Skip to main content

Spatiu de lucru profesional: ce avem nevoie?

17 noiembrie 2022

Aceasta este una dintre intrebarile pe care ni le pun cel mai des clientii nostri: ce ar trebui sa contina un spatiu de lucru profesional? In acest articol vom incerca sa disecam subiectul si sa va oferim sfaturi utile pentru a economisi timp si bani si bineinteles pentru a lucra eficient.

Timp de cateva decenii, compania noastra a ales printr-o politica eco-durabila sa foloseasca materiale de mare durabilitate in timp, la preturi accesibile, pentru a ajuta in special companiile mici si mijlocii.

Ideea de baza este de a ajuta clientii, profesionistii din sector, sa isi realizeze visul de a avea un atelier profesional adaptat nevoilor lor. A avea un loc in care sa te desfasori in interiorul unui atelier inseamna sa stii sa asezi si sa organizezi un spatiu de lucru ordonat unde se realizeaza munca minutioasa de montaj, reparatii etc.

Va dam cateva idei: da, se poate mentine ordinea si curatenia in ciuda faptului ca acest spatiu de lucru se afla intr-un mediu mai aglomerat atat in ​​materiale, cat si in echipa de lucru activa. Cum? O vedem in acest articol.

CE TIP DE MOBILIER AI NEVOIE PENTRU UN SPATIU DE LUCRU?

Caracteristicile sunt multe insa in primul rand trebuie sa va ganditi la propria siguranta si la cea a angajatilor vostri. Prin urmare, este mai bine sa cumparati cateva elemente dar de mare calitate si mai presus de toate sa fie fabricate de companii specializate in sector care emit astfel certificari si garantii, precum este Tecnolam.

Al doilea punct este bugetul: nu este normal sa dai doi bani pentru dotarea spatiului de lucru si apoi sa te trezesti nevoit sa iti schimbi mobila dupa cateva luni, pentru ca s-a deteriorat. In schimb, este necesar sa ne concentram pe cateva elemente, sa le alegeti cu atentie ai sa obtineti informatii despre structura si durabilitate. Dam detalii intotdeauna referitor la materialele folosite pentru a intelege uzura, calitatea si durabilitatea acestora.

Pentru un mobilier service specializat sunt necesare unele produse si precizari. Am vorbit despre siguranta, am vorbit despre buget, acum ne putem concentra pe produsele necesare care compun mobilierul perfect pentru atelierul tau, astfel incat sa iti poti desfasura munca in mod optim.

EXISTA MOBILA DE ATELIER PERFECTA?

Ei bine, nu neaparat ceea ce este perfect pentru activitatea ta de lucru, va fi potrivit pentru toti ceilalti. Dar vrem sa va oferim cateva sfaturi care se pot aplica cu adevarat tuturor. Ce trebuie sa se regaseasca in interiorul atelierului de lucru?

Propunerile pot fi numeroase, putem vorbi de fapt despre elemente individuale si modulare pe care le gasiti cu un simplu click in magazinul nostru online, sau putem vorbi despre configuratii standard deja realizate pe care le puteti comanda simplu si usor din site.

Elementele necesare configurari de mobilier atelier sunt:

  • Modul casetiera cu 9 sertare
  • Modul dulap cu usi culisante
  • Modul dulap cu o usa
  • Modul banc de lucru
  • Carucior pentru atelier

Am realizat cateva module pe care le puteti cumpara individual si monta datorita modularitatii simple oferite de compania noastra. Insa, in cadrul magazinului nostru, avem zeci de modele cu toate caracteristicile pe care le cautati.

Toate modulele se pot cumpara individual in functie de ce va este cel mai util.

Indiferent de domeniul in care profesati, puteti gasi un mare avantaj in achizitionarea unei configuratii concepute special pentru atelierul dvs. In functie de buget puteti planifica impreuna cu personalul nostru ce este cel mai convenabil pentru activitatea dvs. obisnuita de lucru. In concluzie, dorim sa va reamintim ca pentru orice oferta si pentru orice informatie specifica va stam la dispozitie.