Este foarte rezistent si nu ingreuneaza. Se monteaza usor si in deplina autonomie de catre client sau de catre tehnicienii Tecnolam.

Cum functioneaza sistemul pentru suportul de scara: suportul prezinta un sistem culisant cu o sina de ghidaj cu un strat de cauciuc pentru o aderenta majora. Coborarea si ridicarea suportului sunt controlate datorita unui sistem de amortizare.

Suport pentru scara auto

PORTBAGAJ FORD TRANSIT

De asemenea, trebuie sa stii ca este posibila modificarea unui portbagaj Ford Transit deja prezent pe autoutilitara. Daca portbagajul montat din fabrica pe camioneta de serviciu nu este potrivit pentru nevoile tale specifice de lucru, atunci iti recomandam o discutie cu un profesionist care poate fabrica un portbagaj personalizat pentru tine si duba ta.

Inaltimea poate juca un factor cheie atunci cand alegi un portbagaj pentru acoperisul dubei tale. Un portbagaj personalizat Ford Transit poate reduce cativa centimetri din inaltimea portbagajelor instalate din fabrica.

Daca esti in cautare si vrei ajutorul unui specialist in acest domeniu pentru suporti portbagaj auto, suport prindere scara dar si alte echipari autoutilitare complete cu rafturi scule pentru furgonete, apeleaza la Tecnolam. Oferim consultanta, randare 3D pentru echipari si o garantie de 3 ani pentru toate produsele noastre. De asemenea, oferim cele mai bune preturi si materiale de inalta calitate pentru un atelier mobil exceptional.

Suportul de portbagaj personalizat pentru Transit este disponibil pentru toate tipurile ampatamente de diferite lungimi si, desigur, pot fi modificate pentru a raspunde nevoilor companiei tale. Oferim promptitudine in finalizarea comenzi si livrare in scurt timp.